Opublikowano 27 czerwca 201311 l Ja chyba poczekam, ludzie pocraftują sobie odznaki i zmniejszy się liczba kart to może cena trochę pójdzie do góry. A to nie bedzie tak ze ludzie sobie pocraftuja i przestana kupowac bo po co skoro juz maja to i cena pojdzie w dol bo zaleje rynek niechcianymi?
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Nie będzie, bo jak zrobią sobie odznakę, to wszystkie ich karty znikają. Daną odznakę mogą wylevelować jeszcze kilka razy, a w tym celu karty muszą zbierać ponownie. Z drugiej strony, kto ich tam wie. Ja z początku pomyślałem, że zbiorę sobie komplet kart z FTL, a dopiero potem zwróciłem uwagę, że crafting wymaga wałkowania tego bodajże sześć razy. Karty sobie póki co zostawiłem, ale bawić w takie coś to mi się zdecydowanie nie chce.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Ja chyba poczekam, ludzie pocraftują sobie odznaki i zmniejszy się liczba kart to może cena trochę pójdzie do góry. A to nie bedzie tak ze ludzie sobie pocraftuja i przestana kupowac bo po co skoro juz maja to i cena pojdzie w dol bo zaleje rynek niechcianymi? Część pocraftuje, ale przez to zniknie część kart z rynk, zmniejszając podaż i zwiększając cenę. Na to liczę, bo za kilkanaście eurocentów to szkoda w ogóle klikać ;/.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l (pipi)a, stim powiedział mi jednak, że 26 lipca będę mógł sprzedawać... Pozdro szejset, no ale może wtedy będzie własnie drożej, oby... Poza tym dropnęła mi emotka :tradingcard: hehe
Opublikowano 27 czerwca 201311 l (pipi)a, stim powiedział mi jednak, że 26 lipca będę mógł sprzedawać... Pozdro szejset, no ale może wtedy będzie własnie drożej, oby... Poza tym dropnęła mi emotka :tradingcard: hehe gratulacje. Warta cale 2 centy
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Klikasz na "Sprzedam" i wyświetla Ci się wykres ceny w czasie. Możesz też wyszukać kartę na Rynku.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Aha no własnie, bo ja nie mogę kliknąć tego jeszcze, bosz... Dobra więc czekać muszę wciąż
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Ale się teraz ludzie chowający karty na lepsze czasy będą w(pipi)iać jak grę z kartami dadzą do Humble Bundle. Mam nadzieję, że ceny jeszcze bardziej spadną, bo nawet teraz zbieranie kart nie wymieniając się z osobami trzecimi nie jest łatwe.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Ale się teraz ludzie chowający karty na lepsze czasy będą w(pipi)iać jak grę z kartami dadzą do Humble Bundle. Mam nadzieję, że ceny jeszcze bardziej spadną, bo nawet teraz zbieranie kart nie wymieniając się z osobami trzecimi nie jest łatwe. Ceny nie mogą spaść. Mam juz prawie na batmana z wyprzedaży
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Teraz to HIB będzie kosiło kasę. Dadzą gierki z kartami, to ludzie się rzucą jak na te co "robiły" węgielki.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Większość gier które obsługują karty już była w HIB . Bez przesady, na ~50 tytułów chyba z 15 było w HIB/Indie Royale. Ciekawi mnie czy z czasem nie wyciekną jakieś numery jak z RMAH w D3 - z dupem, czy kwitnącą spekulacją, wtedy to dopiero będzie leciała kasa. Edytowane 27 czerwca 201311 l przez hay
Opublikowano 27 czerwca 201311 l tia i pewnie dziwnym zbiegiem okolicznosci beda dodawac te gry co w summer sale beda przecenione tylko 50%
Opublikowano 27 czerwca 201311 l lol, wystawilem karte inzyniera z TF2 za 0,5€ i poszla w niecale dwa dni, a srednia cena kupna to okolo 0,2€ <biznesmen>
Opublikowano 28 czerwca 201311 l 9,41€ na koncie, wszystko z kart i dwóch czapek z TF2 (okolo 4 euro za nie). #swagCzekam na promocję CS:GO i biorę z miejsca. Jeszcze tylko CS: Condition Zero i cała kolekcja gier Valve zebrana
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Odpalilem cztery gierki i spadam, mam nadzieje ze wpadna te karty w pare h.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Średnio jedna karta co 30-60 minut, ale ponoć się buguje jak jest kilka gier odpalone. Edytowane 28 czerwca 201311 l przez Kazuun
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Wpadły same karty po 20-40 centów, przetrzymam a jak cena nie podskoczy to za te drobne wole juz ten level podbic ;p
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Te karty dropia sobie same, wystarczy stac w miejscu i nic nie robic?