Jump to content

Forumowy Oscar 2009

Shago

Oscar FPE  

122 members have voted

1. 1. Film roku 2009:

• Bękarty Wojny
    • Dystrykt 9
    • Anioły i Demony
    • Star Trek
    • T2: Zemsta Upadłych
    • Terminator: Ocalenie
      0
    • Wrogowie Publiczni
    • Watchmen
    • Underworld: Bunt Lykanow
    • Wojna Polsko-Ruska
    • Zapowiedź
      0
    • 2012
    • Odlot
    • Antychryst
    • Hurt-locker
    • Yattaman

Recommended Posts

No nie wiem. Nie ustaliliśmy jeszcze do końca czy był to jego penis czy tez moze dublera. Ale trzeba przyznać, ze scena byłą epicka. Porównywalna myślę do prysznicowej z "Paranoid Park".

Właśnie, jeśli juz przy Van Sancie jesteśmy. W zeszłym roku roku Penn dostał statuetkę za popisową kreację pedała, myślicie, ze pójdą za ciosem i w tym roku zatriumfuje Firth za "Single Man"? W sumie grał jeszcze w Dorianie Grey'u więc nagromadzenie pedal.stwa w jego przypadku jest na dość wysokim poziomie.

Edited by Walter_Cronkite

To obejrzyj najpierw "Paranoid Park" - forumowy klasyk. Potem ew. "Gerry" co prawda nie ma tam tyle akcji co w Transformersach, ale w sumie przyjemny filmik. Potem "Good Will Hunting" ze słynną sceną "It's not yout fault!" gdzie Robin Williams osiąga szczyty swoich umiejętności aktorskich (dramatycznych dla odmiany) + monolog w parku.

Ale to nie o Van Sancie temat... Jakie jeszcze znasz dobre filmy z tego roku?

Clooney mówisz? Całkiem mozliwe. Chociaz ja bym obstawiał Bridges'a, ale to i tak niczym nie podparte spekulacje bo połowy dobrych filmów z tego roku nie idzie obejrzeć w tym kraju.

Edited by Walter_Cronkite

Ale to nie o Van Sancie temat... Jakie jeszcze znasz dobre filmy z tego roku?

Nie wiem... nie znam :P

Clooney mówisz? Całkiem mozliwe. Chociaz ja bym obstawiał Bridges'a, ale to i tak niczym nie podparte spekulacje bo połowy dobrych filmów z tego roku nie idzie obejrzeć w tym kraju.

Święci z Bostonu: Dzień Wszystkich Świętych... i wtym miejscu walnalbym zaj.ebista wiazanke, ale sie powstrzymam :(

crazy heart jeszce nigdzie w europie nie grali i w usa milalo limitowane projekcje

to akurat nie wina wspanialych polskich dystrybutorow

w sumie w tym roku na oskarach sa 2(edit mode) pewniaki chyba - waltz za niemca poliglote i kolejny dla pixara (chyba ze nominacje dostanie w glownej kategorii)

Edited by epl