Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wszystko fajnie, przydatność takiego kolesia w drużynie=0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ziomale "snajperzy" niech walą sobie w MW2, gdzie nie istnieje coś takiego jak teamwork. Recon jest głównie do spotowania przeciwników, przyzywania wsparcia ogniowego, dywersji i innych ciekawych. Karabiny wyborowe to tylko dodatek do klasy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ziomale "snajperzy" niech walą sobie w MW2, gdzie nie istnieje coś takiego jak teamwork. Recon jest głównie do spotowania przeciwników, przyzywania wsparcia ogniowego, dywersji i innych ciekawych. Karabiny wyborowe to tylko dodatek do klasy ; ) Przesadzacie, dobrze ustawiony snajper potrafi nie raz tyłek innym uratować I nie mówię tego dlatego, że sam często gram z wyborowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Recon jak kazda inna klasa jest przydatny, sciaganie heli/pilotow, mortar\c4 do niszczenia budynkow i pojazdow no i moje ulubione sensory bardzo przydatne w trybie rush w obronie. Niestety za duzo ludzi gra dla statow i chowa sie po krzakach. Co raz wiecej doswiadczonych graczy z wysokimi rangami a prawie za kazdym razem musze ludziom tlumaczyc zeby wciskac Q. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 TS, na HC nie ma celownika[po tym najszybciej poznać ],mapki,spotowania w 3d i życia jest o połowę mniej. A co do headów, bankowo nie wszedł. Znajdź sobie serwa nonranking i potrenuj z kolegą. Zobaczysz że jeśli TRAFISZ head'a, bez laga to wchodzi zawsze. To nie BF2, że łepek zadymi a pamper biegnie dalej ;D Powtorze. Koles sie nie ruszal a jak mu strzelilem w lepetyne to byl ten taki krzyzyk, ze zarejestrowalo trafienie. No ale mowie nie tylko w glowe trzeba bylo 2x trafic ale w cialko 4x, wiec moze to jakis zmodowany serwer byl. Nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 bo headshot z t88, svu i vss nie zabija na miejscu, gdybys mial inna snajperke to typ by padl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Faktycznie M60 jest przegięte, w zestawie z magnetyczną można wykosić cały zespół nie puszczając spustu;] Daje radę;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dodajcie mnie do frendów bo nie mam z kim grać ( Bartezoo). Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wychodzi na to, że chyba coś mam nie tak z dodawaniem do listy znajomych - wysłałem req do Stona i Nine_PL i jak dotąd zero oddzewu. Wyślę i Tobie ale nie wiem czy cokolwiek dojdzie. pytanie - czy w momencie gduy kończy się mecz a wy jesteście w ruchu gra was nagle zatrzymuje i postać zaczyna szybko drgać? niby nic takiego ale mimo wszystko irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na niektórych serwach tak jest, to kwestia ustawień serwa. Daj nicka, to Cię dodam. edit. lol , już widzę dodam jak wrócę do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dodajcie mnie do frendów bo nie mam z kim grać ( Bartezoo). przeciez Ciebie w ogole w grze nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Widać go, dodałem już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej dziubki. Mam takie pytanie. Jak zmienić ustawienia konta EAprofile? Wchodzę na http://polska.ea.com/ loguję się na konto, a kiedy klikam "Moje konto" Wywala mi błąd "Bardzo nam przykro, ale operacja zakończyła się niepowodzeniem. Prosimy spróbować później!" A ja chcę teraz! Często się takie coś dzieje? W poniedziałek zaczynam Bad Company 2. Szykujcie się! Nazwa konta Kumkwat Edit Nieważne, wszedłem przez pomoc->moje konto i zadziałało. Ale mają tam bajzel. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie wiem, nigdy tego nie zmieniałem ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Czy mógłby ktoś podać mi linki, gdzie mogę "poszerzyć" swoje doznania z BC2? Jakieś stronki ze statystykami itp... Nie chcę mi się przeglądać 11 stron tematu Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 kolejna porcja pytań z mojej strony - na jakich zasadach są przydzielane wszystkie te punkty - http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/rinzai%252eshu/comp/ps3/iLucek powyżej to porównanie mnie i Lucka - mamy ten sam poziom i podobny wynik ale różnimy się znacząco w zestawieniu drużynowym, oddziałowym i zadaniowym a do tego Lucek ma pewne punkty przy wskaźniku umiejętności a u mnie widnieje zero - co oznacza ten numer w białym kwadraciku? niejednokrotnie spotykalem graczy posiadajacych numery od 1 do 5 podczas gdy pozostałym nie wyświetlało się absolutnie nic - co mam rozumieć przez serwery rankingowe? gram gdzie popadnie i nie widzę różnic w statystykach Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nazwa żołnierza to nie to samo co nazwa konta? W takim razie żołnierz - Szakir Dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 kolejna porcja pytań z mojej strony - na jakich zasadach są przydzielane wszystkie te punkty - http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/rinzai%252eshu/comp/ps3/iLucek powyżej to porównanie mnie i Lucka - mamy ten sam poziom i podobny wynik ale różnimy się znacząco w zestawieniu drużynowym, oddziałowym i zadaniowym a do tego Lucek ma pewne punkty przy wskaźniku umiejętności a u mnie widnieje zero - co oznacza ten numer w białym kwadraciku? niejednokrotnie spotykalem graczy posiadajacych numery od 1 do 5 podczas gdy pozostałym nie wyświetlało się absolutnie nic - co mam rozumieć przez serwery rankingowe? gram gdzie popadnie i nie widzę różnic w statystykach squad score to punkty za npp. squad resupply, squad rereviev itp, czyli wszytko to, co zrobiłeś dla ziomów z drużyny. Lucjan jak widać jest (pipi)kiem i gra sam ;P Camper Skill score to wypadkowa jakichśtam statystyk, nie wiem dokładnie czego. Ten nr w kwadraciku to tzw Veteran LVL [im więcej gier z serii BF masz zarejestrowanych, tym wyższy ten lvl] Jeśli zaznaczysz w wyszukiwarce Rankingowe, to będziesz grał tylko na nich [ofkoz jeśli wybierasz z szukajki ]. Rankingowe mają wpływ na staty, nierankingowe nie mają. Gdzie sprawdzasz staty? Na tej stronie którą podałeś odświeżają się one co kilka godzin. A w ogóle to foch, bo wlazłem na serwa do Ciebie, to nawet się nie odezwałeś ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Możecie i mnie dodać do friendsów. Mój giermek zwie się FircykU Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jeśli squad score odnosi się do pracy drużynowej (co wydaje się być logiczne :] ) to do czego odnosi się team i objective? Statystyki sprawdzam na powyższej stronie, bo na bfbcs nie dostąpiłem "zaszczytu" aby byc wziętym pod uwagę. Odezwać się nie odezwałem, bo ja jak gram to lapę pełne skupienie a w czasie kiedy pytałeś czy gram na soft właśnie swatałem dwa żołnierzyki z moim Gustawem Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Aby być w tym zaszczytnym gronie wystarczy u góry wcisnąć Queue i ustawić się w kolejce do update'u statystyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) FircykU Bartezoo Stona Nine_PL rinzai.shu ako89 Szakir Demonooki Hayalet Serge Update graczy. Jest jakiś dobry POLSKI serwer? Non-stop tylko na jakimś francuskim albo niemieckim siedzę... Jest możliwość autologowania? Bo nie chcę mi się klikać 3 razy! Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) @greah Ogólnie cały team, czyli twoja drużyna, jest podzielona na czteroosobowe squady, ale to już pewnie wiesz. Stosunek Team - cała drużyna Squad - tylko Twoi koledzy w squadzie Objective - punkty typu wysadzanie stacji w Rush albo przejmowaniu punktów Grając medykiem więcej punktów dostaniesz za revive squadmate'a niż zwykłego żołnierzyka-kamperzyka Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Ruther Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Update graczy. Jest jakiś dobry POLSKI serwer? Non-stop tylko na jakimś francuskim albo niemieckim siedzę... Jest możliwość autologowania? Bo nie chcę mi się klikać 3 razy! Polskie serwery ssą paukę, bo grają na nich polacy = buroki Lepiej grać na int. Ale skoro już tak bardzo Ci do naszego folkloru ciągnie, to wpisz w szukajkę ".pl" Nie ma możliwości autologowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 z polskich to polecam max play i polish coś tam for fun. dają radę i często trafia się kumata ekipa. ostatnio opanowałem latanie śmigłowcami, ale okazja by ich użyć nie trafia się często. na takim atacama desert stoi po 4 albo i więcej kretynów i czekają aż się heli pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi