February 19, 201015 yr Znakomita, może ten podpis pod logiem Heavy Rain psuje efekt, ale jest good 9/10
February 19, 201015 yr O , nie udało mi się Cie wyprzedzić tym razem Sojer ;] okładka idealna. daję 10
February 19, 201015 yr Bardzo dobre 8. Dlaczego? Bo główny motyw okładki nie jest dziełem PE. Ale, sposób wykorzystania i, wspomniany wcześniej, minimalizm już tak, i za to ocena.
February 19, 201015 yr W końcu okładka, która godnie reprezentuje największy magazyn o konsolach w Polsce. Dam 10, choć raz zasłużyliście. Wszystko schludnie, dobrze dobrane kolory, idealna ilość tekstu, w skrócie minimalizm w dobrym tego słowa znaczeniu. Oby teraz wszystkie były na takim poziomie, a nie zalew jarmarkowych kolorków, takich sobie artów i masa tekstu... Edited February 19, 201015 yr by Paliodor
February 19, 201015 yr 9+/10 Podpisuje się pod poprzednimi komentarzami - minimalizm wyszedł Wam na dobre Świetna okładka!!
February 19, 201015 yr Najlepsza okładka od numeru 139 (ta czerwono-czarna z RE5). Wygląda bardzo estetycznie i nie jest zawalona zbędnymi napisami.
February 19, 201015 yr Bardzo dobre 8. Dlaczego? Bo główny motyw okładki nie jest dziełem PE. Ale, sposób wykorzystania i, wspomniany wcześniej, minimalizm już tak, i za to ocena. Co za bzdurki pleciesz. A kiedy jakiś motyw na okładce jest dziełem PE? Zawsze dostają go od producentów/wydawców. BTW: 10/10
February 20, 201015 yr Dałem 8/10 ale się w trakcie rozmyśliłem... 9/10 się należy. Stonowana, estetyczna, bez jakichś niebieskich czy zielonych pokemonów ...z niewielką ilością napisów... Zdecydowanie okładki powinny iść w tę stronę... minus jedynie za czcionkę - napis HR z okładki HR w PALu byłby lepszy, grubszy a tak trochę za lichy jest i w tym rozmiarze pasuje jak pięść do oka.. Mogło go też wcale nie być.. Jest jeszcze na świecie jakiś gracz który nie kojarzy tego origami z HR? Bo przy takim hype'ie to wątpię. No ale nic to - okładka jedna z najlepszych zdecydowanie.