February 28, 201015 yr Myślę że Chase the Express to jedna z lepszych gier jakie powstały na szaraku i śmiało mogę stwierdzić że nawet po upływie takiego czasu kiedy po nią sięgnąłem to tak samo mnie bawiła jak parę lat temu.
March 31, 201114 yr Dobra gierka i jedna z ostatnich. Naprawde miło mi się w nią grało ale jakoś wielce mi w pamięci nie zapadła w przeciwieństwie do np serii Syphon Filter
March 31, 201114 yr Bardzo dobra gra, z TRA-GI-CZNY-MI dialogami i postaciami pobocznymi. Rozgrywka i mechanika jest przyjemna, a reszta...cóż, pamiętajmy, że 10 lat temu były inne standardy fabularne
April 7, 201114 yr Liberator 2 spotyka Resident Evil. Świetne walki z bossami, lekka nieliniowość fabularna, sporo świetnych patentów (vide rozbrajanie bomb) + klimatyczny OST. Bardzo, bardzo dobra gierka.
April 9, 201114 yr W ogóle ładny kawałek Europy, Smoleńsk też się załapał. Polskę za to można na kilka sposobów przejechać, o ile dobrze pamiętam jest nawet moja mieścina :] Edited April 9, 201114 yr by Josh the Boy
December 22, 201312 yr HASEDEEKSPRES zawsze tak nazywałem tę grę i zostało mi to do dziś Eh, wyobrażacie sobie grę, która w całości się dzieje się w pociągu, w dzisiejszych czasach? Brakuje mi czegoś takiego. Teraz to trzeba misje co 5 minut zmieniać i rzucać gracza z jednego bieguna na drugi, żeby się nie znudził za bardzo
December 31, 201312 yr Do tej pory pamietam szelest munduru naszego komandosa,przy biegu w przedzialach
January 1, 201412 yr Rok temu odpalilem, dlugo nie pogralem ale gra tam utrzymywala jakis klimat, wiec nie jest najgorzej (ale w pamieci lepsza jest)
January 5, 201412 yr Najlepszy byl znany w moich stronach mit o grze ze w misji w ktorej zmieniamy tory,dojezdzalo sie do zupelnie innego miasta z inna misja.
January 27, 201411 yr Dobrze pemiątem tą grę - podobała mi się Miała w sobie coś ciekawego - klimat. Jednak na pytanie czy "dalej moze cieszyć" ciężko mi jest jednoznacznie odpowiedzieć - musiałbym ją odpalić, jednak mam wrażenie, że nie byłoby już tak fajnie jak kiedyś.