Hum 3 699 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Może nie tyle co tekst, lecz zdanie. Ne wiem skąd on się wziął, ale wczesniej nigdzie indziej na pewno go nie usłyszałem. Mowa oczywiście o "o co chodzi jakby?". Relacje z targów/imprez/wypraw ze starych numerów były eleganckie. Nie mówię, że teraz jest gorzej. Po prostu nie czytam już PE od deski do deski i jakoś nie potrafię sobie nic szczególnego przypomnieć. HP Lokiego i recki Myszaqa zazwyczaj były/są b.dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomciooPL 16 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Przewertowałem niedawno wręcz wszystkie numery PE, jakie aktualnie posiadam (także Poradniki) i okazało się, że najlepszym i najbardziej uznanym przeze mnie tekstem jest ten: "Jak pisać" w Poradniku numer 5 od Mazziego. Przyznam, że felieton wywarł na mnie tak olbrzymie wrażenie, że samemu wziąłem się za pisanie. To dzięki niemu po godzinach biorę do rąk klawiaturę i piszę, jak na razie, do szuflady (nie liczę pewnej strony poświęconej firmie SEGA, www. sega.prv.pl), a w planach mam stworzenie własnego site'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
break 0 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 no coz...troche bylo tych tekstow...ale dla mnie najlepszy jest O CO CHODZI JAKBY Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Mnie sie bardzo podobal tekst Mazzi'ego "Rzetelne recenzje gier: prawda czy falsz". Ogolnie rzecz biorac uwielbiam Szara strefe, a najbardziej kacik "Od gracza dla graczy". Pozdro Mazzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Mazzi zawsze trzyma poziom. W sumie to PE zaczynam od jego tekstów. Dobry felietonista to złoto dla gazety Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 PE#20 "Z kamerą wśród zwierząt czyli podróż po redakcji" z żadnego innego tekstu sie tak nie uśmiałem jak z tego stare dobrze czasy. teraz już nie robią takich tekstów wywułujących uśmiech na facjacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 PE#20 "Z kamerą wśród zwierząt czyli podróż po redakcji" z żadnego innego tekstu sie tak nie uśmiałem jak z tego stare dobrze czasy. teraz już nie robią takich tekstów wywułujących uśmiech na facjacie Może ktoś wrzucić skana? Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 PE#20 "Z kamerą wśród zwierząt czyli podróż po redakcji" z żadnego innego tekstu sie tak nie uśmiałem jak z tego stare dobrze czasy. teraz już nie robią takich tekstów wywułujących uśmiech na facjacie Może ktoś wrzucić skana? w zasadzie to jest nielegalne ale chętni niech podają mi na PW swoje maile a warto bo tekst jest przekozacki :] Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 "Zapach 8 bitów", PE56. To był mój pierwszy numer PE. Trafiłem chyba idealnie, bo ten artykuł to skarbnica wiedzy była dla takiego 12-latka, który wcześniej grał tylko na kompie z komunii, a o innych sprzętach nie wiedział w zasadzie nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cockatrice7 1 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No jak ja czytalem kamere wsrod zwierzat to sie poplakalem ze smiechu (mi duzo nie brakuje) od tamtej chwili chcialem byc redaktorem w PSX EXTREME (nadal chce) Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Nr.127 PE, recka DMC4 by Myszaq ..."Zlo, zlo i szatan w moim telewizorze. Musze z nim walczyc"- prawie bym pomyslal, gdybym na glowie zamiast 5 kg zelu mial moher. "Whoraaa"- mysle w zamian... Hehe...jak czytalem recke od poczatku i doszedlem do tego tekstu, kapcie mi spadly :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Kiedys HIV w recenzji GT3 walnal tekst o ciagnieciu przez koguta za pisiorka (czy cos w tym stylu) - to bylo swietne:) W ogole kiedys HIV pisal najlepsze teksty, a teraz pisze je Myszaq. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Dla mnie mistrzostwem swiata byl tekst Kaliego o materiale genetycznym Kratosa przy okazji recenzji God of War 2. Ogolnie bardzo lubie recki Kaliego, bo widac ze recenzent przezywa. Kiedy czytam jego recki od razu mam tez ochote zagrac ;] Recki Myszaqa sa od lat takie same. Tak samo dobre to znaczy Mazzi natomiast to doskonaly felietonista i musze przyznac, ze jego teksty do PE to prawdziwa wisienka na torcie. Na pochwale zasluguje rowniez Butcher, ktory dzielnie prowadzi Okiem Maniaka (jeden z moich ulubionych dzialow w czasopismie ;] ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Cockatrice7 1 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ej wiecie co to moze napiszemy tutaj najgorsze teksty w historii PSX przynajmniej bedzie krocej bo tak to mozna jeszcze pare lat wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Dla tych wszystkich co wypisują tu jakieś recki w których sie podniecają jakimś jednym zdaniem. popatrzcie lepiej na to: Edytowane 24 Maja 2008 przez rajnerGT Cytuj Odnośnik do komentarza
swi 0 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Dla mnie to będzie SYMULATOR RUMUNA hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
RSK 1 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Mi z koleji czajnik sie cieszył jak czytałem Opowieśći z Krypty masakra to była no i te wszystkie teksty, które chłopy zapodaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość logan40 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Zdecydowanie "zapach ośmiu bitów" i tekst Ściery w #100 PE o tym jak powstaje PE Oba przeczytałem już wieeele razy i jeszcze pewnie wieeele razy je przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 "Zapach 8-miu bitów", "Symulator Rumuna" oraz text gdzie zgredy opisywali wpływ alkocholu na granie...sam zainspirowany tym textem przeprowadziłem podobny z ziomami...mając poniżeeej "osiemnastki"...mieliscie zły wpływ na młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Dałoby się wrzucić skany z ,,Zapach 8-miu bitów" ? Z waszych wypowiedzi wynika, że jest to tekst godny uwagi ^_^ . A jeśli chodzi o moje ulubione, to stare relacje z targów E3 i GC, imprezy z okazji 100 numeru ( niezły ubaw miałem czytając niektóre fragm. ), a także przegląd wszystkich numerów aż do 100 z okazji jubileuszu. No i oczywiście recki Hiv'a oraz felietony Mazziego. Edytowane 20 Lipca 2008 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Brainiac 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Według mnie seria "Fight Club" (PE 101-103 bodajże) wymiata szczególnie uśmiałem się jak czytałem to co nasmarował Myszaq xD Pozdros. Ps. A no właśnie, czemu przestaliście pisać Fight Club ? W końcu nie wszyscy zgredzi się "wypowiedzieli" Cytuj Odnośnik do komentarza
German 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja zawsze będę pamiętał zakończenie recki Tekkena 5 Mashtera. "Jesteś jedynym prawowitym nosicielem.Idż i zaraz całą ludzkość" czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaper 666 17 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A mnie rozwalił tekst z nieśmiertelnego " Secret servis" na temat cygar kubańskich ,dlaczego są najlepsze, bo kubańskie kobiety kulają je pod pachami :D Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tekst Kosa w którymś ze starych numerów (recka DMC ale łba se ucząć nie dam) - leciało to mniej więcej tak: "Masz się za twardziela zczaj, że twoja elokwencja jest nieadekwatna do mojej powszechwnie estymowanej erudycji, a i interferencją nie masz szans mi zapantagruelizować, czy twoja percepcja to obejmuje" (uff) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yang 0 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 rzadko kupuje teraz PE bo wyemigrowałem ale za czasów świetności szaraka(miałem z 10-11 lat) tata kupował PE a ja wycinałem wszystkie komiksy z ostatnich stron i wklejałem do swojego prywatnego zeszytu:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi