Opublikowano 10 czerwca 201014 l 2000sCombat Baby ? Metric Dead End Friends ? Them Crooked Vultures Get Free ? The Vines Lasso ? Phoenix Me Enamora ? Juanes Oh My God ? Ida Maria Portions of Foxes ? Rilo Kiley The Hardest Button to Button ? The White Stripes 1990s Been Caught Stealing ? Jane's Addiction In the Meantime ? Spacehog Plush ? Stone Temple Pilots Walkin' on the Sun ? Smash Mouth 1980s Crazy Train ? Ozzy Osbourne Here I Go Again ? Whitesnake I Love Rock and Roll ? Joan Jett Just Like Heaven ? The Cure Rainbow in the Dark ? Dio The Power of Love ? Huey Lewis and the News Sister Christian ? Night Ranger 1960s-1970s Bohemian Rhapsody ? Queen Break On Through ? The Doors Crosstown Traffic ? Jimi Hendrix
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Ciekawe ile zawołają za Fendera xD Moim zdaniem absolutny must have jeżeli opcja PRO wypali. Wszystkiego mam nadzieje dowiemy się na E3
Opublikowano 10 czerwca 201014 l o ja je bie kamienny opas de 3rd, chyba znowy zaczne grac w gry muzyczne, tfu, gre muzyczna.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Mnie martwi tylko ilość piosenek gdzie są klawisze/pianino, reszta kopie jaja.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l W sumie to w siusiaka mogą mnie pocałować, jak nie będzie normalnego dostępu do instrumentów w Ojropie. Pies jebał instrumenty w Polsce, chociaż te bym najchętniej przywitał, ale gra musi być oficjalnie wydana w PL. JA CHCĘ DLC NA POLSKIM XBL! 111!1!111
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Double post, ale ważne info: Zdjęcia, opisy i CENY instrumentów 130$ za keyboard z grą? Średniawo Jeżeli talerze faktycznie mają działać z KAŻDĄ poprzednią perką, to pewnie też kupię. Edytowane 11 czerwca 201014 l przez qb3k
Opublikowano 11 czerwca 201014 l RB3 może ożywi obumarłą lekko scenę gier muzycznych, przynajmniej w PL. Instrumentów pewnie nie kupię, bo żal mi będzie wydawać pewnie 400 zł na perkę, wolę czyhać na promocję z zestawem z Band Hero i zakupić tamten zestaw. Z perką z RB1 talerze nie zadziałają, przecież tam nie ma wejść, chyba, że jakiś adapter to załatwi. Edytowane 11 czerwca 201014 l przez s1ntex
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Ohohoho i może jeszcze polskiego iTunesa? xD No a tu się zdziwisz - dziś po kryjomu Apple włączyło dostęp Polakom do części iTunes - iTunes U oraz Podcastów
Opublikowano 11 czerwca 201014 l czyli musze szykowac sie na zakup do iona dodatkowego talerza i bedzie gites majonez ; ) chyba ze wypuszcza dla mnie nowa perke iona. edit: nie wiem czy bylo ale ten poziom gitary na pro mnie ownuje http://i45.tinypic.com/sdzm9v.jpg Edytowane 12 czerwca 201014 l przez Redmitsu
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Wpadłem na poje.bany pomysł, który na bank się nie spełni, ale... keyboard rock band guns n roses NOVEMBER RAIN
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Taa... niby Pro i ogólnie tylko setlista nie pozwala mi się tym jarać...
Opublikowano 12 czerwca 201014 l możliwość importowania utworów z RB1 i RB2 - pozwala mi się tym jarać
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Taa... niby Pro i ogólnie tylko setlista nie pozwala mi się tym jarać... Któryś raz powtarzam- dostaliśmy małą część listy, a mamy już TCV, Queen, White Stripes i Hendrixa. Mnie to nastawia bardzo optymistycznie co do reszty piosenek. Zapewne w niektórych przypadkach trwają jeszcze negocjacje co do licencji, ale ja tam wierzę w HMX i myślę, że dowalą jeszcze sporo hiciorów.
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Autor Setlista jest ułożona pod wszystkie 7 instrumentów, więc nie łatwo dobrać kawałki, aby pasowały każdemu.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Autor Prezentacja gry na prawdziwej gitarze w trybie PRO. http://www.engadget.com/2010/06/16/rock-band-3-squier-stratocaster-plays-both-real-and-virtual-guit/
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Autor Kolejna, tym razem DIO na expert. http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/28567/rock-band-3/videos/e310_rb3_inv_061610.html;jsessionid=tuldndij400e Ciekawe, czy to cacko będzie dostępne w Polsce i za ile...
Opublikowano 18 czerwca 201014 l To rozumiem, a nie jakies mega-dety ktorych nawet kijem owinietym szmata i drutem kolczastym nie rusze.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Ogolnie gitara w trybie pro wgniata mnie w fotel, nigdy czegos takiego bym sie nie spodziewal ze zrobia. This is madness. Tryb pro na perce nie robi takiego wrazenia co na gitarce ;] Jakas data premiery jest zapowiedznia? Cos wydawalo mi sie ze cos w wakacje ale nie wiem. Edytowane 18 czerwca 201014 l przez Redmitsu
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Kolejna, tym razem DIO na expert. http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/28567/rock-band-3/videos/e310_rb3_inv_061610.html;jsessionid=tuldndij400e Ciekawe, czy to cacko będzie dostępne w Polsce i za ile... Jak koleś pracujący nad grą nie jest w stanie tego ogarnąć, to ja nie podchodzę do tego nawet.