Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Teraz jest fajna promocja - jak zarejestrujesz konsolę i grę (jest lista 15 gier) dostajesz za darmo Super Mario Land 3D. Kupiłem w Amazon bundla 3DS XL + Mario Kart 7 i grę dostałem.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 534,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Witajcie.

Większość z Was napewno jest świadoma promocji

SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion

http://www.nintendo.co.uk/Campaigns/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion-831595.html

Niestety okazało się, że kupiony przeze mnie egzemplarz Nintendo 3ds z drugiej reki ma już wykorzystany PIN.

Stąd moja prośba i pytanie. Czy ktoś mógłby oddać / odsprzedać swój kod PIN do 3dsa? Czy to wogóle jest sens go poszukiwać czy to jakoś nie wiąże mnie z tym czyimś 3dsem?

Ewentualnie jeśli to bez sensu to mogę nie drogo odsprzedać kod z nowej gry Pokemon.

A najchetniej wymienie kod z gry Pokemon na ten promocyjny do pobrania gry Mario 3d Land. Lub odkupie go chętnie jakoś tanio od kogoś kto może ma możliwość jego zdobycia, a posiada już na przykład pudełkową wersję tej gry.

Bo przyznam, że liczyłem, że na gwiazdkę pogram sobie na konsoli w te grę a tu niestety taki zawód.

Edytowane przez MajsteR8

Opublikowano

Na święta doszedł mój 2ds z USA :) Konsola genialna - świetnie leży w dłoni, dużo lepiej mi się na nim gra niż na DS lite. 

A Super Mario 3d Land to w ogóle cud, miód i orzeszki :teehee:

Opublikowano

Takie kody to po 40-50 zł skaczą. Poszukaj na forum 3dsa, były takie oferty

Opublikowano

Na święta doszedł mój 2ds z USA :) Konsola genialna - świetnie leży w dłoni, dużo lepiej mi się na nim gra niż na DS lite. 

A Super Mario 3d Land to w ogóle cud, miód i orzeszki :teehee:

Czyli opłaca się kupić teraz 2DS ? Pytam bo na Amazonie UK to ok. 500 złotych, a XL teraz po 800 chodzą. Miałem kiedyś XL i to 3D to dla mnie zbędny bajer.

Opublikowano

Większy ekran to większy ekran

Opublikowano

Większy ekran to większy ekran

Wiem wiem ( do teraz żałuje że sprzedałem mojego 3DS XL za 600 w zestawiku z 2 grami a miesiąc później ceny skoczyły... ), ale mi to 3D nie potrzebne jakoś, chce po prostu ograć zaległe tytuły.

Czy może za tą kase dorwać nówke Classica ?

Opublikowano

Widzialem w mm za 549zl zwyklego 3ds

Edytowane przez zte

Opublikowano

Takie kody to po 40-50 zł skaczą. Poszukaj na forum 3dsa, były takie oferty

Na którym forum? Mogę prosić o link do konkretnego tematu? Bo właśnie bym chętnie się zaopatrzył w taki kod. Zawsze to taniej niż nowa gra 3D Land. ;)

Z góry dziękuje :)

Edytowane przez MajsteR8

Opublikowano

Widzialem w mm za 549zl zwyklego 3ds

Wietrzenie magazynów ?

Opublikowano

Planuję zakup 3DS'a i nie mogę się zdecydować między zwykłym a XL. Miał ktoś możliwość gry na obu modelach? Czy rożnica w cenie jest warta tych większych ekranów?

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Dla mnie tak, ale z drugiej strony mam kolegę co miał 3ds wymienił na xl po paru miesiącach sprzedał i wrócił do normalnej wersji, twierdząc ze lepiej mu sie gra i nosi ze sobą konsolke

Opublikowano

Planuję zakup 3DS'a i nie mogę się zdecydować między zwykłym a XL. Miał ktoś możliwość gry na obu modelach? Czy rożnica w cenie jest warta tych większych ekranów?

Mialem oba i nie wyobrazam sobie grania na mniejszej wersji juz

Opublikowano

A ja wolę mniejszą wersję bo jest bardziej kieszonkowa i często zabieram ją w miasto w polowaniu na streetpassy. 

Opublikowano

kurde jest sklep internetowy, co oglasza sie tez na allegro, mieli jakis czas temu limitowane konsole z zelda za 999zl, ktos kojarzy?

Opublikowano

Ja mam obie wersje. Na obydwu gra sie dobrze. Niektore gry wygladaja lepiej na XL a niektore lepiej na klasycznym. Jezeli czesto w podrozy jestes to moze klasyczny bo mniejszy, jak w domu to XL?

Aha i XL lepiej lezy w lapie.

Opublikowano

kurde jest sklep internetowy, co oglasza sie tez na allegro, mieli jakis czas temu limitowane konsole z zelda za 999zl, ktos kojarzy?

ELECTRONICDREAMS

http://www.electronicdreams.pl/offer.php?cPath=63_69

Widzę że w końcu dotarł do nas piękny 3DS Luigi.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Podoba mi sie ta limitka zeldy, drogo by mnie nie wyszla po sprzedazy obecnej konsoli, sam nie wiem ;/

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Mam spory dylemat. Zastanawiam się nad psp vita i 3DS, za nic  nie mogę się zdecydować i jestem zielony w tych sprawach, nigdy nie miałem kieszonkowej konsoli, Mam ps3 i tyle.Moje wątpliwości to np: Co z baterią, która bardziej awaryjna, co z grami ? Jakby np na jednej konsoli i drugiej były te same gry którą byście wybrali ? Na której się przyjemniej gra, dostępność gier, cena gier itd Masakra ;p 

Jakie jest wasze zdanie w tej tematyce ?

Opublikowano

Nie miałem nigdy Vity, ale... skoro już jesteś w dziale o 3DSie, to chyba z naszej strony odpowiedź może być tylko jedna. Konsole Nintendo są zazwyczaj niezawodne, więc o awarie się nie martw. Gier wychodzi więcej niż na Vitę, ale są dużo słabiej dostępne w Polsce, gdyż Nintendo nie ma już u nas swojego oficjalnego dystrybutora, więc rzadko kiedy ceny spadają, a w sklepach typu MediaExpert czy MediaMarkt możesz o grach na 3DSa zapomnieć.

Niemniej jednak, jak już zaopatrzysz się w te najlepsze tytuły, chociażby trzy czy cztery, to wystarczą Ci na długie tygodnie i dadzą masę funu. Skoro masz PS3, to spróbuj kupić konsolkę Nintendo, bo to zupełnie inny klimat gier i inna jakość grania.

Opublikowano

MAm 3ds'a i Vite i odpowiedź może byc tylko jedna 3ds! Vita to dodatkowy pad do ps4 oraz kilka fajnych tytułów jak nie miałeś psp. Niestety ale obecnie to raczej martwa konsola w temacie exclusives. W tamtym roku chyba 4 gry ekskluzywne na poziomie wyszły : Muramasa, Killzone, Teraway i Soul Sacrifice. Reszta to porty z dużych konsol (Rayman, Dragon's Crown etc) lub udane porty starszych gier (persona 4) .

3ds ekskluzywnymi grami stoi. A jak nie miałeś ds'a to ojezu!!!! nie musisz kupować innej konsoli przez kilka lat :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Muramasa to port z Wii :)

Opublikowano

Zaczyna mi się rozjaśniać w głowie :P Macie jeszcze jakieś uzasadnione argumenty za 3Ds ?

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Mam spory dylemat. Zastanawiam się nad psp vita i 3DS, za nic  nie mogę się zdecydować i jestem zielony w tych sprawach, nigdy nie miałem kieszonkowej konsoli, Mam ps3 i tyle.Moje wątpliwości to np: Co z baterią, która bardziej awaryjna, co z grami ? Jakby np na jednej konsoli i drugiej były te same gry którą byście wybrali ? Na której się przyjemniej gra, dostępność gier, cena gier itd Masakra ;p 

Jakie jest wasze zdanie w tej tematyce ?

Ani vita ani 3ds nie są na szczęście konsolami awaryjnymi. Gdyby na 1 i 2 konsoli były takie same gry, to wybór byłby prosty - Vita. Vita ma lepszy ekran, lepsze bebechy i 2 gałki analogowe. Tylko że widzisz, gry są w znakomitej większości inne, więc musisz sprawdzić, co ciebie by interesowało na Vicie i co na 3DS'ie, a potem wystarczy wyciągnąć wnioski.

Tutaj masz wykazy dobrych gier dla poszczególnych konsol, myślę, że może to pomóc przy wyborze:

http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Nintendo_3DS

http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/PlayStation_Vita

A, no i skoro to twój pierwszy handheld, to nie miałeś do czynienia ze starszym bratem 3DS'a, czyli DS'em. Dobra wiadomość jest taka, że 3DS odpala bez problemu gry z DS'a. Należy do tego dodać, że biblioteka DS'a jest tak bogata, że przyćmiewa wręcz zarówno Vitę jak i 3DS'a.

Dobre gry na DS'a:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=222049

No, czyli popatrz, pobadaj, pooglądaj recenzje i wybieraj. Miałem obie konsole i zostałem przy 3DS'ie, bo uważam, że ma o wiele lepsze gry od Vity, ale to są jednak osobiste preferencje i nie ma co przeciągać ciebie na jedną czy drugą stronę. Sam przecież masz oczy i pewnie sam dobrze wybierzesz.

Jeżeli to ci w czymś może pomóc, to tutaj masz mój post z innego tematu, w którym polecam, w co warto zagrać na 3DS'ie, ale sprawdź też link, który podałem wyżej ;).

Ocarina of Time

Mario 3DLand

Kingdom Hearts 3D

Final Fantasy Teatherhytm

Luigi's Mansion 2

Kid Icarus Uprising

Fire Emblem Awakening

Pokemon XY

Donkey Kong Country

Ace Attorney 5

Mario Kart 7

New Super Mario Bros 2

Pushmo

Monster Hunter Tri Ultimate

Ghost Recon Shadow Wars

Resident Evil Revelations

Animal Crossing New Leaf

Zelda A Link Between Worlds

W to grałem, każda gra była minimum dobra, a większość to hity. Wybieraj xd. Pogrubiłem tytuły, które uważam za zakup konieczny, jeżeli chodzi o 3DS'a.

Za tydzień wychodzi Bravely Default. W 2014 roku wiemy na ten moment o nowym Kirby. Zapowiedzi na rok 2013 pojawiły się jednak głównie w lutym-marcu i tego samego bym się spodziewał w nadchodzącym roku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No jak ma ps3 to pewnie bardziej podejdą mu gry od sony. Tak myślę.