Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kupilem najtansza za jakies 15zl i szybko padła, kumpel mial taka sama akcje. Lepiej zaplacic raz a dobrze.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 535 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Dokładnie. Lepiej dołożyć i mieć spokój. Podróbką mówimy NIE.

Opublikowano

Ok, wezmę z oryginalną.

Wcześniej nie śledziłem kalendarzy premier, zastanawiałem się jak to wygląda. Jest szansa na SMT IV i Personę Q w europie, że wyjdą z megaopóźnieniem po premierze na zachodzie? Czy raczej po takim czasie od premiery w USA nie ma na co liczyć?

Opublikowano

Ostatnia szansa dla SMTIV w Europie to E3. Jezeli wtedy nie oglosza daty premiery to mozna smialo spisac gre na straty. Persona Q to troche niewiadoma. Niby Etriany u nas wychodzily koniec koncow. Jak to bedzie tym razem to niewiadomo.

Opublikowano

Moim zdaniem żadnego znaczenia to nie ma.

nie ośmieszaj się kolego i nie dawaj gównianych rad.

Jeez_PS, bierz oryginalną ładowarkę, która będzie działać, jak tralala i przy okazji nie spierdzieli Ci konsoli.

Nieoryginalny badziewi bał bym się podłączyć do swojej konsoli - kto wie, co za papraki to produkowały, a tak w ogóle to takie ładowarki grążą  wybuchem  :nuke:  i w ogóle śmierdzą chińszczyzną na kilometr.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Tym bardziej ze konsola kosztuje sporo kasy wiec nie warto inwestowac w jakies tanie podrobki do tak drogiego sprzetu...

Opublikowano

Na 2ds (350 PLN nówka)  w ogóle warto zwrócić uwagę, czy wiocha? Miał ktokolwiek z was to w rękach?

Opublikowano

Kupiłem ładowarkę zamiennik bo nie miałem możliwości kupić szybko oryginału, używam jej ponad rok i wszystko jest w porządku, dopóki nie padnie nie kupię nowej. Nie widzę powodu. Konsola działa prawidłowo.

Generalnie jestem zwolennikiem oryginalnych akcesoriów, oprócz 1-2 wyjątków kupuję tylko oryginalne.

W przypadku ładowarki do 3DSa wyszło tak, że mam nieoryginalną i stwierdzam, że działa prawidłowo i nie widzę powodu aby wydawać ok 50-60 złotych na oryginalną.

Opublikowano

ja kupiłem oryginalną na allego za 20 zł no chyba że te wszystkie napisy nintendo ktoś dobrze podrobił:) Tak czy siak od pół roku mi dobrze służy :D

@jeez

jak nie masz kasy i zależy ci tylko na graniu 2d to 2ds może być. 3ds wygrywa jeżeli chodzi o wygląd. Ja gram w domu i w pracy więc na 2ds bym się troszkę w pracy wstydził grać. I tak się ze mnie śmieją ale przynajmniej konsola nie wygląda jak gameboy :D

Opublikowano

I tak się ze mnie śmieją ale przynajmniej konsola nie wygląda jak gameboy :D

jeśli to tacy znajomi co to grają na swoich srajfonach i w ogóle są ku.wa cool and trendy, to nie mają się z czego śmiać, to z nich trzeba drzeć łacha.

Opublikowano

Większość ludzi w naszym kraju nie ma pojęcia co to ds/3ds, tak popularne jest u nas Nintendo. Jak w robocie ktoś pytał co to, mówiłem że następca gameboya, wtedy coś świta.

Opublikowano

no tak, najłatwiej jest wyśmiewać coś, o czym nie ma się zieloneg pojęcia i coś, czego nie sprawdziliśmy na własnej skórze w praktyce - jakie to ludzkie :pinch::yucky::yes:

Opublikowano

Conception II, kolejna gra którą chce i wychodzi tylko na eshopie. Niech ogarną wreszcie jakieś normalne konta, a nie że konsole strace to i gry tez.

Opublikowano

Na 2ds (350 PLN nówka)  w ogóle warto zwrócić uwagę, czy wiocha? Miał ktokolwiek z was to w rękach?

Gdzie za tyle można 2DS'a nowego kupić?

Opublikowano

Warto za ta kase w ogole 2dsa? Tam w oryginalnym zestawie jest juz ladowarka i karta czy gola konsola jak w przypadku 3dsa xl?

Opublikowano

Kurcze moze tez sie skusze ale nie mam kiedy ogrywac ps3 i ps vity i wszystkich dobrych gierek tam ale kusi mnie kilka gier na ta konsolke tez.

Opublikowano

Fak, za tyle to bym kupił już dzisiaj, chociaż na miejscu mam w sklepie z Pokemn Y/X za 650 zł, to w sumie więcej o koszt gry.

Opublikowano

Nie kupiłbym u nich i madgames bez wizyty osobiście. Nie wierzę tym sklepom. Poza tym w idealnym stanie to ta konsolka chyba nie jest. Na większym ekranie widać efekt 3DSa, czyli odbicie mniejszego ekranu. Na allegro nowego 2DSa można kupić już od 429 złotych, a sklep z Wrocławia ma po 489 złotych, nie dali opcji odbiór osobisty, ale można napisać i zapytać, czy można osobiście i czy dadzą jakiś upust.

Opublikowano

Dziwne bo duzo maja pozytywnych opinii praktycznie same takie. A konsolka wyglada na nieuszkodzona poza tym ma gwarancje rok czyli chyba tyle co normalne egzemplarze?