Pueblo 7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ciekawe, nie powiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pewnie część DLC w ogóle nie wyjdzie, może je sobie zachowam w razie czego. Pewnie na wersji full retail będą działać. Jestem ciekaw co tam wymodzą. Prawie 50 DLC na chwile obecną w fazie testów! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Skąd ty w ogóle to masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza
jorrdqn 1 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 edzie mozna grac Valkenem? :0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bellevar 6 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak się domyślam to chodzi o kamerdynera Rachel...on miał chyba Valkenheid...albo jakoś tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 lol bullshit Będzie dodatkowe dlc-nowe postacie. Mają być 2 albo 3 postacie ale póki co jedyną ujawnioną jest Makoto http://www.destructoid.com/squirrel-girl-makoto-comes-to-blazblue-via-dlc-177374.phtml 7$ baj de łej, po(pipi)ało ich ostro. Osobiście liczę na Valkenhayma i Jubeia ale znając życie dostaniemy w następnej kolejności człowieka stonoge. Cytuj Odnośnik do komentarza
jorrdqn 1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Prawdopodobnie to Makoto, Valkenhayn i Platina Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ale wy bulszitami ciepiecie. wlacznie z tymi zagranicznymi newsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
jorrdqn 1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Oczywiscie ze bulszitami, a te arty to tylko fejki! http://i46.tinypic.com/29wspqb.png http://i46.tinypic.com/5mh3ja.png Za duze troche :{ Edytowane 3 Lipca 2010 przez jorrdqn Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ale wy bulszitami ciepiecie. wlacznie z tymi zagranicznymi newsami. u mad ziomek? Nie tylko Ty umiesz korzystać z internetu i dustloopa(wprawdzie ciut nieudolnie to robisz ale mniejsza) Poza tym 50 dlc? lol wat chyba wszystkie kolorki liczyłeś bo postacie+kolorki to jedyne dlc o jakim wiadomo(są jeszcze dlc w postaci różnych głosów announcerów-wiadomo póki co to Jin, Tao, Carl a reszty nie pamiętam-jak znajdę jutjubowy link do announcera Jina to zarzucę choć ostrzegam,że idzie oci.pieć od ge.jostwa.) k info Nowe postacie(jakby komuś się nie chciało czytać szerzej artów na necie): -Makoto -Valkenhayn -Platinia the Trinity Ich theme music: http://www.youtube.com/watch?v=ryhUWWRQFlo http://www.youtube.com/watch?v=2TLli2Zqxyk http://www.youtube.com/watch?v=hH6e1VuV5y8 Wiewiórka, wampir i loli. Każda z postaci ma kosztować niby 7 dolców i mają się pojawić mniej więcej w tym samym czasie co cs wychodzi w europie. Fin, w(pipi)iać się panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
jorrdqn 1 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Valken to nie wampir tylko prawdopodobnie wilkolak ._. Jin announcer http://www.youtube.com/watch?v=SuAa8T9g3MI editu nie platinia tylko platinum Edytowane 5 Lipca 2010 przez jorrdqn Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Mam nadzieje że te postacie będą bardzo słabe. Valken to nie wampir tylko prawdopodobnie wilkolak ._. O Jezu... i co teraz?! :o :o :o Nie, serio. Co to za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 duża, bo może kolega nie lubi grać postaciami, które wyją i szczekają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ale wy bulszitami ciepiecie. wlacznie z tymi zagranicznymi newsami. u mad ziomek? Nie tylko Ty umiesz korzystać z internetu i dustloopa(wprawdzie ciut nieudolnie to robisz ale mniejsza) Poza tym 50 dlc? lol wat chyba wszystkie kolorki liczyłeś bo postacie+kolorki to jedyne dlc o jakim wiadomo(są jeszcze dlc w postaci różnych głosów announcerów-wiadomo póki co to Jin, Tao, Carl a reszty nie pamiętam-jak znajdę jutjubowy link do announcera Jina to zarzucę choć ostrzegam,że idzie oci.pieć od ge.jostwa.) Top co kilka osób widziało pochodzi z XePartnerNet, a DLC są dostępne dla wersji Beta BB:CS, te obrazki które były nie są nigdzie dostepne, sam zrobiłem zdjęcia telefonem. DLC są w fazie RC ( release candidate ) To o czym piszecie nawet nie jest w fazie ALPHA. Chyba że gdzieś tam na papierze w studio, jak by miało być, na 99,9% trafilo by już na pnet w fazie BETA1. Cytuj Odnośnik do komentarza
jorrdqn 1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jakie dlc nie sa w fazie alpha? Platinum i Valken? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Postacie w mordobiciu jako DLC to jakas jawna kpina i najgorszy sposób wyciągania kasy. Miałem ochote kupić tego BB ale po pierwszym info o takowym zabiegu ochota mi całkowicie odeszła. Fuck that generation! Co to ku##a jest? Mugen?! Chyba komuś się coś popieprzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nom tu się zgodzę wtf mam na ryju =x Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Makoto trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Wole postacie niz stroje jak w sf4 i ssf4 w cenie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 A ja wolę dostać do ręki pełny produkt od początku do końca zamknięty, później mogę myśleć o jakiś dodatkowych paściach. Gdzie te piękne czasy, gdy płaciliśmy za grę i wsadzało się ją do czytnika ze świadomością, że nikt cię nie rucha na kasę?! Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Niezbyt sprytne i typowo casualowate. Po co dawać postacie które będą banowane na wszystkich turniejach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Nie chodzi o to czy będzie banowana czy nie, bo i skąd masz to wiedzieć teraz? Sam fakt dodawania do mordobicia DLC z dodatkowymi postaciami jest poroniony. To tak jakbyś dostał do ręki grę RPG gdzie musisz kupić sobie osobno zakończenie. Dzięki temu co się wyprawia z nowym BB w ogóle odeszła mi ochota na granie w ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jak to skąd wiem? Tak jest zawsze. Takie postacie nie mogą być dozwolone na turniejach bo nie każdy będzie miał dlc, no i na automatach tych postaci nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Gra ktoś? zamierza grać? Zacząłem grać w SSF4, ale jakoś mi nie podchodzi i pewnie jednak wrócę w łaski BB mimo, że denerwuje mnie troszkę to DLC ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi