Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BlazBlue Continuum Shift - wersja konsolowa

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 28,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja czekam na wersje Euro ...

• Gra z DLC do Makoto, to była promocja.   Już dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła, chellenge odstraszają, ale wciągają jak narkotyk. Po kilku godzinach odkładasz pada, mówisz sobie "pier**** to",

Opublikowano

Pewnie część DLC w ogóle nie wyjdzie, może je sobie zachowam w razie czego. Pewnie na wersji full retail będą działać.

Jestem ciekaw co tam wymodzą. Prawie 50 DLC na chwile obecną w fazie testów!

Opublikowano

Jak się domyślam to chodzi o kamerdynera Rachel...on miał chyba Valkenheid...albo jakoś tak :rolleyes: ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

lol bullshit

Będzie dodatkowe dlc-nowe postacie.

Mają być 2 albo 3 postacie ale póki co jedyną ujawnioną jest Makoto

http://www.destructoid.com/squirrel-girl-makoto-comes-to-blazblue-via-dlc-177374.phtml

7$ baj de łej, po(pipi)ało ich ostro. Osobiście liczę na Valkenhayma i Jubeia ale znając życie dostaniemy w następnej kolejności człowieka stonoge.

Opublikowano

ale wy bulszitami ciepiecie. wlacznie z tymi zagranicznymi newsami.

Opublikowano
  • Autor

u mad ziomek? Nie tylko Ty umiesz korzystać z internetu i dustloopa(wprawdzie ciut nieudolnie to robisz ale mniejsza) Poza tym 50 dlc? lol wat chyba wszystkie kolorki liczyłeś bo postacie+kolorki to jedyne dlc o jakim wiadomo(są jeszcze dlc w postaci różnych głosów announcerów-wiadomo póki co to Jin, Tao, Carl a reszty nie pamiętam-jak znajdę jutjubowy link do announcera Jina to zarzucę choć ostrzegam,że idzie oci.pieć od ge.jostwa.)

k info

Nowe postacie(jakby komuś się nie chciało czytać szerzej artów na necie):

-Makoto

-Valkenhayn

-Platinia the Trinity

Ich theme music:

http://www.youtube.com/watch?v=ryhUWWRQFlo

http://www.youtube.com/watch?v=2TLli2Zqxyk

http://www.youtube.com/watch?v=hH6e1VuV5y8

Wiewiórka, wampir i loli. Każda z postaci ma kosztować niby 7 dolców i mają się pojawić mniej więcej w tym samym czasie co cs wychodzi w europie.

Fin, w(pipi)iać się panowie.

Opublikowano

Mam nadzieje że te postacie będą bardzo słabe.

Valken to nie wampir tylko prawdopodobnie wilkolak ._.

O Jezu... i co teraz?! :o :o :o

Nie, serio. Co to za różnica?

Opublikowano

duża, bo może kolega nie lubi grać postaciami, które wyją i szczekają? :)

Opublikowano

u mad ziomek? Nie tylko Ty umiesz korzystać z internetu i dustloopa(wprawdzie ciut nieudolnie to robisz ale mniejsza) Poza tym 50 dlc? lol wat chyba wszystkie kolorki liczyłeś bo postacie+kolorki to jedyne dlc o jakim wiadomo(są jeszcze dlc w postaci różnych głosów announcerów-wiadomo póki co to Jin, Tao, Carl a reszty nie pamiętam-jak znajdę jutjubowy link do announcera Jina to zarzucę choć ostrzegam,że idzie oci.pieć od ge.jostwa.)

Top co kilka osób widziało pochodzi z XePartnerNet, a DLC są dostępne dla wersji Beta BB:CS, te obrazki które były nie są nigdzie dostepne, sam zrobiłem zdjęcia telefonem.

DLC są w fazie RC ( release candidate )

To o czym piszecie nawet nie jest w fazie ALPHA. Chyba że gdzieś tam na papierze w studio, jak by miało być, na 99,9% trafilo by już na pnet w fazie BETA1.

Opublikowano

Postacie w mordobiciu jako DLC to jakas jawna kpina i najgorszy sposób wyciągania kasy. Miałem ochote kupić tego BB ale po pierwszym info o takowym zabiegu ochota mi całkowicie odeszła. Fuck that generation! Co to ku##a jest? Mugen?! Chyba komuś się coś popieprzyło.

Opublikowano

A ja wolę dostać do ręki pełny produkt od początku do końca zamknięty, później mogę myśleć o jakiś dodatkowych paściach. Gdzie te piękne czasy, gdy płaciliśmy za grę i wsadzało się ją do czytnika ze świadomością, że nikt cię nie rucha na kasę:/?!

Opublikowano

Nie chodzi o to czy będzie banowana czy nie, bo i skąd masz to wiedzieć teraz? Sam fakt dodawania do mordobicia DLC z dodatkowymi postaciami jest poroniony. To tak jakbyś dostał do ręki grę RPG gdzie musisz kupić sobie osobno zakończenie. Dzięki temu co się wyprawia z nowym BB w ogóle odeszła mi ochota na granie w ten tytuł.

Opublikowano

Jak to skąd wiem? Tak jest zawsze. Takie postacie nie mogą być dozwolone na turniejach bo nie każdy będzie miał dlc, no i na automatach tych postaci nie ma.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś? zamierza grać?

Zacząłem grać w SSF4, ale jakoś mi nie podchodzi i pewnie jednak wrócę w łaski BB mimo, że denerwuje mnie troszkę to DLC ;p