Opublikowano 7 września 201014 l OK a wiec ustawka dzis o 22, Slupka wpisalem jako 9 bo i tak pewnie nie wszyscy dadza rade ale wiekszosc raczej bedzie wiec jak sie nie uda od razu to zaprosze jakiegos randoma. Jakby ktos chcial jeszcze dolaczyc to walic smialo!
Opublikowano 24 października 201014 l A ja trochę z innej beczki, kto pomoże zrobić pucharek Pa-Pa-Pa-Poker Ace? Za 2 dni będzie Undead Nightmare i chciałbym to zrobić do tego czasu.
Opublikowano 24 października 201014 l Joker, nie musisz już nikogo szukać. Mam kilku gości na friendliście, którzy chętnie pomogą. Tylko zastrzegam: ja robię pierwszy .
Opublikowano 27 października 201014 l Poradnik do Undead Nightmare - http://www.ps3trophies.org/forum/red-dead-redemption/75339-undead-nightmare-trophy-guide.html
Opublikowano 28 października 201014 l OK to robimy, może dzisiaj bo wczoraj już nie dałem rady. Jak będziecie robić ustawkę to też się piszę, chętnie pomogę i też brakuje mi tego trophy Pozdro
Opublikowano 29 października 201014 l Oczywiście to by było zbyt piękne i musieli dowalić multi trophy ;/. Ten za hordę to prościzna i przyjemność ale o co chodzi w tym "Kingpin"? Czytam, czytam i za cholerę nie kumam. Ile osób jest potrzebnych do ustawki do tego trophy? Jak go zrobić? Można bez ustawki, udało się komuś?
Opublikowano 29 października 201014 l Do trofeum Kingpin potrzeba 9 osób. Chodzi o to, że podczas obrony punktu w Land Grab, musisz zastrzelić 8 różnych graczy.
Opublikowano 29 października 201014 l Podczas jednej gry? O rzesz ................................................... kur.. No to ustawka odpada, wiedziałem, że w końcu wyjdzie jakieś trophy niemożliwe. No to ładnieee.
Opublikowano 29 października 201014 l Czemu odpada? Ustawiasz się powiedzmy z 5 graczami, a reszta to randomy.
Opublikowano 29 października 201014 l To co piszesz się jako pierwszy chętny (w zasadzie to drugi licząc mnie) heh? Ale to i tak .uja da czytam na forach, że bez ustawki nie da rady tego zrobić. Weź w ogóle zbierz 9 osób - niemożliwe, już z pięcioma był kłopot przy pokerze. No przecież załamię się jak po tylu dlc, trophy jednego mi zabraknie do pełnego 100 %. Ale wymyślili... Edytowane 29 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 29 października 201014 l Mówię Ci - wystarczy sześć osób. Ja mam takie szczęście, że posiadam tych sześć osób z którymi mogę zagrać.
Opublikowano 29 października 201014 l No to może zrobimy tak najpierw znajdziemy odpowiednią ilość osób, wystarczy 6 skoro Rozi tak mówi ale jakby było 9 to też ok. I jak już będziemy całą ekipą to konkretnie się umówimy na dany dzień, co i jak itd. Na szczęście te trophy nie powinno być czasochłonne, myślę, że 10-15 minut starczy na jedną osobę. Więc tak ustawka na trophy "Kingpin"" wpisujcie się: -Rozi -Joker -Słupek -SpacierShark123 - - - - - Edytowane 29 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 29 października 201014 l Ok dopisałem a jakby co to następnym razem kopiujcie listę dopisując się ;].
Opublikowano 29 października 201014 l Jak co to tez jestem chętny -Rozi -Joker -Słupek -SpacierShark123 -LopekPL - - - -
Opublikowano 29 października 201014 l Jak co to tez jestem chętny -Rozi -Joker -Słupek -SpacierShark123 -LopekPL - - - - Jak co to tez jestem chętny -Rozi -Joker -Słupek -SpacierShark123 -LopekPL -daras_ - - -
Opublikowano 29 października 201014 l Też się pisze Pomożecie po tej ustawce zrobić posse up ? -Rozi -Joker -Słupek -SpacierShark123 -LopekPL -daras_ -kuba85PL - -
Opublikowano 29 października 201014 l Pewnie, że tak, posse up to sekunda ;]. Cholera nie spodziewałem się, że tak szybko tyle osób się znajdzie no to jeszcze dwóch brakuje. Dokładnie co i jak to napisze Rozi (on wie jak zrobić), robić będziemy po kolei każdy według listy wpisania się. Zasady też tutaj objaśnimy żeby podczas grania już się nie pie.przyć tylko jak najszybciej zrobić ;]. Edytowane 29 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 29 października 201014 l Pewnie, że tak, posse up to sekunda ;]. Cholera nie spodziewałem się, że tak szybko tyle osób się znajdzie no to jeszcze dwóch brakuje. Dokładnie co i jak to napisze Rozi (on wie jak zrobić), robić będziemy po kolei każdy według listy wpisania się. Zasady też tutaj objaśnimy żeby podczas grania już się nie pie.przyć tylko jak najszybciej zrobić ;]. To za(pipi)iście, czekam na info co terminu ustawki. Dodam Cię do znajomych Słupek. Pzdr
Opublikowano 29 października 201014 l Ekipa już prawie jest to kiedy wam pasuje żeby zagrać? Mogę w niedzielę popołudniu albo wieczorem po 22.00, jutro odpada bo mam urodziny
Opublikowano 29 października 201014 l Też jestem za niedzielą, w godzinach popołudniowych. Edytowane 29 października 201014 l przez TheRozi
Opublikowano 29 października 201014 l Też jestem za niedzielą, w godzinach popołudniowych. Ja tez niedziela po 21.
Opublikowano 29 października 201014 l Ja również niedziela, godziny popołudniowe - wieczorne. A jak reszta ? Tylko jeszcze dwie osoby.