Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Naogladalem sie tychfilmow z gamescom i... rok 2011 należy do pesa Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez Matinx
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l www.zavvi.com Kupujecie preorder Pesa + jeszcze jedna ger zeby wyszlo w sumie 50GBP. Np. UFC2010 + Psea. Wpisujecie kod na znizke zavvifive (kod dziala do 22.08.2010 do 24) I wychodzi z presylka za samego pesa niecale 30GBP Jakieś podejrzane te ceny ten sklep ma jakąś renomę ?
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l www.zavvi.com Kupujecie preorder Pesa + jeszcze jedna ger zeby wyszlo w sumie 50GBP. Np. UFC2010 + Psea. Wpisujecie kod na znizke zavvifive (kod dziala do 22.08.2010 do 24) I wychodzi z presylka za samego pesa niecale 30GBP Jakieś podejrzane te ceny ten sklep ma jakąś renomę ? LOL, 3 najwiekszy sklep w UK, po Gamestop i Shopto
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Tylko ze zamawiajac z tego sklepu,gre otrzymacie po 15 pazdzernika,bo w uk gra wychodzi 8-go a gra bedzie szla mniej wiecej tydzien.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Mam chwile zeby sie podzielic moimi wrazeniami. Po pierwsze primo dzieki Easye za dostep do bety, po drugie primo nie wybacze ci ze pierwszy raz w zyciu musialem grac barcelona Jak by tu zaczac... Gra miazdzy? Najlepszy PES ever? Feeling powrocil? PES na ktorego wszyscy czekali ? Tak zdecydowanie taka moze stac sie pelna wersja. Musza poprawic AI, gre obronna, dodac 360 stopni, zaimplementowac animacje. Wtedy to bedzie gra kompletna! Po zagraniu w bete na fife juz nie czekam, to ten pes na ktorego czekalem od 3 lat, 3 lat grania w swietna fife ktora po paru meczach dziennie sie nudzila, az w koncu po czasie znudzila mimo iz byla bardzo dobra. Ten pes moze przebic biorac pod uwage oczywiscie obecne realia techniczne kochanego pesa 3,5,6 w ktore to gralem kilka godzin codziennie od premiery do premiery. Tu znowu jest spokoj, czas na namysl, mozesz w grze pokazac swoja filozofie, swoj styl. Znow chce uczyc sie kultury gry, grac bez straty, mozesz zagrac do tylu przez obrone - zwolnic przyspieszyc narzucic tempo. 2011 znow jest skillowy, mozesz pokazac co potrafisz gra ci nie przeszkadza a gameplay daje pole do popisu. Bolki beda bolkami a jesli bedziesz dobry bedziesz trudny do ogrania zupelnie jak w pes6. Musza tylko zaimplementowac to co napisalem, rzekomo to juz bedzie wszystko do spr w demie. LAGOW nie ma, mam nadzieje ze przy premierze gdzie beda grac miliony to sie nie zmieni. Naprawde gra ma predyspozycje by znow te czasy wróciły w nowym wydaniu, gameplay uczysz sie od nowa wszystko do wymasterowania, wszystko jest inne, strzaly super naturalne!! zamiescze 2 filmiki z dwoma ladnymi golami i jednym strzalem w poprzeke jak najszybciej to zrobic ? youtube? Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez raulos
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Narazie jeden jest i drugi - takich strzalow brakuje fifie Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez raulos
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Tak patrzac na wersje na Ps3 i Iksa to czy mi sie wydaje czy jest lepsza kompresja na xboksie. Ten kawalek kodu online co udostepnilo Konami to jest wczesna beta ukonczona w 50-60%. http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-BSC_Ozel_PES_2011_Gameplay_Videosu-1422.htm Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez masta_g
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Eeee, jak to nie ma takich stzałów jak są w fifie. Pisałeś, że grałeś na ręcznych, więc jestem zdziwiony, wszakże na tych ustawieniach można pięknie uderzyć z dystansu. W sumie nawet na asyście można huknąć z daleka.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Eeee, jak to nie ma takich stzałów jak są w fifie. Pisałeś, że grałeś na ręcznych, więc jestem zdziwiony, wszakże na tych ustawieniach można pięknie uderzyć z dystansu. W sumie nawet na asyście można huknąć z daleka. byc moze ale tylko z prostego, tu jest wewnetrzna stopa
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l W życiu nie widziałem potężnego strzału z powyżej 30 metrów oddanego wewnętrzną częścią stopy. A wewnętrzną w fifie da się strzelić, r1 i strzał.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l W życiu nie widziałem potężnego strzału z powyżej 30 metrów oddanego wewnętrzną częścią stopy. A wewnętrzną w fifie da się strzelić, r1 i strzał. alonso tak strzela
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l W życiu nie widziałem potężnego strzału z powyżej 30 metrów oddanego wewnętrzną częścią stopy. A wewnętrzną w fifie da się strzelić, r1 i strzał. ale nie z taka sila jak na tym filmiku, tam leci balon
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l No bo tak jest w rzeczywistości, strzały wewnętrzną są techniczne, lekkie, precyzyjne, jednym słowem finezyjne. Zaś jeśli w PESie uderzając wewnętrzną częścią stopy prawie rozrywamy siatkę to coś nie halo .
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l premiera 30 a preorderow jeszcze nie ma w PL, demo nie wiadomo kiedy Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez raulos
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l jesli demo ma rzeczywiscie byc finalnym kodem to...nieprędko bedzie. Ale w takim razie warto czekać...
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l "Zaraz" pewnie pojawią się pre ordery w Ultimie, Sklepie PSX itd. Spokojnie ;]. Edytowane 21 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=7m5ha5I8V2U&feature=player_embedded komentarz jest zbędny
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Będzie Bayern Monachium http://www.youtube.com/watch?v=RT9VPyHe-1k&feature=related