Opublikowano 21 października 20168 l Początkowo jest nudno, ale jakieś 6 zeszytów później rozpoczyna się konkretna akcja. Ostatnie zeszyty jak dla mnie są nawet po części epickie.
Opublikowano 22 października 20168 l Obstawiam, że w premierowym odcinku umrą resztki zdrowego rozsądku scenarzystów.
Opublikowano 22 października 20168 l Autor Ja skonczylem w tym momencie, daj znać jak dalsze numery. Rozkręca się, mam nadzieje że doczekamy tego momentu w serialu
Opublikowano 24 października 20168 l Noooo..i jak wrazenia ? widzial ktos czy tylko ja jestem posrany i wstalem o 03:30?
Opublikowano 24 października 20168 l Ja widziałem, masakra. Najlepszy odcinek ze wszystkich sezonów. Wreszcie jakieś emocje, no ale zobaczymy co dalej. Po tym wydarzeniu Rick to już nie będzie ten sam Rick. Natomiast Daryl to zdecydowanie najlepsza postać w serialu.
Opublikowano 24 października 20168 l Tylko tak da się skomentować ten odcinek. Ale i tak duże faki za koniec poprzedniego sezonu.
Opublikowano 24 października 20168 l Autor No bez szału, tak myslalem ze jakis random dostanie w łeb W komiksie duzo wiecej emocji było. Edytowane 24 października 20168 l przez Shen
Opublikowano 24 października 20168 l To tylko dlatego ze czytałeś juz komiks, obiektywnie tutaj mamy wiekszą histerię, rozciągniętą na pare scen. Wg mnie jak ktoś nie mial styczności z komiksem, to póżniej wersja komiksowa wyda mu sie grzeczniejsza, a na pewno nie bardziej emocjonalna.
Opublikowano 24 października 20168 l Autor Cofam, pisałem komentarz po pierwszej egzekucji, drugiej sie nie spodziewalem Wykonanie rozwalania łba pierwsza klasa. I dobrze ze olali ucinanie ręki, juz prison break pokazał ze za duzo z tym (pipi)enia sie potem Edytowane 24 października 20168 l przez Shen
Opublikowano 24 października 20168 l gdyby nie było drugiej to sam bym olał serial, ale jednak mają jajeczka
Opublikowano 24 października 20168 l Aż mi akcja serca przyśpieszyła, zwłaszcza przy śmierci Glenna. Po prostu miałem łzy w oczach. Dłuższa relacja prawdopodobnie dziś wieczorem.
Opublikowano 24 października 20168 l Autor Tak, ale mam nadzieje ze Negan to bedzie historia na jeden sezon i nie beda przeciagac, bo czeka kolejna fajna akcja ktora bym zobaczyl z aktorami.
Opublikowano 24 października 20168 l w sumie ostro pojechali bo jeszcze nie dosc że gada do Maggie, to Negan go przetrzymuje w agonii, no i pokazali drgawki pośmiertne
Opublikowano 24 października 20168 l Autor Prawie żywcem z komiksu wyjęte. Chyba pierwszy raz ten serial wzbudził we mnie jakieś emocje, zawsze go na przewijaniu oglądałem, żeby sobie zobaczyć co tam z(pipi)ali wzgledem komiksu.
Opublikowano 24 października 20168 l Paplanina to jest wychwalanie tego serialu jaki to jest za(pipi)isty... to że zobaczyłeś świetne wykonanie jak zombi wpierdalają mięso jeszcze o niczym nie świadczy. Może masz 15 lat i taki rzeczy cię rajcują, ale to nie zmienia faktu że fabuła to wielka dziura z dużą ilością kiepskich aktorów. Widzę że są jeszcze na tym forum rozsądni ludzie. Seriali w swoich szczytowych momentach wart jest oceny 6/10. Reszta to już powielanie schematów z dawnych filmów scf z lat 50tych XX wieku z tą jedynie różnicą że tamte filmy działają na wyobraźnię tutaj nie działa praktycznie nic.
Opublikowano 24 października 20168 l Wiedziałem, że M napisze tutaj taki post xd. Ale moim zdaniem odcinek był trochę przekombinowany. Trochę śmiesznie wyglądały te egzekucje, zwłaszcza pierwsza.
Opublikowano 24 października 20168 l smieszne to jedynie były te egzekucje w głowie Ricka, kompletnie zyebane. Edytowane 24 października 20168 l przez milan
Opublikowano 24 października 20168 l 10/10, co za odcinek, masakra! Pięknie dałem się nabrać. Więcej takich odcinków proszę.
Opublikowano 24 października 20168 l Milan, Racja, to było bezsensowne i zabierało czas na coś ważniejszego. Abraham mnie poproostu dobił "Suck my nuts". Jedna z moich ulubionych postaci. Aż żal było patrzeć na jego śmierć Edytowane 24 października 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 24 października 20168 l czy tylko ja miałem nadzieję ze po rozwaleniu głowy Glenna, podejdzie z tym wiszącym kawałkiem skóry do Meggie xD?
Opublikowano 24 października 20168 l Nie wiem dlaczego, ale oglądając takie masakry, które najpierw widziałem w komiksie/o których czytałem w książce, zamiast być jakoś przerażonym czy poruszonym, mam ogromny zaciesz na ryju. Szkoda mi się zrobiło Abe'a, i w sumie nawet zacząłem żałować że Glenn nie oberwał, a tu Daryl naprawił sytuację. Końcówka z tą muzyczką lekko z.yebana moim zdaniem, całe tempo zepsuła, ale może faktycznie była potrzebna.