Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 130
  • Wyświetleń 39,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niesamowita walka, genialna atmosfera, klasa Szwedów i żal 4minutowej kary w 3 tercji bo tliła się nadzieja na bramkę kontaktową by końcówka meczu była emocjonująca     

• Udało się spełnić marzenie z dzieciństwa :) Kosmiczne przeżycie dla mnie, na dodatek z biletami miałem szczęście, bo miałem miejsce tuż nad wejściem Avalanche, nie spodziewałem się tego kompletnie, mi

• Tak jak pisałem wyżej, byłem na meczu Colorado Avalanche - Florida Panthers. Hala nie jest w Miami a mieście Sunrise.   Spełniłem swoje małe marzenie, co prawda pare lat temu byłem na Global

Opublikowano

W listopadzie będę w Miami i tak się złożyło że akurat wtedy bedzie mecz NHL Colorado Avalanche vs Florida Panthers, kupiłem bilety :D

IMG_3884.thumb.png.dbee6bb656dffc586886199776a8914e.pngIMG_3886.thumb.png.6937f3dfd2063e119ee0b69d4aaee280.png

z takim widokiem :obama:  ale sie jaram

image.thumb.png.685429dcae3d1223c69a56de2175253d.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
On 10/24/2024 at 2:40 PM, MaZZeo said:

W listopadzie będę w Miami i tak się złożyło że akurat wtedy bedzie mecz NHL Colorado Avalanche vs Florida Panthers, kupiłem bilety :D

IMG_3884.thumb.png.dbee6bb656dffc586886199776a8914e.pngIMG_3886.thumb.png.6937f3dfd2063e119ee0b69d4aaee280.png

z takim widokiem :obama:  ale sie jaram

image.thumb.png.685429dcae3d1223c69a56de2175253d.png

Przygotuj sie na pelne energii trybuny i widowisko, czesto sie wstaje i klaszcze

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, byłem na meczu Colorado Avalanche - Florida Panthers. Hala nie jest w Miami a mieście Sunrise.

Spełniłem swoje małe marzenie, co prawda pare lat temu byłem na Global Series w Sztokholmie ale tutaj wrażenia były o wiele lepsze. Lepszy klimat, ktoś by powiedział że "piknikowy" ale mi się taki bardzo podoba, amerykanie umieją to robić klimat. Miałem koszulkę Colorado na sobie i ludzie mnie zaczepiali i zagadywali ale w bardzo przyjazny sposób :D  moja dziewczyna do tej pory nie zainteresowana hokejem była zachwycona. Cheerleaderki i zabawy w przerwie, piwo i nawet drinki z wódą normalnie dostępne, oczywiście bardzo drogie (jakieś 12-15$ za browar pół litra, zwykły burger za ponad 20$). Merch również obłędnie drogi, lepiej kupić coś przez stronę shop.nhl.com

a sam mecz miał wszystko, dużo goli, dużo agresji, trochę kontrowersji i wygrana Colorado. Gdybym mieszkał w Denver to bym kupił karnet na cały sezon.

WQGoo3i.jpeg

Gtzxoxk.jpeg

PG3R5Jc.jpeg

Ff0oJho.jpeg

HXF6q5A.jpeg

OIBgGkT.jpeg

mfGUbdE.jpeg

tKejGFF.jpeg

6IhtJju.jpeg

lVKXvdy.jpeg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Floryda po raz drugi z rzędu z Pucharem Stanleya. Nadal nie wiadomo kto przejmie prawa po zniknięciu Viaplay, ale coś czuję, że chętnych może zabraknąć...

Opublikowano

Zapewne nikt się nie zdecyduje. A jeśli nawet to nie będzie takiego wyboru z transmisjami jak za czasów Viaplay.