Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

spectre fajny ma epizodzik w batman: eternal :).

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 148,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z Nation - SyFy postanowiło wskoczyć na zombiakowy bandwagon. we współpracy z asylum (xD) robią sobie taki luźny serialik będący serialowym odpowiednikiem powiedzmy state of decay. zombie apokalypsa na całego, w pełni funkcjonujące post-apokaliptyczne społeczeństwo, umarlaki bardziej jak z 28 dni później niż nocy żywych trupów i klasycznie misja znalezienia odtrutki. w roli głównej harold "DEJTUKMAJSON" perrineau:

300.perrineau.harold.090908.jpg

do prasowania w sam raz.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Autor

cicho xD. bekę z tego miałem nieziemską.

Opublikowano
  • Autor

oglądaj, oglądaj. nie silą się na jakąś zbytnią powagę czy coś. czysta zombiakowa wyrzynka wypchana po brzegi średniej jakości CGI i aktorstwem.

Opublikowano
  • Autor

to mi w ogóle przypomniało o innym bardzo fajnym serialu o zombi (i nie tylko), który zrobiło kilka lat temu mtv:

Opublikowano

O właśnie, też miałem kiedyś zakolejkowane i znikło.

Ciężkie jest życie człowieka ciężko uzależnionego od seriali :(

Opublikowano
  • Autor

no ku.rwa

w ogóle na końcu z nation była reklama reality/nieskryptowanej serii o miasteczku w alabamie które od 6 lat kręci amatorski film o zombi. premiera jakoś w październiku. jak znam życie pewnie będę oglądał.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

takie gówna ogladacie a  pozniej nie mozecie zasnac

Opublikowano

Też ostatnio nie mogę zasnąć szybko. Godzinę wiercę się po łóżku zanim walnę w kimę. Ale to nie od P&R oraz HoW. Zbyt zajebiste. To musi być coś innego.

Opublikowano

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2752825/Married-With-Children-spinoff-works-new-comedy-based-wise-cracking-Bud-Bundy-character.html

Better late than never! Married With Children spinoff in the works with new comedy based on wise-cracking Bud Bundy character

Opublikowano

Mam nadzieję, że Al i Peggy chociaż gościnnie będą się pojawiać. Dobry news!

Opublikowano

Czytalem o tym pare dni temu, na mysl mi przyszedl serial Joey

Opublikowano

Od niedzieli na C+ leci nowy serial Piraci :) obejrzałem 2 pierwsze odcinki i jest nieźle. Choć może to wpływ samej tematyki, tak czy inaczej jest brutalnie, no i klimat Assasina Black Flag :) 

Opublikowano

Peaky Blinder (2014) -BBC

Pierwszy sezon ma tylko 6 odcinków nad czym strasznie ubolewam. Klimaty mafii irlandzkiej w latach 20 XX wieku. Porachunki, strzelaniny, pobicia, komuniści, IRA i piękny piękny akcent.

Serial ma świetny klimat i świetne kostiumy, a główna obsada (w rolach głównych Cillian Murphy i Sam Neill) jest świetnie dobrana. W 2gim sezonie do obsady dołączy Tom Hardy. Rozmach jest nieziemski. Do tego muzyka Nicka Cavea, Toma Waitsa i Jacka Blacka <3

Polecam wszystkim którzy w przerwie przed nowym sezonem serialowym nie mają co obejrzeć:

https://www.youtube.com/watch?v=EXNs5HEUspI

Opublikowano
  • Autor

od dawna miałem to na oku, a po ogłoszeniu że hardy dołączył do obsady to już w ogóle obowiązkowo trzeba się za to zabrać. a z seriali z bejnem jeszcze the take mam do zaliczenia :(. ogląda ktoś outlandera? ja widziałem pierwszy odcinek i zapowiada się spoko romansidło z podróżami w czasie. podobno o wiele bliższe literackiemu pierwowzorowi niż seria filmów z lambertem i connerym.

Opublikowano

Kurde, mam tak napięty grafik jeśli chodzi o seriale, że do poczekalni poleciały wpierw kilka odcinków Ray'a Donovana, a później The Knick (jeden odcinek obejrzałem i mocno zrobiło mi dzień), którego nadrobię w maratonie. A teraz muszę dopisywać do listy kolejne seriale.

Cieszy mnie to bo dzięki temu sporo filmów nagromadzi się na święta. 

Opublikowano

Ale tam jest chyba tylko jedna podróż w czasie, nie?

Poza tym był taki film Outlander z Jezusem w roli głównej (Caviezel) i jestem ciekaw czy to jakoś powiązane.

Opublikowano
  • Autor

no w pierwszym odcinku tak, ale potem pani doktor chyba będzie skakać w te i we wte.

Opublikowano

Peaky Blinder - potwierdzam, ogladalem jakis czas temu, swietny klimat, gangsterka, buki i wyscigi