Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowości serialowe

Featured Replies

Opublikowano

Ja ostatnio zacząłem oglądać nowy serial "Between". Historyjka dość prosta: w małym miasteczku gdzieś w USA wybucha epidemia, umierają ludzie (ale tylko powyżej określonego wieku), rząd USA otacza ich murami w celu "kwarantanny" i gównażeria rozrabia. Aktorstwo trochę drewniane, koncept samej choroby był popularny nawet w latach 90-tych (pamiętam serial "Plemię" kręcony na podobnym motywie)... Zobaczymy. Oglądał ktoś?

Na razie widziałem tylko pilot i wydaje się słabe, ale to się okaże jeszcze.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 151 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

slabe to malo powiedziane, szkoda lacza i czasu na to. paradoksalnie jest wiele innych slabych seriali, ktore sa slabe i jednoczesnie lepsze

Opublikowano

Oglądał już ktos to Sense8 od Straczynskiego i Wachowskich?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Też obejrzałem wczoraj pilota i jest nawet intrygujący. Fajny motyw "przenoszenia się" w różne miejsca, ciekaw jestem jak to się rozwinie. Zostaję!

Opublikowano

6 odcinków zrobilem i jaranko, siadł mi ten serial

Opublikowano
  • Autor

veep, sillicon Valley, getting on.

Opublikowano

Veep jakoś nie przypadł mi do gustu. Z Doliną Krzemową jestem na bieżąco - świetny serial. Getting on - sprawdzę.

A Grace and Frankie od Netflixa ktoś oglądał?

Opublikowano
  • Autor

tylko w getting on to przygotuj się raczej na czarny humor. jak jesteśmy przy hbo to jeszcze hello ladies + film.

Opublikowano

Veep przypada kazdemu do gustu, wystarczy przycisnac pare odcinkow. W temacie Iannucciego to jak ktos sie na silach czuje, to The Tick of It polecam, tylko to juz mocno brytolskie, nawet bardziej niz Peep Show.

Opublikowano
  • Autor

*thick

a potem film "in the loop". również polecam, ale to mniej przystępne i chyba nawet o polskie napisy trudno.

Opublikowano

2 pierwsze epizody mega, jak mi cholernie brakowało Sekcji 20 :D

Opublikowano

eztv cos podupadlo, myslalem ze przegapilem a oni opublikowali dzisiaj dopiero realease 3 odcinka, o pozostalych ani widu ani slychu

fak ju izitiwi!

omg zepsuli intro i skrocili piosenke :|

Opublikowano

Nie czytałeś o akcji z eztv? Od jakiegoś czasu ktoś inny przejął stronę: http://www.ibtimes.com/eztv-hacked-scammers-take-control-tv-torrent-sites-popular-domain-1847234

Polecam zabierać się z tej strony jak najszybciej, bo nigdy nie wiadomo jakie gratisy dadzą w torrentach. Zawsze pozostaje niezawodny kickass.

Opublikowano

Jest już plakat promujący do Heroes Reborn jak i data premiery pierwszego odcinka

Heroes-Reborn-Official-Poster.jpeg

Premiera 24 września

Opublikowano

Ktoś śledzi  The Making of the Mob: New York o historii Luciano? Mini serial od AMC  z 8 epizodami. Niedawno miał premierę.

Opublikowano

pierwotne heroes było tak słabe, że przestałem oglądaćw 4 sezonie, co praktycznie nigdy się nie zdarza, ciekawe co teraz wymyślili