Opublikowano 11 września 201311 l O gangsterce powinien się uczyć już od maleńkości. Nie bądź egoista, pograj z synem. On jeszcze za malutki jest. I szczerze mówiąc jakoś go nie ciągnie do telewizora, nie ogląda bajek:) Już sobie wyobrażam jak to będzie. Dzieci zawsze wszystko robią wbrew rodzicom i pewnie będzie tak, że ja będę mówił: "Synek, chodź z tatusiem pograć!" I usłyszę: "A weź się, tato!". Wszystkim się pewnie będzie zajmował tylko nie grami:) A ile ja bym dał jakby mój starszy mnie zachęcał do gier:)
Opublikowano 11 września 201311 l Ta mapka z poradnika to tylko jedna z kilku. Aktywnosci jest o wiele wiecej, chociazby bary, kluby, silowanie na reke, a sklep zoologiczny to ponoc nawet widac na minimapie na gameplayu (moment kiedy w nocy samochodem ucieka przed policja, nie chce mi sie szukac odpowiedniego screena). Co do filmiku wyzej, to godne podziwu ze ktos robi fejka zapominajac o tak podstawowym I rzucajacym sie w oczy elemencie jak okladka. Przestancie bez przerwy wklejac taka nedze. Edytowane 11 września 201311 l przez Kre3k
Opublikowano 11 września 201311 l Fake? http://www.youtube.com/watch?v=9c4ruPKWOUA Prawda, przecież jest plastikowe pudełko...
Opublikowano 11 września 201311 l Swoją drogą zobaczcie ten wycinek To jest ten cypelek A to jest takie malusie w skali tej mapy.... I tu jeszcze z nieco innej perespektywy.... Jeśli ktoś mówi ze ta mapa jest mała to zalecam z rozpędu głową w ściane, najlepiej zbudowanej z cegły, regipsy obecnie stosowane w mieszkaniach nie pomogą. Edytowane 11 września 201311 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 11 września 201311 l http://www.anonmgur.com/up/6d1f18bab4779fecbd4b6bfbbc001b6e.jpg Mega spoiler, jedna z misji Trevora. OSTRZEGAM!
Opublikowano 11 września 201311 l Swoją drogą zobaczcie ten wycinek To jest ten cypelek A to jest takie malusie w skali tej mapy.... I tu jeszcze z nieco innej perespektywy.... Jeśli ktoś mówi ze ta mapa jest mała to zalecam z rozpędu głową w ściane, najlepiej zbudowanej z cegły, regipsy obecnie stosowane w mieszkaniach nie pomogą. jesteście ślepi czy jak? wystarczy popatrzeć na wysepki, po których dokładnie widać, ze czerwony marker na 2 fotce od dołu wprowadza w błąd. niestety chodzi o ten większy element mapy Edytowane 11 września 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 11 września 201311 l Chodzi dokladnie o ten fragment ktory dalem, chyba Ty kolego jestes slepy jesli tego nie widzisz
Opublikowano 11 września 201311 l Myślę, że po 10 stronach temat został wyczerpany i możemy dojść do konsensusu, że mapa w grze będzie duża.
Opublikowano 11 września 201311 l Chodzi dokladnie o ten fragment ktory dalem, chyba Ty kolego jestes slepy jesli tego nie widzisz ja to widze tak, moze slepy jestem kto wie....
Opublikowano 11 września 201311 l Nie wypadałoby aby LS było mniejsze o więcej jak 30% od LC z IV. Więc nastawiajmy się obiektywnie na 3 razy większy obszar co w IV. Grunt aby było ciekawie - także pod wodą, a nie dziesiątki km gdzie nie ma co robić, vide: Just Cause. Edytowane 11 września 201311 l przez nobodylikeyou