Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

jest już patch 1.01 35MB

tryby online są następujące :

head to head - ranked, custom

Team play

Friends leagues (clubs)

z ciekawostek to jest jedna ukryta cieszynka - jak pobiegniesz po piłke po golu to typ ją weźmie, fajny smaczek :yes:

masz juz gre?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 197,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet w EA się już litują nad grubaskami .

• na tych filmikach widac ping pong , dzikie podania (piłkarz obrócony bokiem dogrywa idealną piłke)   ci co grali ..,jedni mówią że pro passing działa , inni ze nie....   przekonamy sie testujac de

• Podaj konkretne argumenty, bo na razie mało poważny jesteś z takim tekstem. W jakim aspekcie jest gorzej? Momentum, słupki, podobieństwo bramek? Konkrety człowieku. No już dawaj... Tylko w odpowiednim

Opublikowano

Tak Lons - nie widzialem, dlatego po 4 sezonie z ligi zrezygnowalem, jak od Liverpoolu Matinxa dostawalem 4:0 po tym jak Amauri 4 razy pod rzad strzelal cm od slupka z 5 metrow. FIFA 11 jest perfect i znowu prawie okragly rok bede w nia lupal, bo znowu demo podoba 3* bardziej niz demo PES'a, wiec juz na nic nie odpisuj, prowadz swoj monolog dalej co sec zmieniajac temat i szukaj linkow ! :thumbsup:

[ignore mode: ON]

Edytowane przez easye

Opublikowano

@easye - łupaj na PS3 to znów pogramy:)

Na weekend był turniej PS Move w Media Expert w Poznaniu i we Wrocku, dawali 20% rabatu na dowolną grę. Mam nadzieje, że w sieciach jak ME czy MM już we środę będą mieli.

Opublikowano

Ech, niestety Aem - wracam z FIFA na X'a, kupilem nowego i niestety, duzo znajomych, fajna komunikacja (dla przykladu w WC ani razu nie zagralem z headsetem zalozonym <_< ), bo albo nikt go nie ma, albo nie uzywa, a grajac z kumplami jednak fajnie komentowac na bierzaco akcje.

Opublikowano

Na gz w recenzji padły słowa o finezyjncyh strzałach... ktore nie sa zbyt optymistyczne dla mnie bynajmniej (w przeciwienstwie do recenzenta)

Opublikowano

masz juz gre?

ne :unsure: jutro mają mieć w Saturnach, także liczę że hapne stamtąd

Opublikowano

Przed chwilą dzwoniłem do MM Ostrobramska i Saturna w Złotych i powiedzieli że mają, po 169 zł. Cena jest niezła, więc myślę czy nie brać już teraz.

Opublikowano

omg to ide się przejść u siebie po sklepach :rolleyes:

w Krakowie w Saturnie już mają po 179

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

potwierdzam - 169 w zlotych od reki. Taniej chyba na przed premiera juz nie bedzie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

w tej edycji jest polski komentarz?

Opublikowano

ale czy dalej mecze komentuje darek i włodek? jakoś cicho w tym roku było o komentarzu a zawsze się chwalili ile to nowych kwestii dialogowych nagrali itp

Opublikowano

Czy może mi ktoś powiedzieć jakie sztuczki techniczne są skuteczne w tej serii ? Bo o ile na arenie to wychodzą o tyle w normalnym meczu mi prawie nigdy nie wychodzą. :angry:

Opublikowano

ale czy dalej mecze komentuje darek i włodek? jakoś cicho w tym roku było o komentarzu a zawsze się chwalili ile to nowych kwestii dialogowych nagrali itp

Racja-o komentarzu bardzo cicho w tym roku. FIFE dalej komentuja Ci dwaj panowie, az sam jestem ciekaw czy cos pobije zeszloroczny:

"jak to mowia mlodzi ludzie - Masakracja"

Opublikowano

Jutro w MM w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu FIFA 11 na PS3 za 149zł

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ceny niesamowite jak na premiere ! szkoda, ze inne gry nie wychodza w takich cenach.

EDIT: Ciekawa akcja jest takze w empikach - Wystarczy, że przyniesiesz oryginalny egzemplarz dowolnej wcześniejszej części serii, a otrzymasz FIFĘ 11 w cenie obniżonej o 30 złotych (wersja PC)

:thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ktoś wie jak ma się sprawa w szczecińskim MM?

''może jutro'' ...

A wie ktoś jak w empikach w Szczecinie?albo gdziekolwiek gdzie od ręki?;)

Edytowane przez ACAB

Opublikowano

Racja-o komentarzu bardzo cicho w tym roku. FIFE dalej komentuja Ci dwaj panowie, az sam jestem ciekaw czy cos pobije zeszloroczny:

a ja się boję,że tylko napisy w tym roku będą po polsku a komentarz po angielsku... nigdzie,nawet na oficjalnej stronie nie ma wzmianki o Darku i Włodku

Opublikowano

na pudelku z gra jest informacja o polskim komentarzu. I jest Kuba z Kaka :teehee:

Opublikowano

Czy ktoś wie coś o dostępności gry we Wrocku/Opolu???

Opublikowano

Haha ta masakracja była zajebista :D. Ciekawe jakie teraz się "kfiatki" pojawią.

Opublikowano

Dobra, jako, ze moi znajomi z ligi juz pocinaja, z pierwszych relacji wynika, ze tempo meczu jest takie samo jak w demie, online tak samo( w zaden sposob nie przyspiesza) no i opinie takie jak na sieci - gra jest MEGA. Za 2 godziny sam przetestuje ! :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam grę z media markt w Łodzi (199 zł) i nie działa mi kod na paszport internetowy (do gry w sieci). Na razie te kody nie działają czy o co chodzi?