Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

Jedno zauważyłem na minus. Czas loadingów jeszcze gorszy niż w FM3.

A nie ma co porównywać GT5 do FM4 bo teraz wszystko ładnie wygląda, a jak gra wyjdzie to zobaczymy. T10 ma o tyle lepiej, że wie co nie wyszło w GT5 i tego błędu nie powtórzy. Ale doścignąć GT5 w modelu jazdy będzie ciężko. I JA CHCE SUPPORT DLA G27 !!!!

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 150,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Chyba czasu loadingów w Forza 3 nie widziałeś :P

Kolejny materiał z Dan'em i demem:

http://e3.gamespot.com/video/6318570/?hd=1

Jakby ktoś się nie zorientował, nie prowadzi Dan tylko Ai ;p

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mają prawie pół roku na zoptymalizowanie kodu. Po instalacji nawet w FM3 loadingi były znośne. W Fm przynajmniej w menu nie ma co chwile planszy z napisem loading ;)

Opublikowano

1 kwietnia 2011

5814668333_33c120a3fd_o.png

teraz

5815237188_5f3f8e7044.jpg

ładny postęp jak na 2 miesiące :)

Opublikowano

Chyba czasu loadingów w Forza 3 nie widziałeś :P

Kolejny materiał z Dan'em i demem:

http://e3.gamespot.com/video/6318570/?hd=1

Jakby ktoś się nie zorientował, nie prowadzi Dan tylko Ai ;p

Odnoszę wrażenie że Forza 4 jest zbyt mało promowana w Europie. Jeśli chcą sprzedać przyzwoitą ilość kopii powinni zorganizować eventy promocyjne w największych państwach Europy.

Opublikowano

To czego grafice brakuje to faktycznie brak przeźroczystych szyb. Za to trasy są bardzo bogate w szczegóły.

Jeśli model jazdy na padzie będzie tak fajny jak w FM3 to ja nie mam pytań. Ale 360 nie kupie. :( (chyba, że wygram ;/)

Jeszcze Top Gear. Jestem ich fanem i Clarkson w grze wyścigowej z tą Auto Vistą to mój mokry sen.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ciekawe jak będzie z tymi trasami, bo o kunszt wykonania nowych nie ma co się martwić. Ciekawe czy coś będą zmieniać w tych przeniesionych z FM3. Chociaż w FM3 nawet nudniejsze z wyglądu trasy wyglądały bardzo dobrze, a po N ring, Fujimi Kaido, Camino Viejo, Mapel Valley i tej w miasteczku to jeździłem z bananem na twarzy więc jak tylko dodadzą nowe oświetlenie to już będzie mega :)

Opublikowano

Wrzuc ktos gameplay z Subarka w jak najlepszej jakosci z laski swojej :)

Opublikowano

subaru_garagehjyx.gif

subaru_screensaver2sjkl.gif

Opublikowano

Dan spuścił z tonu co mi się bardzo podoba. PR w przypadku FM3 opierał się na pojeździe z Kaza i serii GT, teraz gada do rzeczy i skupia się na swojej grze.

Opublikowano

Huh przeglądam to wszystko i wygląda to, jakby zebrać prawie wszystkie narzekania na część trzecią i wszystko poprawić :whistling: Nawet przeskok graficzny jest zauważalny przy dodaniu aut na trasie, w co nawet tutaj na forum wszyscy watpili, czy jest w ogole mozliwe ze mna na czele :potter:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

wyglada na to, ze bede musial naprawic swojego ixa (albo raczej kupic nowego), bo szykuje sie przepyszny kotlet z sosem czosnkowym dla mojego samochodowego ego :)chocby dla samego showcase'u i glosu jezzy.

no i engine swaps :P

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Tak mi się spodobał E3 trailer ze pobiegłem dziś i kupiłem używaną Xbox360 i Forza 3 żeby przygotować się na F4

(i teraz mam prawo do odzywania się w Forza Vs. Gran Turismo tematach lol :P )

Opublikowano

Widziałem tam poprawioną fizykę pachołków !! :D

Tam jest więcej nowych materiałów (Top Gear Test Track)

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-forza-motorsport/715823

Oglądam kolejny raz trailer i sobie przypominam jak myślałem dwa dni temu, że te kadry z autovisty to render podbity na PC bo nie da się na klocku takiej jakości osiągnąć nawet w showroomie ;p

Tutaj widać inne tło do showroom'u:

http://www.youtube.com/watch?v=i2fi1gvOcW8&feature=feedu

Opublikowano

Top Gear vs Forza 4

fm4_tgtt_split1w7j2.gif

PS. Różne pory dnia będą na niektórych trasach.

Opublikowano

Nawet ujęcia kamer dokładnie te same co w prawdziwym TopGear :)

Szkoda, że różne pory dnia będą tylko na niektórych trasach... liczyłem, że ten bajer będzie na wszystkich :(