Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 152,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Zrobiłem screena - to są Alpy jesienią i wieczorem ?

66950307.jpg

Opublikowano

Ciężko cokolwiek wychwycić, ale .... to Porsche z obrazka powyżej jest po prostu prześliczne. Świetny kolor no i nowe oświetlenie robi różnicę :) Jedyne co mi się nie podoba to klosze lamp, nie wyglądają zbyt naturalnie.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Fajny ktoś komentarz na neogaf napisał: "Oglądałem zdjęcia i kiedy już myślałem, że nie może być lepiej włączyłem film" :)

Coś mi mówi, że fajnie będzie się replaye oglądało :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
16ih6df.jpg
Opublikowano

To może być tylko inspiracja do trasy fikcyjnej.

Opublikowano

16ih6df.jpg

szkoda tylko że to FM1 :)

nowy filmik super, pewnie jeszcze kilka takich z innymi trasami zobaczymy, nowe screeny też dają rade.

Opublikowano

Chyba nie było:

http://www.youtube.com/watch?v=Pv1deAMl97U

Nowości:

Opponent upgrades - opcja włączona = przeciwnicy zawsze będą mieć ulepszone auta tak by były na szczycie swojej klasy.

Class restriction - dodatkowe punkty gdy opcja włączona = nasze auto nie będzie już mogło być wyraźnie lepsze od aut przeciwników.

Nowy poziom AI przeciwników - professional

Jeżeli dobrze zrozumiałem to w karierze nie będzie wyboru poziomu AI - będzie on skalowany względem naszych poczynań, im lepiej jeździmy tym lepsi są przeciwnicy.

Eventy Top Gear będą obecne w karierze.

Top Gear Soccer będzie też w multi.

Opublikowano

Porownanie:

FM4 replay (screen wyciagniety z filmiku, wiec jakosc nie do konca dobra)

forza4_alps_esrb-youtu80a3.jpg

vs

FM3 photomode

20110804141856p1op.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Porownanie:

FM4 replay (screen wyciagniety z filmiku, wiec jakosc nie do konca dobra)

forza4_alps_esrb-youtu80a3.jpg

vs

FM3 photomode

20110804141856p1op.jpg

vs

FM3 replay

20110804141606f244.jpg

poprawione

don - poziom trudności w karierze na pewno będzie

Opublikowano

Dan mówi, że nie będzie wyboru poziomu AI w Tour Mode <---- Tak się chyba nazywa teraz kariera. I z tego co mówi w dalszej części wynika, że pozostałe dwie nowe opcje będą zablokowane: klasa będzie zastrzeżona i auta przeciwników zawsze będą ulepszone do maksimum swojej klasy.

Opublikowano

Jeszcze jedno info - te 5 aut co je wrzuciłem to są te auta, które będą wrzucane do pierwszej serii płyt z grą, czyli ten tzw. preorder bonus.

Opublikowano

Dan mówi, że nie będzie wyboru poziomu AI w Tour Mode <---- Tak się chyba nazywa teraz kariera. I z tego co mówi w dalszej części wynika, że pozostałe dwie nowe opcje będą zablokowane: klasa będzie zastrzeżona i auta przeciwników zawsze będą ulepszone do maksimum swojej klasy.

To ciekawe ze w tour mode poziom AI ma byc zablokowany a w event mode w ktorym przeciez zaliczmy wyscigi a tour, tylko w dowolnej kolejnosci, mozemy sobie ustawic dowolnie.

Restrykcja klas cholernie mnie cieszy:)

Opublikowano

Może Dan coś pokręcił.

Opublikowano

14e1ic4.jpg

axikww.jpg

Opublikowano

To ciekawe ze w tour mode poziom AI ma byc zablokowany a w event mode w ktorym przeciez zaliczmy wyscigi a tour, tylko w dowolnej kolejnosci, mozemy sobie ustawic dowolnie.

Restrykcja klas cholernie mnie cieszy:)

tour mode będzie chyba odpowiednikiem sezonów w event mode fm3, może tak samo jak w fm3 będzie można wybrać przechodzenie gry na dwa sposoby. Tour mode jak nas gra poprowadzi z dynamicznym poziomem trudności gdzie opcje są zablokowane lub klasycznie wybierając eventy z tabeli.

porównanie fm3 replay vs fm4 replay

fiesta04g876.jpg

fiesta03ujuw.jpg

fiesta02k89f.jpg

fiesta01ijhi.jpg

pamiętacie co T10 mówiło o nocnych wyścigach na E3? to ma szanse się pojawić czy tylko robimy sobie nadzieje ?

Opublikowano

Jak Turn 10 znowu zrobi 3 poziomy trudności i mega przepaść między średnim a trudnym to porażka sad.gif

Zajrzyj na ostatnią stronę, wrzuciłem tam filmik z Danem i pokazuje nowe opcje między innymi czwarty poziom Ai przeciwników :)

Opublikowano

Daddy skąd masz to zdjęcie ?

Opublikowano

Jak Turn 10 znowu zrobi 3 poziomy trudności i mega przepaść między średnim a trudnym to porażka sad.gif

Zajrzyj na ostatnią stronę, wrzuciłem tam filmik z Danem i pokazuje nowe opcje między innymi czwarty poziom Ai przeciwników :)

KURFA W KOŃCU, jeszcze przeciwnicy mogą też modyfikować auta, Greenwalt <3