VHO 3 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Top 3? Steve, Bob, Lars >>> Law Top 10, co nie znaczy, że na 10 pozycji, poprostu głupio wyglądałoby top 6 albo top 7;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Unkas pl 0 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 zdecydowanie feng ,lubię groźnych kolesiów ktorzy nie owijają w bawełnę mocne szybkie ciosy zero kozaczenia feng forever !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Hwo za całokształt ( oryginalny design, ulubiony styl walki, efektowny wygląd ciosów). Prócz tego, Lee za cwaniacki style, Kunimitsu za za(pipi)iście wyglądające ciosy w tagu, Kuma za ogólny polewkowy charakter tego miśka, Kaz za to, że jest badboyem (choć obecnie już nie takim jak za czasów Tekkena 2). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 zdecydowanie feng ,lubię groźnych kolesiów ktorzy nie owijają w bawełnę mocne szybkie ciosy zero kozaczenia feng forever !!!! No Feng to dla mnie jedyna ciekawa postać od czasów Tekkena 5, może jeszcze Dragunov z DR-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a ja bardzo lubie Boba bo lubie grać w komputer a Bob wyglada na takiego co tez lubi hihihihih wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rdb 0 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Dla mnie najlepsi są : Eddy,Christe,Feng i Law. Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wygrałem? Tak Pysiu, zaliczyłeś epic wina Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Lili. Bo tak Lubie tez Fenga, Larsa (od dnia peirwszego jak zobaczylem dasha; ) i Aske. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Lee Chaolan FTW!!! Lubie go za wszystko...fajnie wyglada,ciosy efektowne(moj ulubiony to "-> x x x x x o" czyli 5 szybkich kopniakow lewa noga a na dokladke jeden silniejszy z prawej z obrotu).Zawsze gram w garniturku i praktycznie tylko i wylacznie nogami.Rak nie uwazam praktycznie wogole Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Zawsze gram w garniturku i praktycznie tylko i wylacznie nogami. Zdanie te wyrwane z kontekstu jest mocno brechtogenne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Lee Chaolan FTW!!! Lubie go za wszystko...fajnie wyglada,ciosy efektowne(moj ulubiony to "-> x x x x x o" czyli 5 szybkich kopniakow lewa noga a na dokladke jeden silniejszy z prawej z obrotu).Zawsze gram w garniturku i praktycznie tylko i wylacznie nogami.Rak nie uwazam praktycznie wogole Jak dla mnie post roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Eee, bywały już tutaj takie Sneju:) Mnie tak całkiem całkowicie rozwala tylko przedostatnie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Eee...ale o co chodzi? Juz strach cokolwiek napisac bo czlowieka wysmieja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Eeee, a mojom ulubionom postaciom jest Edi Gordon, naciskam nim tylko iks i kolko a jak sie fkuże to naciskam oba naraz i nie uznaje innych ciosuw...iks, kolko, iks, kolko, moge tak cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) Juz kapuje...dostaje z*eby za zle zinterpretowanego posta ale to moja wina.Wybaczcie.Casual odezwal sie w temacie gdzie przebywa duzo pr0 i zostaje wysmiany za dobranie zlych slow. Jest to temat "ulubiona postac" a ja od siebie dodalem "ulubiony cios i imo najefektowniejsze kombosy".Nie chodzilo o to ze gram tylko iks, kolko, iks, kolko, ... ale ze nogami wychodza duzo bardziej ciekawe kombosy w przeciwienstwie do rak. Co do samych postaci przybadli mi rowniez do gustu Bob i Ganryu Edytowane 8 Lipca 2010 przez Neo3016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Nogami dobrze jest zacząć kombosa i go skończyć, ale w środku ręce są niezastąpione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 A ja lubie grać byanem bo to taki fajny zolniesz i lubie na palke taunta robic,i lubie pawla za jego dluga fryzure i darcie sie psy ciosie dul,skos,przud i trujkat (łaaaaaaa) pozdro i cwiczcie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Moja ulubiona postać to taka,której nie potraficie sprostać. Są też inne postacie,które pokazywałem mamie i tacie ale ich pewnie jeszcze nie znacie. Ostatnio jak poznawałem na praktisie nowe chary to z wrażenia zaśliniły mi się wary. Pomyślałem sobie ''o jaki ten teken fajny taki kolorowy,niezwyczajny''. Pozdro dla wszystkich i ich ulubionych postaci -dla wszystkich moich tekenowych Braci:D Cytuj Odnośnik do komentarza
TheRegalis 0 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Popieram wypowiedź Kazuo wg mnie Hwoarang jest jednym z lepszych w tekkenie lecz moim ulu jest Lars ! Wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 zdecydowanie Hwo za te kopnięcia piekne. Trenujac karate nauczyłem sie paru kopnięc własnie od Hwoaranga z gry xD w sumie fajna zabawa trenowac w realu i grać w tekkena mozna porównac ciosy itp ;D Paula jeszcze lubie, ale tylko za to że Kyokushin reprezentuje choć jego ciosy są z dupy wziete i pochodzą z kata i raczej malo maja wspolnego z normalną walką XD Jin ale ten z T5 i 6 gdzie odszedl od mishimowego stylu i to jest teraz bardziej czyste karate ;P Asuka, fajna dupa i niezle wykręca ręce :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shunsui93 0 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Styl Paula jest chyba oparty na Judo, Hwoaranga na Tae kwon do a Asuki na Karate, chociaż jej wyłapania przypominają bardziej Aikido lub Jujutsu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi