Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Taka ciekawostka, której i tak pewno nie obejrzę, aby nie spartolić sobie świetnych wspomnień z Anime.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l A ja z chęcią obejrzę, od Firefly nie było żadnego fajnego przygodowego pseudo s-f, a jak wyjdzie kupsko to cóż, wspomnień z anime mi to nie zepsuje, najwyżej nie skończę. Altered Carbon wyszedł jak wyszedł, a książki nadal bardzo dobrze wspominam, może nawet jeszcze lepiej przez kontrast z serialem
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l 7 hours ago, mugen said: A ja z chęcią obejrzę, od Firefly nie było żadnego fajnego przygodowego pseudo s-f, a jak wyjdzie kupsko to cóż, wspomnień z anime mi to nie zepsuje, najwyżej nie skończę. Altered Carbon wyszedł jak wyszedł, a książki nadal bardzo dobrze wspominam, może nawet jeszcze lepiej przez kontrast z serialem A Expanse?
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l Później jest moim zdaniem dużo lepiej, ale pomijając ten serial to w sumie nie ma nic w tej tematyce
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Jakiś fan winyli? https://onvinylstore.com/pl/p/SEATBELTS-Cowboy-Bebop-EIN-VARIANT-WHITE-BROWN-2xLP/12605
Opublikowano 21 września 20231 r W wersji aktorskiej "Cowboy Bebop" największą gwiazdą był Ein... Sam serial live-action od Netflixa aż taki zły nie był; stylówa a.k.a. Luc Besson była, ale zabrakło wykończenia fabularnego i ,,tego bliżej nieokreślonego czegoś", co było obecne w klasyku serii anime z lat 90-tych! Pamiętam jak widziałem ten materiał, ot taką pokazówkę zza kulis pracy nad serialem Netflixa, jeszcze zanim zanim wypuszczano zwiastun; miałem po tym taki hype na tą serię! Mimo wszystko, jak dla mnie to cholerna szkoda, że Netflix postanowił skasować produkcję. To miało potencjał; przytuliłbym drugi sezon, nawet gdyby przejął go HBO, Peacock, PrimeVideo etc.: