Opublikowano 29 września 201113 l wrzuc ktos instalator origina ok? bo zanim uruchomia strone to beta sie skonczy
Opublikowano 29 września 201113 l Jeszcze brakuje tego by pełną wersje uruchamiać przez przeglądarke... Syf
Opublikowano 29 września 201113 l Odpaliłem z pomocą Firefoxa portable. Póki co nie ogarniam, trafiłem na jakiś japoński serwer, detale na ultra z full aa i chodzi super plynnie, na oko z 50-60fps, ale Frapsa odpale pozniej. Ide cos zjesc i TS
Opublikowano 29 września 201113 l Jakie to popier.dolone, ten caly Origin ciągle nie chce się zaladowac. Az nie chce myslec, co bedzie sie dzialo w dniu premiery, jesli juz teraz z powodu glupiej bety ich sklep nie wyrabia. Wspolczuje tym, ktorzy kupia gre w wersji elektroniczej.
Opublikowano 29 września 201113 l Hmm, ja mam wersje digital i nie miałem ani jednego problemu z nią Dwa, nawet jak kupisz na płycie to potrzebujesz Origin do odpalania gry, so.......
Opublikowano 29 września 201113 l Hmm, ja mam wersje digital i nie miałem ani jednego problemu z nią Dwa, nawet jak kupisz na płycie to potrzebujesz Origin do odpalania gry, so....... To akurat nie wkurza najbardziej wystarczy, że mam Steam zainstalowany, a tu z powodu jednej gierki jeszcze trzeba trzymać na dysku jakieś badziewie od EA... No w końcu pobiera tą betę...
Opublikowano 29 września 201113 l Mi sklep w tym Origin nie che się załadować. A już myślałem, że po pracy stestuje nowego kompa Battlefieldem. <sad>
Opublikowano 29 września 201113 l Gtx 260 Quad q6600 4 gb ram Win 7 Gram na medium/high i mam około 50-70 fps więc nie jest źle.I o wiele przyjemniej mi się gra niż na konsoli.
Opublikowano 29 września 201113 l Po zainstalowaniu najnowszych sterowników do GeForce (jeszcze w becie, bo poprzednich relase'ow nie akceptuje), użeraniu się z Originem w końcu udało mi się odpalić przeglądarkę serwerów! Can't join game, because it's full. Ping couldn't be measured. Server has lost connection. AŻ W KOŃCU Joining game... ...i dupa, nie dołącza. Po(pipi)e to.
Opublikowano 29 września 201113 l Ściągał ktoś przez torrenty? Skąd dorwać klucz, bo ten, który widnieje przy zakładce gry zostal użyty >_>
Opublikowano 29 września 201113 l No, pogralim, trzeba przyznać że gierka ostro daje radę. Jest wiele spapranych spraw, ale jednak core gameplay rządzi Optymalizacja rewelacja, na Ultra, 4xMSAA i High Post AA (cokolwiek to jest) nigdy nie spadło poniżej 30 fps.
Opublikowano 29 września 201113 l Rutek, grałem cały czas z Ako i Edkiem i zero problemów. Mordek, jak użyty? o.O
Opublikowano 29 września 201113 l Rutek, grałem cały czas z Ako i Edkiem i zero problemów. Mordek, jak użyty? o.O A nie, dobra, głupi ja. Źle zmieniłem nazwę folderu i... nieważne, już instaluję. Nick: mordechay. PREPARE FOR WPIERDOL!
Opublikowano 29 września 201113 l Morde, będziem grać ponownie pomiędzy 21-22, jakoś tak. Teraz przerwa na obiady, sikania, spacery z matką, rozmowy z psem... jakoś tak
Opublikowano 29 września 201113 l Ktoś gra na Windows 7 64bit? Z tego co widzę na forum to w tym może tkwić problem.
Opublikowano 29 września 201113 l To jak gra na konsolach wygląda w porównaniu do PC to tragedia. Grałem na klocku i w ogóle tam ten BF wydawał się jakiś... umowny. Tutaj same mięsko, na dodatek piękne mam 30-50fps na ustawieniach high 1680x1050 czyli dobrze. Choć muszę przyznać, że ten silnik jest specyficzny i przy 30 fpsach komfort nie jest za wysoki. Lecę grać dalej.
Opublikowano 29 września 201113 l Wam też tak długo szuka serwera w trybie matchmaking? Bo mieli i mieli i zero reakcji.... Mój nick w grze to Paliodor, jakby co to chętnie bym pograł z kolegami z forumka.
Opublikowano 29 września 201113 l Ktoś gra na Windows 7 64bit? Z tego co widzę na forum to w tym może tkwić problem. Ja gram. Problem jak już to tkwi w 64bitowej przeglądarce internetowej, ale 32bitowy firefox portable załatwia sprawę. No to ja jestem gotów do akcji
Opublikowano 29 września 201113 l Wam też tak długo szuka serwera w trybie matchmaking? Bo mieli i mieli i zero reakcji.... Nie bądź noob , nie używaj matchmaking. Wchodzisz w browser, zaznaczasz 1-5 wolnych miejsc, europę i lecisz po liście. Bez problemu wbijasz na serwer.
Opublikowano 29 września 201113 l Failed to ping closest servers, please try again. If this happens frequently, check your firewall settings. ktos takie cos mial?
Opublikowano 29 września 201113 l Ktoś gra na Windows 7 64bit? Z tego co widzę na forum to w tym może tkwić problem. Większość osób ma win7 64bit
Opublikowano 29 września 201113 l Też nie lubię matchmakingu ale jak szukam serva z CQ na Caspian border to wszystkie są z hasłem. A zależało mi na szybkiej partyjce bo jutro do roboty na 6 rano... Edytowane 29 września 201113 l przez Paliodor
Opublikowano 29 września 201113 l Failed to ping closest servers, please try again. If this happens frequently, check your firewall settings. ktos takie cos mial? Nie bądź noob , nie używaj matchmaking. Wchodzisz w browser, zaznaczasz 1-5 wolnych miejsc, europę i lecisz po liście. Bez problemu wbijasz na serwer. Też nie lubię matchmakingu ale jak szukam serva z CQ na Caspian border to wszystkie są z hasłem... Hasło podałem na szałcie. Wbicie graniczy z cudem. Po 20 minutach dałem sobie spokój. Szanse są rano, jak nie gra tyle osób.
Opublikowano 29 września 201113 l Ja nie znam nikogo z W7 32b tbh Ja z matchmakingiem nie miałem problemów. Znajduje serwer w przeciągu paru sekund. Ale jak ktoś nie może, to niech robi jak radził Stona.