Opublikowano 26 października 201113 l Jeśli admin jest ogarnięty, to potrafi ustawić spawnowanie jak w BF2 Ostatnio też grałem na HC gdzie nie było minimapy , więc to wszystko jest do ustawienia. Szkoda że na razie brak serwów z tylko jedną mapą ;/ @edek A tam, bycie fair. Z jakiej paczki dropsów mam czekać do 27 skoro hamerykańce już mogą grać? W (pipi)e mam takie bycie fair Edytowane 26 października 201113 l przez Stona
Opublikowano 26 października 201113 l No właśnie sam się pytałem wcześniej i zauważyłem już że skaczą te mapki co jakiś czas . I tak więcej niż 2 rundy bez error nie udało mi się zrobić . Ogólnie to czuje się trochę jak brzdąc w sklepie z zabawkami , nie wiem od czego zacząć heh wszystko bym chciał naraz wypróbować . Edytowane 26 października 201113 l przez dc1982
Opublikowano 26 października 201113 l Ja miałem na razie 2 crashe. 1 wczoraj w nocy - wywaliło mnie po 2minutach gry. Drugi dziś - utraciłeś połączenie z serwerem - choć to mogło być spowodowane jakimiś pracami, bo mi się wyświetlił tekst że od 13,30-15,00 coś grzebią. Poza tym, zero problemów. No ja na razie tłukę CQ na firestorm i tej island khaszftegje cośtam WZIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Pierwszy hax jakiego spotkałem ;/ Zagrałem 2 raz w team deatchmatch [ruski kontra usa] i powiem tak. Za pierwszym razem jak grałem spawny były za(pipi)iste. Teraz jak grałem, to spawnowałem się przed wrogiem który sobie leżał w kącie, biegł czy cokolwiek albo za jego plecami. Nie wiem czy to wina mapy czy serwa. Padaczka. Edytowane 26 października 201113 l przez Stona
Opublikowano 26 października 201113 l no ja mialem takiego goscia tez na grze. Rzucalismy w jego granaty, strzelalismy z czego sie da a on sie na naszych oczach wczołgał w jakis karton i siedzial w srodku strzelac z pistoletu do nas xD
Opublikowano 26 października 201113 l Spawny w TDM sa porazka kompletna, jest to RNG spawn w takim samym spocie. Latwo stanac "ZA" i czekac, az wrog sie zrespi - 50% szans.
Opublikowano 26 października 201113 l Chyba jednak kupie wersje na PC. 64 osobowe serwery (i glosniki 5.1, ktorych nie mam na PS3 ) bardzo kuszą, a przeciez nie musze grac w Full HD (bo z reszta moj monitor nie ogarnia takich rozdzielczosci xD), a po ogarnieciu kilku filmikow na yt widac, ze da sie grac na mojej karcie. Najwyzej bedzie trzeba podkrecic troche kompa. Edytowane 26 października 201113 l przez Qvstra
Opublikowano 26 października 201113 l Witam. Dziś dostałem swoją kopie BF3 i mam problem. Wyskakuje mi błąd pobierania : Ta gra wymaga zaktualizowanej wersji Windows. Sprawdź minimalne wymagania sprzętowe i zaktualizuj swój system operacyjny przed przystąpieniem do instalacji gry ??? Dodam że wszystko mam zaktualizowane. Komp może demonem prędkości nie jest , ale BETA ładnie chodziła. Może ktoś z was wie w czym tkwi problem? Gra dziś przyszła z Ultimy Limited Edition. Pozdrawiam.
Opublikowano 26 października 201113 l Odinstaluj i zainstaluj na nowo origin. Lub odpal w trybie zgodności z Vistą , kilka osób tak miało i samo im przeszło
Opublikowano 26 października 201113 l Dzięki WIELKIE :) :) Wystarczyło zgodność zmienić. Jeszcze raz WIELKIE dzięki.
Opublikowano 26 października 201113 l Może kogoś to zainteresuje - http://www.alienwarearena.com/giveaway/battlefield-3-dog-tag-item-giveaway/
Opublikowano 26 października 201113 l KTOŚ MI KURFA POWIE JAK PRZEBINDOWAC JECHANY COMM-ROSE ŻEBY SIE NIE BUGOWAŁ?! Chcę z Q zmienic na A.... i potem działa tak, że na obu zostaje przypisany _-_ Pod Q mam strafe, więc wychodzi na to że podczas strafe w lewo nie da się rozglądać mychą, bo ta miast ruszać kamera bryka po opcjach comm-rose _-_ Ta gra gorzej działa niż beta. Bindowanie zjechane (przebindowanie noża i granatu do myszki działa TYLKO wtedy kiedy nie jest jednocześnie wciskany ŻADEN inny klawisz - aka nie ma strafe i granatu, biegu i granatu etc, muszę się zatrzymać i to też działa różnie, przeważnie raz na każde 5 prób), filtr serwerów też, bo nie da się do żadnego dołączyć (nie ma buttona JOIN w ogóle) - jedynie matchmaking działa. Kolejne ale - nie wiem czemu, ale nie dostałem żadnego DAO-12 ani innych dodatków z Limited Edition. Chyba że musze coś zrobić, żeby odblokowac to bo w wyborze broni nie mam tego dla ŻADNEJ klasy obecnie. Ja sobie chyba grę odpuszczam póki tego nie naprawią, bo dla mnie jest niegrywalne. Edytowane 27 października 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 27 października 201113 l heh czyli norma w wykonaniu EA. byly cyrki z bc2, z bc2 vietnamem, z crysis 2... nie dziwie sie wiec ze z bf3 tez sie pojawiaja kwiatki. swoja droga to samo sie dzieje z nowymi call of duty zawsze pozostaje czekac
Opublikowano 27 października 201113 l hahahha, czyli norma - nie umiem = z(pipi)ana gra Dodatki dostajesz jak wpiszesz kod do origin. Pisałem o tym w tym temacie. Browser działa LEPIEJ niż w becie, jest normalny przycisk join. Jak nie masz, to wyłącz i włącz przeglądarkę. Mi raz zniknął jak zacząłem latać po menusach. Pewnie dostałeś ostro po dupsku i teraz ciskasz gromami jak to ta gra jest ble XD Trzeba było zagrać jak Cię zapraszałem, to byś się nie denerwował. Ja mam zbindowane 3 i 4 pod mychę i nie mam problemów. Nóż też. Ty zawsze miałeś jakiś spaczony sposób sterowania grami, to teraz cierp ;P PS. Z rzeczy które nie działają: - po zmianie serwera trzeba na nowo zmienić kamuflaż - nie zapamiętuje go - chat - jest zbyt jasny i czasami zamiast zniknąć do końca zostaje na ekranie ( z przejrzystością ok 90%) - miały być 3 osoby w czołgu, pozostało przy 2. Tego chyba już nie zmienią. - browser - mógłby być bardziej rozbudowany jeśli chodzi o zaznaczanie HC. Teraz trzeba wejść w szczegóły serwera i sprawdzać co jest włączone, a co nie. Przydałoby się rozdzielenie na pure HC i modyfikowane HC Edytowane 27 października 201113 l przez Stona
Opublikowano 27 października 201113 l "hahahha, czyli norma - nie umiem = z(pipi)ana gra"..... hahahahaha -ssiesz Stona, bo ludzie zamawiający gre przez Origin nie dostali innych kodów jak tylko samą grę. Żadnego keya na BtK, żadnego Warfare pack etc. Problemy z bindami są straszne, sprawdź se fora na Battlelogu, nim się zaczniesz nabijać. No jakoś u mnie browser nie działa lepiej niż w becie- wręcz przeciwnie. Widać Ty jesteś idealny i ogólnie za(pipi)isty - mogę Cię dotknąć? _-_
Opublikowano 27 października 201113 l Boli dupka bo Ci gra nie działa? No sorry, u mnie działa. Nie wiem, nie mam problemów z kodami, bo zamówiłem wyśmiewanego w XXI w box'a. Szejm on mi :< No jestem zajebisty, co zrobisz. Albo się z tym rodzisz, albo nie Nerwusek się z Ciebie zrobił ostatnio
Opublikowano 27 października 201113 l Panowie, panowie, panowie. Zmniejszyć ciśnienie, już jutro przyjdzie akuś i Was pogodzi śjakomś OP pukawką
Opublikowano 27 października 201113 l Ależ ja się nie spinam, broń boRZe. Mi wsio działa i jestem mile zaskoczony poziomem dopracowania.
Opublikowano 27 października 201113 l Jeżeli MASA ludzi płacze na forach o tak podstawowe rzeczy jak niedziałające poprawnie keybindy, czy brak kodów do DLC to wg mnie nie można mówić o dopracowanym produkcie. U Ciebie wszystko działa? Ciesze się Twoim szczęściem, ale to są na tyle poważne sprawy, że nie można ich pominąć i na podstawie własnych, pozytywnych, doświadczeń twierdzić że produkt jest cacy że ochy-achy. Czym nerwowy, może trochę. Ale w(pipi)ia mnie jednak fakt, że jak komuś coś nie działa z przyczyn niezależnych od niego, to wyjeżdżasz z tekstem, że nie umiem grać. Nigga - pls! _-_
Opublikowano 27 października 201113 l Oj, no już już :* Mi wsio działa = gra jest spoczko. Jak kupię sobie nowy samochód i mi będzie za(pipi)iście się jeździło i nic się nie będzie psuło, a 10 innych osób będzie płakało że im siada elektryka, to będę miał na to wy(pipi)ane, bo mi działa Lajf is brutal end ful of zasadzkas! O 15 kończę robotę, wbijaj na TSa i powalczymy. Na pełnej (pipi)ie będzie Ci się lepiej grało
Opublikowano 27 października 201113 l no wlasnie jak mogles. to ze nie umie grac to sprawa niezalezna od rzeczy ktore mu nie dzialaja nie z jego winy.
Opublikowano 27 października 201113 l Ja sobie chyba grę odpuszczam póki tego nie naprawią, bo dla mnie jest niegrywalne. Juz chyba gdzies to slyszalem, a nie, ja tak mowilem :ph34r:. U mnie zas sprawa zmienila sie diametralnie, o 180 stopni wrecz, jest okazja na allegro toc grzechem by bylo za taka cene nie skorzystac. Edytowane 27 października 201113 l przez Bansai
Opublikowano 27 października 201113 l minusy multi: - piszący na czacie zajmuje dwie linijki. jest "nick said <team>: ENTER wiadomość - wiadomość ma bardzo ograniczoną ilość znaków - okienko czata jest wyjątkowo irytujące. chwalili się tym, że ograniczyli do minimum HUD ale co z tego jak wrzucili na środek taki bilboard - radyjka są całkowicie bezużyteczne, bo gracz zamiast respawnować się na nim respawnuje się w powietrzu na już otwartym spadochronie. skutek? spadając jest wyjątkowo łatwym celem a do tego ciągle znosi nas w jedną ze stron - działanie rpg jest dziwnie losowe - jednym razem można unieruchomić czołg jednym pociskiem a innym razem trzy strzały w amfibie nic nie dają - igła/stinger niby są bardzo przydatne ale nie widze celu używania czegoś co nie daje mi fragów - za każdym razem jak trafiłem w heli albo odrzutowiec dostawałem tylko punkty za unieruchomienie - battlelog: zmieniając serwer gra się restartuje - absurd przy uruchamianiu gry ta automatycznie uruchamia mi battleloga z domyślnej przeglądarki i nie mogę tego zmienić (na codzień używam Opery, do Battleloga chce używać Chrome) podczas gry kliknąłem przez pomyłkę "quick match" i wyskoczyło okienko "matchmaking...", którego nie mogę zamknąć. Skutek? W połowie meczu nagle gra się wyłączyła i uruchomiła inną mapę. przy liście serwerów, po prawej stronie powinien być dokładny opis serwera a nie tylko cztery podstawowe atrybuty, które widać na samej liście - stacjonarne AA - bezużyteczne względem jetów - losowość noża - raz zabije a innym razem, nawet przy przeciwniku odwróconym do nas tyłem, zwyczajnie "sieknie" i wtedy leżymy. Chociaż przyznaje, że raz udało mi się założyć instanta na gościu, który wbiegł prosto na mnie. Co ciekawe miał shotguna i wypalił ale gra chyba zgłupiała, bo on zginąl a mnie nałożyl się jakiś dziwny, "stalowy" filtr i wszystko wyglądało jak obraz na TV lampowym. - Operacja Metro w CQ to jakaś kpina - takiej imby nie widziałem od lat. Wygrywają zawsze ci, którzy biegną od strony banku; ci od strony parku nie mają najmniejszej szansy wejść na schody. Może w przypadku 16/16 by to wyglądało inaczej ale w 64/64 to jest jeden wielki huk.