Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Aaaaa jak mnie wkurza ten lag na autostradzie w Teheranie , czemu już tydzień nikt nic w tej sprawie nie robi , momentami mam normalnie moonwalker experience heh .

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 281,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Mnie wkurza sufit w który walą dżety jeśli za wysoko polecisz. Na każdej mapie jest ustawiony inaczej, na kanałach jest cholernie nisko i non-stop wypadam poza atmosferę ;/

Opublikowano

A mnie wkurza ze jestem cienki w tej grze;/ W fpsy gralem moze 3 razy w zyciu i mam nadzieje ze jesli pogram troche dluzej to poprawie swojego "skilla" bo gra mi sie bardzo podoba ale czasami sa takie momenty ze mam ochote cisnac kompem przez okno.

Patrzenie w statsach na skilla z minusem doprowadza do depresji x_x

Opublikowano

Właśnie to jest fajne w BF3, że nie wymaga od gracza skilla rodem z Quake czy CS tylko nagradza myślenie i grę zespołową. Nie idzie Ci w zwarciu to wybierz inną mapę, zmień klasę na snajpera i spotuj, spotuj, spotuj. W międzyczasie postaw radio w jakimś newralgicznym punkcie, t-ugsa blisko flagi, soflam na wzgórzu a innych graczy osłaniaj usuwając wrogich snajperów. W takim metrze wielokrotnie kończę z wynikiem 4/4 i 3000 punktów, bo zamiast zabijać innych rzucam apteczki, ożywiam, rzucam amunicję, stawiam sensory i radary etc.

a skilla też nie mam, bo BF3 jest moim drugim sieciowym fps od jakichś 10 lat :)

Opublikowano

Tak Rinek , nie masz, Jako jedyny pokazałeś że nie masz... ;/

Hhlla.jpg

Świat widziany oczami CyberStonki :D

BYJse.jpg

:D

Opublikowano

Online menu kolejny raz daje w dupe, w ogóle nie można pograć teraz, bo mają jakieś problemy z "EA Online backend". Kur.wa.

Opublikowano

NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem.

Opublikowano

Siedzę w pracy czytając co wypisujecie i znów nie mogę przestać myśleć o BF'ie. Gdy wrócę z roboty znów wpadnę w nałóg "jeszcze jednej mapy" :F

Polerujcie czołgi i jedziemy ;]

Opublikowano

NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem.

Widzę, ale chodzi mi o sam fakt stawiania gry na onlajnowych fundamentach. Każdą sekundę jestem zalezny od jakiegoś serwera w Uzbekistanie, który jak padnie to mogę sobie tylko pudełko z gry pooglądać (kolejna zaleta kupowania wersji boxowych :sorcerer: )

Dodali kolejkowanie na serwerach, lepiej późno niż wcale...

AN-94 ssie pałkę, nawet pomimo faktu że można go przełączyć w tryb full auto :( G3A3 <3 4evah!

Opublikowano

Dodali kolejkowanie na serwerach, lepiej późno niż wcale...

Rzadko działa

Opublikowano

Mi to zwisa, akurat do pracy szedłem ;)

Ja na razie się nt. broni nie wypowiadam. Po prostu sobie odblokowuję każdą po kolei na maxa :D Później sobie jakąś wybiorę.

Też macie czasami problem z fpsami? Raz na ruski rok jak odpalę grę [od nowa] to mam jakiegoś dziwnego BUGa i gra wyciąga max 35fps. Przy czymś takim trudno w ogóle grać. Pomaga tylko wyłączenie gry i włączenie od nowa ;/

Edytowane przez Stona

Opublikowano

ile gier mniej wiecej trzeba aby odblokowac g3?

Opublikowano

A ile mniej więcej zdobywasz punktów w rundzie?

Wiesz, Twoje pytanie jest UMIARKOWANIE głupie IMHO ;)

Opublikowano
ile gier mniej wiecej trzeba aby odblokowac g3?
plusminus 6h grania, bo odblokowujesz przy bodaj 440k a za jedną grę dostajesz ok 12k czyli 37 gier po 10 minut każda (przy czym punkty warto nabijać na easy, bo hard nie daje bonusów a tylko traci się więcej czasu).
Opublikowano

Łoot? Nie ma bonusów między easy/medium/hard?

Edytowane przez Stona

Opublikowano

@stona

Nie, ja mam zawsze stałe 30 FPS, a co! xD

@Rinek

Wydaje mi się, ze w BF3 można sobie lepiej radzić bez skilla niż w BC2. Jakoś tutaj łatwiej się "schować", nie wychylać etc....

@ako

Serio? No to Ty juSh wieSh jak mnie zdołować :(

Opublikowano

A to kwas, to po kija zrobili stopnie trudności skoro nic one nie dają ;/

Opublikowano

A to kwas, to po kija zrobili stopnie trudności skoro nic one nie dają ;/

Też się nad tym zastanawiam, ale to DICE - królowie pomysłów z du.py i braku logiki ;)

@ako

Serio? No to Ty juSh wieSh jak mnie zdołować :(

Może akurat Tobie siądzie, bardzo specyficzny jest. Może to dlatego że jestem przyzwyczajony do G3, ale AN-94 ma jakiegoś dziwnego recoila i mały dmg, jak na mój gust. Mało nadaje się na bliski dystans, zwłaszcza jak masz go w trybie semi auto. Iron sight jest bezużyteczny, na x4 ciężko się ogarnąć przez ten "inny" recoil, a red dota szczerze mówiąc nie odblokowałem, bo powróciłem do G3 ;)

Wiecie że są serwery inf only, ale tylko SC? Są dwa presety, albo hc albo inf only, sprawdziłem 4 serwery i nigdy te dwa nie wystąpiły razem.

Edytowane przez ako

Opublikowano

No nie powiesz mi ako, że Inf only nie może być dzielone z HC.............. NO WTF?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Tak jak mówie, sprawdziłem kilka serwerów i zawsze było albo HC albo inf only. W opisie serwera oba są traktowane jako preset, a infantry only hardcore w opisie nigdzie nie widziałem ;)

Druga niespodzianka jest taka, że w inf only są... pojazdy. Nie wszystkie, bo tylko wodniki i humvee, ale jednak można sobie wsiąść i napindalać do piechoty z CKMu...

Opublikowano

IMHO to kwestia przeczekania. Po jakimś czasie powinny się pojawić serwy cośtam 24/7 only itp. Tak samo HC bez pojazdów.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Wiadomo, na wszystko poczekamy, aż łaskawe DICE wypuści patcha który wyrówna funkcjonalność BF3 z Bad Copmany 2 (tak, bo póki co w wielu miejscach to jest solidny krok wstecz).