Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Ano jest to dobry pomysł.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 281,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Dziś dałem kolejną szansę OM na CQ. Serwer bez RPG/M203 i co ? I pstro. Ta plansza ma sens tylko przy małej liczbie graczy. Na serwie z 48osobami był totalny chaos. Non stop na(pipi)ianie z USASa i nejdspam na schody. Miałem pecha, bo byłem w drużynie która "atakuje" B i po kilku minutach dałem sobie siana i po prostu biegałem z ammo , a w chwilach przerwy wpełzałem na schody (środkiem można ładnie wejść na 1 schodach, bo z boku nie mają jak strzelać) i kosiłem kamperów przy prawym zejściu. Patologia to mało powiedziane.

Odpuszczam tę mapę zupełnie.

Poza tym przypadkiem grało mi się lux :) Tak pojazdami jak i z buta. Na Caspianie przy dobrych teamach, jeśli nie ma opcji że ktoś ma wszystkie flagi to można biegać i medykiem i jest kogo zabijać.

Tak czy srak boli IRNV, niech w końcu dadzą tego pacza z nerfem.

edit.

XD nie wiem z kim ty grywasz morde, ale zmień kolegów. Wbijam do Ciebie na serwa, 2 sekundy i BAN XD Z tego co widziałem zmieniłeś tag na jakiś [GEr]. Sprzedanie się niemiaszkom to warunek wbijania na ten serwer [który niby jest polski XD ]?

Edytowane przez Stona

Opublikowano

edit.

XD nie wiem z kim ty grywasz morde, ale zmień kolegów. Wbijam do Ciebie na serwa, 2 sekundy i BAN XD Z tego co widziałem zmieniłeś tag na jakiś [GEr]. Sprzedanie się niemiaszkom to warunek wbijania na ten serwer [który niby jest polski XD ]?

Eeeeeee................ wha, what?

Opublikowano

HALT DIE KLAPPE UND FICK MICH POLNISCHE SCHWEINE!!! ARBEIT MACHT FREI UND REICH!!!

Chciałem pograć trochę klanowo w meczach o coś, bo jednak takie wesołe hasanie nudzi się na dłuższa metę. Akurat graliśmy trening i musiałeś wbić.

Opublikowano

Ustaw tam kiedy [eX] vs niemcy, to Wam pokażemy jak to się robi xD

@Edek: Miejska Liga Gierek?

Edytowane przez ako

Opublikowano

No jak wbijasz na 1 rundę z kobietą na kolanach, to dziwnym nie jest ;P

@morde

Twoje niemiaszki nie wiedzą że na serwa można ustawić hasło? Trening na rankingowym? Nie no, profeska pełną gębą :D A po treningu wspólne batożenie w saunie , co? XD

Opublikowano

Z kobietą... siostrę podstawia, prawdziwy giercomaniak nie ma kobiety :D

Edytowane przez ako

Opublikowano

@morde

Twoje niemiaszki nie wiedzą że na serwa można ustawić hasło? Trening na rankingowym? Nie no, profeska pełną gębą :D A po treningu wspólne batożenie w saunie , co? XD

Nie można ustawiać hasła i nierankingowego serwera, bugi po ostatnim paczu.

Opublikowano

Toż to nie moja wina że:

Rinek gra na metro

Morde gra K&P only lub na jakichś niemieckich serwerach gdzie mnie banują

Kruhol włącza grę na 5 minut po czym dochodzi do wniosku że jest za słaby i idzie do sklepu po fajki

Ako jest w akolandii

A Ty już nie grywasz

:<

Opublikowano

Po ostatnim paczu mam wrażenie, że pojawiła mi się jakaś dziwaczna mgła, przez którą BF mi niesamowicie zwolnił. Tnie się w miejscach, w których się przedtem nie zacinał.

Opublikowano

Toż to nie moja wina że:

Rinek gra na metro

Morde gra K&P only lub na jakichś niemieckich serwerach gdzie mnie banują

Kruhol włącza grę na 5 minut po czym dochodzi do wniosku że jest za słaby i idzie do sklepu po fajki

Ako jest w akolandii

A Ty już nie grywasz

:<

Nom. Edek tylko wisi online ale nie gra, ostatnio coś Ciebie też ciężej złapać, Kruhol jak pisałeś - jeszcze bezczelnie udaje, że ma jakieś życie, Rinek jakieś dziwne upodobania do TDM i Metro, Morde czasami dołączył, a po 5 minutach znikał (pewnie niemcy wołali na jakieś akcje z "grupen" w nazwie xD)

Gdyby nie Crash i Daniel_origins to była by susza na friendliście.

Ja oszczędzam prąd i zmuszam się do pisania pracy dypomowej, może jutro coś pogram ;-p

Opublikowano

No jak jestem na popo w pracy to ciężko mi grać :F

Wczoraj i dziś napierdalałem trochę :)

Próbuję dobić snajpera do końca ale ciężko mi idzie* :<

I dziś już 3 razy mnie z serwa wy(pipi)ało co uważam za skandal.

*niby robię snajpera ale później wchodzę do czołgu i się okazuje że mam jakieś dziwne ratio 40-5, a snajperem mam 2 kile XD

Opublikowano

Echh Ako , twoja gra ostatnio tak mnie zainspirowała że siedziałem całą nockę , bite 12h na serwerach :ph34r: niczym rasowy nerd . Mam nadzieje że ściemniacie i w weekendzik będzie się do kogo dołączyć heh . Ja w końcu zagrałem sobie supportem i odblokowałem c-4 , snajper tradycyjnie na koniec bo bez dobrej faji ciężko wysiedzieć mi na górce bez ruchu i polować (chyba że poprawili qs i można grac agresywniej).

Opublikowano

Można, co udowadnia moja gra snajperem -czytaj- 3/4 punktów nabite usasem XD

12h? No szacunkens. Jutro mnie nie ma <udaje że ma życie> ale w niedzielę jak najbardziej możemy na(pipi)iać.

Opublikowano

@ako

Nawet jak gramy na jednym serwerze to najczęściej ze Stoną lądujecie w maszynach a ja z Edkiem biegam po mapie więc to tak jakby każdy grał na innym serwerze. Ja się z chęcią piszę na jakieś SQDM albo coś inf only, bo powiem szczerze, że te pojazdy mnie nudzą - wlezie taki do czołgu, ustawi się w jakimś dziwnym miejscu i tłucze 20 minut a później cieszy się z 20-0. Jak dla mnie zero zabawy - wolę trollować minami i mavem, bawić się w quickscoping, robić mielonkę USASem i ogólnie grać w sieciowego fpsa a nie w sieciową symulacje jazdy maszynami wojskowymi.

Jak dla mnie maszyny są tu źle zbalansowane - na takim Firestorm czuję się jako dodatek do całego żelastwa, które jeździ wokół, na bazarze jak gość wjedzie LAVem pod C i ustawi się tak, że widać B to pozamiatane, na Caspianie jedyne co mogę zrobić heli/jetom to zejść im z drogi, bo i tak ich nie zestrzelę etc.

a Mordechay na jakichś dziwnych serwerach grywa - wchodze dzisiaj na P/K only, zabijam z G18 i dostaję chamską odpowiedź z serwera polączoną z kickiem; wchodze drugi raz, zabijam z 93R i dostaję drugi raz to samo. Serwer PK bez ustalonych reguł, bo adminowi pewnie nie chciało się dodawać jednej dodatkowej funkcji ale o edytowaniu powiadomienia i wstawieniu w nie chamskiego tekstu to nie zapomniał.

@dc

jak chcesz nabić snajpera to bierz broń z klasy pdw i walcz jak pozostałe klasy - punkty lecą a Ty ominiesz żmudne levelowanie przy użyciu broni, którymi strzela się jak ze słomki

Edytowane przez greah

Opublikowano

Echh Ako , twoja gra ostatnio tak mnie zainspirowała że siedziałem całą nockę , bite 12h na serwerach :ph34r: niczym rasowy nerd . Mam nadzieje że ściemniacie i w weekendzik będzie się do kogo dołączyć heh . Ja w końcu zagrałem sobie supportem i odblokowałem c-4 , snajper tradycyjnie na koniec bo bez dobrej faji ciężko wysiedzieć mi na górce bez ruchu i polować (chyba że poprawili qs i można grac agresywniej).

Ja jutro będę na 100%, po dwóch dniach przerwy mam zamiar zrobić ostry rozpierdziel na serwerach :D

Snajperem gram często agresywnie, dużo pistoletu używam, ale m98 + x12 też się sprawdza, nawet na bliższy dystans. Recon jest o tyle ciekawą klasą, że można nią grać na 100 sposobów. Ewentualnie tak jak już pisano, PDW lub shotgun i grasz normalnie :)

Opublikowano

Kołko szczerości na forum? ;/

@rinek: nie uważasz, że jeśli na serwerze pistol only nie zakazanoby 93r i glocków, to każdy by tym śmigał? imo najlepszy serwer TDM w ofercie, nie ma takiej bezmyślnej juchy jak na innych.

Gram sam, bo:

-mam fazę tylko na air maps, ewentualnie sqdm, ale i tak jak gram, to nikt się nie chce dołączyć (chyba dlatego, że dla mnie jest obojętne hc czy sc, a niektorym nie)

-nie zawsze moge gadać przez TS'a (siostra się uczy)

-farmię MVP dog taga ^^

-mam coś zje.bane z dzwiękiem w kompie, bo przez ts'a bf jest ściszany przez mikser do prawie niesłyszalnego poziomu, a ustawianie opcji dźwiękowych na "nic nie rób" nie skutkuje

-1/3 mojego skilla opiera się na słuchu, a wy mi przeszkadzacie :P

Chętnie pograłbym z kimś SQDM, ale rinka rzadko widzę, a z fl nikt nie raczy zagadać, sam też zagadywać nie będę, bo ostatnio jak się pytałem czy ktos chce grać coopa, to nikt nie raczył napisać nawet "nie".

Ako i tak zawsze w chmurach beczki naku.rwia, więc nie widzę sensu się do niego dołączać ;]

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

-mam coś zje.bane z dzwiękiem w kompie, bo przez ts'a bf jest ściszany przez mikser do prawie niesłyszalnego poziomu, a ustawianie opcji dźwiękowych na "nic nie rób" nie skutkuje

W TSie odszukaj ustawienia pluginów i po prostu wyłącz "Volume Control". Powinno pomóc.

Ja Cię tu wspieram z powietrza, jak czougiem popindalasz, niewdzięczniku! :D I nie przeszkadzamy, tylko podgrzewamy do walki!

Jedyny valid point w wyliczance to ten z MVP, wiadomka, byś grał z nami to byś miał nadal zero, słabiaku :P

Edytowane przez ako

Opublikowano

W BC2 93r nie było zakazywane i mało kto z nim biegał. W BF3 to wcale nie jest taka kapitalna maszyna jak się ludziom zdaje. Ma swoje wady.

No to pytanie:

Na ki ch.uj nam TS skoro jeden nie może grać bo chce MvP i koledzy mu przeszkadzają; Ako kręci beczki solo w samolocie albo małym ptaszku; Stona siedzi w czołgu na dziwnej górce przez 20 minut i ma 20-0; Rinek lubi tylko małe, ciasne i wąskie przestrzenie bez urządzeń mechanicznych - samo ciało, a Kazik nie wie z kim grać?

Srać TSa - zaoszczędzi się kasę na Winter Sale _-_