Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Grają, grają. Najbardziej zaludnione są oczywiście serwery bez dlc, b2k prawie w ogole nie ma, aftermath stoja puste, cq, eg i ak są rzadkością. Mowie tutaj oczywiscie o serwerach normalnych, nie wiem jak sytuacja wyglada na hc.
Opublikowano 9 kwietnia 201411 l Pograłem trochę i rzeczywiście, sporo ludzi jeszcze gra w B3. Jednak okazało się że na Origin jest z@(pipi)ista promocja na B4 (64zł) i się skusiłem Meczę teraz czwórkę
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Spotkał się ktoś z dziwnymi freezami co kilkanaście sekund? Biegam sobie, nagle jakby myszka i klawiatura przestały działaś na sekundę, po czym widok nagle skacze tam, gdzie chciałem wycelować. O, tak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=luaUQPPZVBE&feature=youtu.be Błąd jest trudny do wychwycenia na tym filmiku, ale po dłuższej obserwacji da się zauważyć. Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Mordechay