Opublikowano 5 września 201014 l Zanim się zrobi za późno tak jak w temacie BFBC2 gdzie nikt nie pisze w dziale Online o multi tyko w temacie głównym, wszystkie uwagi i komentarze odnośnie multiplayera K3 proszę dawać tu. Game Modes * There are three game modes: Warzone, Operations, and Guerrilla Warfare. Operations is brand new. Key Goals * It's all about your play style, everyone from casual to veteran can play. * There are colossal and immersive experiences that only the PS3 can offer. * Rewritten matchmaking system. Now easier to find friends. * Specific rewards. There's always something to earn no matter how many times you play the same level. * Bots are bigger and better than ever before. * Stay with your friends going game to game. There's just three simple and straightforward to getting into each multiplayer game. * There's now a squad priority headset channel. * There's now a squad member HUD. * There are special squad rewards. * The multiplayer is designed to be immersive and story driven! Entirely Reworked Career System * There asre five different careers/classes. * There are six weapons per career. * You can rank up and earn unlock points to select abilities and weapons. New Medic Class Abilities * The Medic has been revamped. Has a protector bot that follows him around. * The Medic special ability called 'Survive Bleed Out'. He Can respawn right where he died. Tactical Spawn Points * New tactical spawn points can be claimed by Tacticians. These allow your team to spawn in better locations. Extremely useful on bigger maps and for ambushing/rushing to weapons. These can be claimed back by the other team if not held. Spotlight Your Character * If you score the most points/are the most valuable team member, your multiplayer character features in the cut-scenes so everyone knows it was you. * Explosive events now affect entire levels. EMP that kills all jet packs etc. Nerve gas that blocks off certain areas of map. 3D/Move * Full 3D and Move support. No compromises for multiplayer. Website * Fully integrated community website. * Track friends' news first. * Contribute to the Killzone franchise. * Track rewards. Tournaments * Clans and tournaments are back - bigger and better than ever. * Unranked practice games are included.
Opublikowano 5 września 201014 l Świeże mięsko http://www.ps3site.pl/multiplayer-w-killzone-3-zapowiada-sie-apetycznie/52507/
Opublikowano 6 września 201014 l Autor kolejny filmik: najbardziej interesujący jest początek gdzie widać "zarządzanie" postacią ; głowie chodzi mi o "perki" = skill na filmiku jest min. extra health ; armor ; extra ammo i przez ułamek sekundy extra primary weapon [zamiast pistolecika można mieć inną "dużą" broń. poza tym taki medyk [na filmiku] ma do wyboru kilka broni min. shotgun ; ciekawe czy będą jakieś ograniczenia broń/klasa tak jak w kz2 czy zupełna dowolność ? aaa i na większości filmików na górze ekranu jest 7-8 ikonek innych ludzi które wyglądają tak samo jak w kz2 ; mam nadzieję, że to oznacza że jeden oddział nie będzie ograniczony do 4 osób. Edytowane 6 września 201014 l przez TakeshiX
Opublikowano 6 września 201014 l no i sa wstegi oby bylo mozna przegladac profil ala resistance bron ma mniejszy odrzut..przypieszyli troszke rozgrywke strasznie podobaja mi sie te kroczace mechy jak nimi nie sterujemy a koles robi nim wjazd na przeciwnika...i lotnikow ubija sie po jednej kulce (chyba) Edytowane 6 września 201014 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 6 września 201014 l Ta gierka w multi to będzie istna masakra. I'm coming Helghasts E: Sorki nie luknąłem. Za bardzo podjarany byłem Edytowane 6 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 8 września 201014 l Ogladnalem filmik z multi drugi raz - dokladniej i kilka spostrzeżeń. Mianowicie medyk to dosyc przegieta klasa Nie pokazano co prawda innych klas, ale ta jest niezle podrasowana - ma obronce bota, sam moze wstawac (o leczeniu nie wspomne, bo to standard). Nie bardzo podoba mi sie dodatek skill z extra health. Przez niego pewnie bedzie trzeba wpakowac w typa caly magazynek. Zauwazylem tez ze jest nowosc w postaci punktow za asysty ( to akurat jest wg mnie git )Z tego z sie orientuje to pre alpha ,wiec jeszcze jest masa do poprawienia i zbalansowania. Mam gleboka nadzieje ze KZ3 nie zawiedzie
Opublikowano 8 września 201014 l Powinni usunąć te głupie strefy, w których uzyskiwało się dodatkowe punkty za bronienie bazy itp. Były one za małe i stwarzał dodatkowy chaos. Jedyny plus to wymuszanie na idiotach wykonywania zadań.
Opublikowano 13 września 201014 l Kolejny filmik http://www.youtube.com/watch?v=4j75z2EiDms&feature=player_embedded
Opublikowano 22 września 201014 l to co mnie cieszy, to fakt, że znów gra spod znaku KZ zapowiada się na świetnie zorganizowany tytuł pod względem ogólnie rozumianego community. Dwójka była dla mnie wzorem - fantastyczne wsparcie klanowe (wiadomości od kapitanów itp.), świetne wsparcie komunikacji głosowej. KZ3 idzie tym śladem - informacja o osobnych serwerach pod MOVE jest tego świadectwem. Ja czekam z wywieszonym jęzorem. Nie wiecie może, czy nadal zostanie super patent ze słyszeniem komunikacji głosowej przeciwnika jak się blisko niego przebywa? Jajca podczas rozgrywek klanowych były nieziemskie
Opublikowano 30 września 201014 l Na tym filmiku widac ze mocno poprawili aiming przy uzyciu ads (aiming down sight), koles ktory gra rozwala praktycznie wszystkich uzywajac tej metody a nie "z biodra". Jest to dla mnie wazne, czy poprawili celowanie w kz3, bo po prostu w kz2 bylo ads skopane i wszyscy strzelaja tam "z biodra". Zeby nie bylo, to ja uwielbiam serie Killzone, za klimat, bronie i cale universum, ale jezeli chodzi o aiming to ssie po calej linii. Mam nadzieje ze teraz bedzie to poprawione i seria wejdzie w "nowy" system celowania ( aka BBC, CoD ). Uczucie ciezkosci poruszania mogloby pozostac
Opublikowano 1 października 201014 l zgadzam się z @genjuro - choć jak się wyłączyło kosiarki to można było spokojnie pograć. cóż mogę powiedzieć - wygląda rewelacyjnie, rusza się rewelacyjnie, tryby wyglądają rewelacyjnie. @genjuro - na którym filmiku widać, że medyk może sam wstawać?
Opublikowano 1 października 201014 l Zobacz moment 2:31, jak wcisniesz X to zrobisz respown, jak wcisniesz "kwadrat" to sam wstaniesz. Zwroccie uwage na celownik przeziernikowy z karabinku M82 ISA - jest teraz bezbarwny. W kz2 na niektorych mapach nic nie bylo widac, jak sie przez niego patrzylo. Fajnie ze to poprawili. Nie zmienili za to czulosci przy celowaniu ads. W dalszym ciagu jest taka sama szybkosc ruchu jak przy poruszaniu sie.
Opublikowano 7 października 201014 l http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/blog/news/2010-10-07_public-beta.html Killzone 3 Public Beta Begins on October 25th! FUCK YEAH!
Opublikowano 7 października 201014 l Moze szkoda, lecz dla mnie super wiadomosc. W koncu cos, z czego naprawde chce skorzystac i ciesze sie ze mam Plusa.
Opublikowano 7 października 201014 l Zaje.biście tylko szkoda, że dla osób z abonamentem PS+. I to jest właśnie najlepszy moment do tego aby zakupić PS+. Ale będzie sieka. Już się nie mogę doczekać
Opublikowano 7 października 201014 l Ekstra, nie ma to jak wydać betę dla pierwszych 10tyś abonentów PS+ którzy prawdopodobnie niczym innym się nie bawią jak kuleczkami analnymi typu PS Move oraz gierkami z PSStore i zbyt wiele do z balansowania rozgrywki w KZ3 nie wniosą bo po raz pierwszy w swoim życiu mają styczność z tą grą. Tak trzymać...
Opublikowano 7 października 201014 l Ekstra, nie ma to jak wydać betę dla pierwszych 10tyś abonentów PS+ którzy prawdopodobnie niczym innym się nie bawią jak kuleczkami analnymi typu PS Move oraz gierkami z PSStore i zbyt wiele do z balansowania rozgrywki w KZ3 nie wniosą bo po raz pierwszy w swoim życiu mają styczność z tą grą. Tak trzymać... taakie male sprostowanie PlayStation Blog opublikował właśnie instrukcje, które pozwolą wam wziąć udział w becie Killzone 3. Kluczowym warunkiem jest wykupienie 90-dniowego lub rocznego abonamentu. Później wystarczy poczekać do 13 października i ściągnąć motyw z gry. Pierwsze 10.000 graczy otrzyma 25 października email z kodem, umożliwiającym dołączenie do akcji. News Edytowane 7 października 201014 l przez zaq123456
Opublikowano 8 października 201014 l Masakra, mam nadzieję, że wezmą pod uwagę aktualizacji Stora i różnic czasowych w poszczególnych krajach.
Opublikowano 8 października 201014 l Nagonka na kupowanie tego zakichanego abonamentu ale ja bede twardy i tym gnidom mowie NIE KZ3 i tak kupie, wiec mam to gdzies, bo wiem ze nie zawiedzie multi. Moze pozniej udostapnia open bete dla wszystkich, trzeba poczekac i zobaczyc rozwoj wydarzen.
Opublikowano 8 października 201014 l Święte słowa, wystarczy ciepliwie poczekać, a z tym nie powinno być problemów bo przed nami świetne premiery.