Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 3 - ONLINE Multiplayer

Featured Replies

Opublikowano

Mnie nie.

U mnie też lipa... już mam dość, od wczoraj zagrałem jeden mecz.

Kiedy koniec bety?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 209,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po tym co napisales, jedynie ostre slowa cisna mi sie na klawiature, bo w zasadzie nic z tego nie ma przelozenia w rzeczywistosci. Sory, ale wylales zale osoby, ktorej w tym multi nie idzie i nie potr

• Co w tym genialnego? Takie cos bylo juz w Enemy Territory, 8 lat temu...

• Mapka z multi: Akmir Snowdrift   http://www.killzone....6-marksman.html   Lista zmian w multi po becie (z forum Killzone):  

Opublikowano

A laczyliscie sie do poludnia? 10-17? Mi sie udalo nawet w weekend.

Opublikowano

ja się łączyłem do 18, nie wiem jak było potem... raczej znowu im serwery padłydry.gif

Opublikowano

Udało mi się wbić o 20 na 40 minut.. Próbowałem przez godzinę co jakiś czas, ale nie ma opcji. :/ Odpaliłem KZ2 dla porównania po ok. 4 dniowej przerwie.. Katastrofa - jak dla mnie. KZ3 zaliczył strasznego jumpa, względem 2 - jestem zachwycony!

Opublikowano

Ja odpaliłem dziś bete drugi raz i zrobiła na mnie o wiele lepsze wrażenie niż za pierwszym razem (może wtedy miałem gorszy dzień), jest naprawdę fajnie.:):whistling:

Edytowane przez ADI1995

Opublikowano

i tak jeśli powtierdzi się,że custom serwery nie będą rankingowe to będzie fail...jakoś nie widzi mi się nabijać doświadczenie w meczach na z góry ustalonych zasadach gdzie pewnie kwestią czasu będzie jak wszyscy będą latać z bazookami lub jedną(tą najbardziej przegiętą) klasą wojaka.

Cała nadzieja w fajnym i mądrym wsparciu klanowym :(

Opublikowano

Ja cały czas liczę, że w finalnej wersji wyszukiwanie gry będzie takie samo jak w KZ2 ewentualnie minimalnie się różniące. :whistling:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o menu i samo wyszukiwanie/dołączanie, kolorystykę.. Ten (pipi)iący czerwony to jakaś porażka. Charakterystyczny dla killzone jest modowy - żółty co oni zrobili? ;/ Tutaj zdecydowanie zaliczyli regres. Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale w Kz2 mogłem ciupać 4h z małymi przerwami, a tutaj dwa mecze po 30 minut i kaplica, jestem zmęczony i oczy mnie bolą, dla odpoczynku odpalam PES'a na 2/3 mecze.

quote name='Ficuś' timestamp='1297206774' post='2338773']

i tak jeśli powtierdzi się,że custom serwery nie będą rankingowe to będzie fail...jakoś nie widzi mi się nabijać doświadczenie w meczach na z góry ustalonych zasadach gdzie pewnie kwestią czasu będzie jak wszyscy będą latać z bazookami lub jedną(tą najbardziej przegiętą) klasą wojaka.

Cała nadzieja w fajnym i mądrym wsparciu klanowym :(

Opublikowano

A mnie się wydaje, że znowu w większości odzywa się typowo polska cecha - krytykuj wszystko co nowe, bo przecież to Ty jesteś największym znawcą.

Doświadczeni ludzie robią za(pipi)istą grę z mega grywalnością, a temu się w menu czerwony nie podoba, ehh. Szkoda gadać

Opublikowano

Nie w tym rzecz - jestem designerem i nie rozumiem dlaczego odchodzą od charakterystycznej kolorystyki KZ dla oczo(pipi)nego czerwonego, który tylko przeszkadza. O tym, że siadła czytelność i przejrzystość menu nie wspominam bo to chyba każdy zauważył.

Opublikowano

Mi lezy o wiele bardziej (przy pierwszym kontakcie szczegolnie to wyszlo) menu kz3. Zamiast ikonek jest normalnie napisane kill, dth, ass. Jak wszedlem w menu kz2 to nie moglem pokapowac sie o co chodzi ;D Gdybym nie zagral wczesniej w bete kz3 to chyba bym sie sam z menu nigdy nie domyslil, ze pentagon to asysta... Z reszta do tej pory nie jestem pewien. Anyway, co wy baby jestescie, ze na KOLOR narzekacie?? Menu jest funkcjonalne i to sie powinno liczyc.

ps. pierwsza muzyczka z menu jest calkiem calkiem.

Opublikowano
  • Autor

bo powinno być jak w Fallout'cie : że można ustawić sobie kolor menu jaki komu pasuje :potter:

tak samo jak nie mogę zrozumieć czemu nie można dowolnie rozmieścić przycisków na padzie <_<

Opublikowano

ps. pierwsza muzyczka z menu jest calkiem calkiem.

muzyka z menu kozak a ta przed pojawieniem się loga KZ zaczyna się jak intro z "Na wspólnej" ;]

heh, ciężko się przestawić z bc2 :/

Opublikowano

Po kolejnej porcji grania, o ile uda mi się połączyć bo z tym to jest padaka :P

zaczeło mnie lekko irytować że po padnięciu i zmianie klasy nie zapamiętuje wszcześniej ustawionego uzbrojenia tylko zawsze jest default'owe , wiem że to pierdoła ale mogli by to zmienić bo ułatwiło by rotację klasami w czasie gry. Tak czy tak gierka pierwsza klasa, jeszcze tylko 2 tygodnie :potter:

Opublikowano

@hellofriend - to trzeba było od razu pisać, że to zboczenie zawodowe ;)

Opublikowano

Nie czepiam się samej rozgrywki - uważam, że jest niemalże idealna. Czekam jak głupi aż zwolni się miejsce na serwerze żeby chociaż godzinę pociupać. Dla mnie sposób wyszukiwania serwerów, czytelność jak i sama funkcjonalność w Kz2 nie ma sobie równych i boleje nad tymi zmianami cholernie w Kz3 - tego mogli nie ruszać.

@hellofriend - to trzeba było od razu pisać, że to zboczenie zawodowe ;)

Opublikowano

Mi tam menu się podoba. Jest minimalistyczne, proste i szybko można sobie wszystko poustawiać. Kolor mi tam nie przeszkadza, kto wie może jeszcze go zmienią w finalnej wersji.

Dzisiaj trochę grałem, szkoda tylko, że tak ciężko się ostatnio zalogować. Connecting, connectng...conecting...error i od nowa :/

Opublikowano

Dzisiaj trochę grałem, szkoda tylko, że tak ciężko się ostatnio zalogować. Connecting, connectng...conecting...error i od nowa :/

Wpis. Chce sobie pograć dla odmiany w kz3 a tu error. :rolleyes:

Opublikowano

Gdybym nie zagral wczesniej w bete kz3 to chyba bym sie sam z menu nigdy nie domyslil, ze pentagon to asysta... Z reszta do tej pory nie jestem pewien.

Pentagon to punkty misji,np.za podlozenie ladunkow,kille w Bodycouncie czy zabicie Vipa.W KZ2 nie bylo punktow za asysty.