Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Team ICO Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 30 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Cardozo Chcesz wiedzieć co jest takiego za.(pipi)istego w ICO i SotC ? Trup ściele się gęsto jak w Dead Nation, akcja non stop, skrypt na skrypcie lepsze niż w CoD, litry krwi jak w GoW 3, a kolory

• I dobrze, nie powinna być niższa, odświeżone dzieła team ico są dla mnie więcej warte niż COD2 z noktowizorem, karabinem i czołgiem.Należy im się pare dolców i uważam że ludzi którzy będą grać w spira

• No właśnie, trochę to podejrzane. Taka cena i 1 kwietnia.

Opublikowano

Ja tam bym sie nie gniewal na taka date :D i cena bardzo atrakcyjna.

Opublikowano
  • Autor

Na filmiku widać to o czym wcześniej pisałem, że ICO z PS2 jest rozmazane na LCD, natomiast w HD już wygląda bardziej szczegółowo. Teraz tylko czekać na jakiś gameplay, bo tutaj jest tylko intro pokazane.

Opublikowano

hmmm niestety dużej poprawy graficznej nie widać .... A szkoda...nie będzie to poprawa jak w gow collecion....

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

hmm?? jak to nie?? nic nie poprawili??:P przecież grałem na ps2 i niedawno na ps3 i różnica była kolosalna:) taki gow2 prezentował się lepiej niż np. taki dante's inferno:P

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

W każdym razie Ico już tak "ładnie" wyglądał nie będzie:P

Opublikowano
  • Autor

Słupek ma rację, więcej zmian nie było. No dodali do dwójki filmiki, które na PS2 były tylko na bonusowym DVD, a taka wersja nie była w Polsce dystrybuowana.

Opublikowano

ale filmiki z czego pamiętam już nie podpięto pod lepszą rozdziałkę i porównując do gameplayu wyglądały tragicznie... w Ico tu widać zmianę:)

Opublikowano

Oby dorzucali do tego wydania demko TLG , tak jak to było przy GoW Collection i demie GoW3.

Opublikowano

Kurcze, szkoda że nie będzie raczej takiej kolekcjonerskiej edycji jak w serii gow... Np. figurka tego szczuro- zwierza, a sama gra np: w pudle w kształcie głowy jednego z kolosów:D

Jak za taką wersję gow było mi szkoda wydać tyle kasy tak myślę że za tą trylogię już mógłbym się skusić:)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Podobno dopiero kwiecień 2011. Szkoda bo SOTC w sumie nie skończyłem... będzie ku temu okazja.

edit: wyobrażacie sobie trofea w tych grach? Przecież taki SOTC ma masę sekretów. Ja pierdzielę :D

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Walmart wystawił PAL-owe okładki?

Nie, jakiś tam największa sieć sklepów w Szwecji.

Opublikowano

Zobaczyłem okładkę i napaliłem się na maksa, dawać to już teraz :D Na chwilę obecną najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra.

Opublikowano

Nom ekstra szczególnie dla takich grzeszników jak ja to znaczy ludzi którzy nie grali w ICO i Shadowa ;].

Tylko żeby premiera była szybciej nie przed samym TLG.

Opublikowano

Centralnie śnił mi się dziś SOTC w HD :) Grafika była przepiękna, dodali do.j.eba.ny efekt wiatru podczas galopu Argo czy ujeżdżaniu kolosa. Wszystko w 60 klatkach. Mocarne tekstury. Ahh marzenia.

... dawno mi się gra nie śniła bez kitu. :unsure: