Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken Tag Tournament 2

Featured Replies

Opublikowano
Przed chwilą podczas targów Tokyo Game Show zapowiedziana została tak długo wyczekiwana druga część gry TEKKEN TAG TOURNAMENT. (...) W związku z tym, że premiera TTT2 planowana jest na lato 2011 roku, będzie to pierwsza gra cyklu "Fighting Game Festival", do którego należą również Street Fighter x Tekken (2012) oraz Tekken x Street Fighter (brak informacji o dacie premiery). Trzeba jednak zaznaczyć to, że TTT2 pojawi się na razie tylko na automatach.

Więcej informacji + zwiastun: http://backdash.pl/2010/09/18/tekken-tag-tournament-2/

Na razie wiemy tylko o premierze automatowej (lato 2011), ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że gra pojawi się również na konsolach.

• Odpowiedzi 297
  • Wyświetleń 57,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jeszcze tylko Gona i Boskonovitcha brakuje i mamy komplet

• Intro do automatowej wersji TTT2:   http://www.youtube.com/watch?v=nOWI4qhZkm0     Fajnie, że muzykę z intra TTT1 dali.

• Gryzłbym jej ci.pę jak surowy boczek.

Opublikowano

super!

Opublikowano

Myślałem że po DOA4 nie będzie już niczego z TAG Battle, bo ten w TTT był średni w porównaniu do tego z jakiegokolwiek DOA, a tu widzę że TTT2 w tag battle prezentuje się bardzo dobrze!

Opublikowano

Jin z Asuką w parze=mega wy(pipi)any kosmos, szczególnie jak tam widziałem, że Aska po rzuca przeszła w kolejny. Czekam na wiecej info.

Opublikowano

Myślałem że po DOA4 nie będzie już niczego z TAG Battle

MvC3?

Opublikowano

Myślałem że po DOA4 nie będzie już niczego z TAG Battle, bo ten w TTT był średni w porównaniu do tego z jakiegokolwiek DOA, a tu widzę że TTT2 w tag battle prezentuje się bardzo dobrze!

Lol chlopie, nie masz absolutnie pojecia o czym mowisz :)

Tag z DoA (przynajmniej tego z czasow TTT) byl tragiczny. Po zbiciu jednej postaci druga wpadala na ekran i konczyla walke. Gdzie tu Tag? To po prostu group battle bez ladowania kolejnych postaci.

Tekken Tag Tournament byl najlepsza gra w serii, pomimo ogromu bledow i badziewnym balansie (tagowany EWGF na special mid lol). Ale ZADEN inny tekken nie sprawial tyle frajdy co TTT na multitapie i tagowe akcje odstawiane u Pabla ;)

Pomysl na gre byl rewelacyjny, jezeli wyrzuca rozwalane podlogi i zrobia dwukrotnie wieksze areny, no i oczywisice poprawia znaczaco grafike w stosunku do T6 to jestem przekonany ze Tag znow bedzie na topie :]

Opublikowano
  • Autor
jezeli wyrzuca rozwalane podlogi i zrobia dwukrotnie wieksze areny

Ani jedno ani drugie.

Opublikowano

Ehh z jakiegos powodu nie widze sensu w rozwalanych podlogach w Tagu... Ten element zostal dodany po to aby wprowadzic cos nowego do systemu i zeby urozmaicic rozgrywke, ale w przypadku Taga jest juz cos takiego, wlasnie zmiana postaci.

Juz nie mowiac o tym ze w przypadku Tag trzeba wpakowac dwie postacie wiecej, wiec jezeli gra ma chodzic na zupgrade'owanym engine T6 to slabo to widze (wzgledem oprawy).

Wieksze areny to moim zdaniem rzecz konieczna w przypadku Taga, biorac pod uwage chociazby mozliwosc 'szczupaka' po wbiegu.

W kazdym razie nie pozostaje nam nic innego jak czekac i obserwowac sytuacje, jednoczesnie majac nadzieje na to ze namco wybierze dobra droge :]

Opublikowano

Na nowego TTT czekałem od dawna. W jedynkę grało mi się bardzo przyjemnie i dziwiłem się potem czemu Namco nie stworzyło TTT2. Całe szczęście, że poszli po rozum do głowy i w końcu zrobią następnego Tag'a. Oby tylko niczego nie sknocili a z pewnością kupię tego Tekkena.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

TAK TAK TAK TO PAN TEKEN TAK!!!

Całkiem miodnie -tag 2 nowej generacji-oby tylko czegoś nie zmaścili...

Opublikowano

Tekken bez fabuły?

Jesssssss :dance:

Opublikowano

jak przeczytalem newsa to az tlenu zabraklo...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

grywasz w ogóle w T6 ?

Opublikowano

grywasz w ogóle w T6 ?

Jak mi się przypomni,że u Tbt mam mojego turniejowego pada bez którego nic mi się nie układa w tej grze to odpowiedź brzmi: pogrywam tak gdzieś raz na miesiąc :ninja:

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sciany skomplikują troche sprawę, Tekken to nie DOA, bedą musieli to jakoś dobrze rozwiązać.

• 2 tygodnie później...