Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

seria final fantasy

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 25.08.2025 o 15:48, Shen napisał(a):

Global zdechł już rok temu. Niestety to była tez moja pierwsza mobilka, ktoś z forum polecał, sporo osób wtedy grało. Od tego zaczął się ten nałóg.

To byłem ja ;)

Moja pierwsza i jak na razie jedyna mobilka. Ale dość szybko porzuciłem.

• Odpowiedzi 777
  • Wyświetleń 126 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• FF1 Pixel Remaster zrobiony na 100% Wiele lat temu na szybko przeszedłem wersje na PSP, która wygląda trochę inaczej i ma więcej dodatków post-game ale w Pixel Remasterach chcieli być bardziej zb

• Dobra, "przeszedłem" tyle Story, co jest obecnie w Final Fantasy VII Ever Crisis. Jakby kogoś to interesowało.   Story na ten moment dzieli się na trzy główne scenariusze:   Final

• Gra wcale nie jest taka zła, gameplayowo jest dobra z dobrym systemem walki i rozwoju. Ziomek znalazł sposób na nabicie punktów i już zaczyna gadać jak to grę można łatwo przejść jedną ręką. Poza tym

Opublikowano

Info o drugiej rocznicy Ever Crisis i dalszych planach - https://www.reddit.com/r/FFVIIEverCrisis/comments/1n94neu/second_anniversary_recap/

Trochę beka. Advent Children w formie Eventu, nie Story, dodany jeszcze przed końcem fabuły FFVII. Grywalny dorosły Sephiroth. Oczywiście nowe kolejne limitowane bronie. Koniec drugiego epizodu First Soldier. Wątek rozwijający historię Glenna, Matta i Lucii również w formie Eventu, nie kampanii. Zwiększony level cap, power Creep i FOMO.

Chyba najbardziej śmiechłem na info o collabie z FFXIII... Nier też będzie w Grudniu, ale ze wszystkich innych finali, że wybrali XIII to nie czaję.

Ogólnie ludzie się śmieją, że Advent Children sam w sobie już symbolizuje koniec gry. No mogą jeszcze Dirge of Cerberus i Before Crisis dodać, ale jakoś tego nie widzę.

Nie wiem, czy to przez ostatnią posuchę w grze, ale u mnie już leci niemal całkowicie FOMO. Szkoda mi porzucać gry/konta, w które się zainwestowało czas, ale grac mi się też nie chce. Odpalam daily kwadrans dziennie i koniec. Mam komplet osiągnięć na Steam i OCD sprawia, że chciałbym je zachować, więc o ile się nie znudzę, to będę odpalał grę do zamknięcia serwera. A to chyba faktycznie przyjdzie jednak prędzej, niż później. Bo na dłuższą metę to jednak nie jest dobra gra. Na pewno nie kiedy wałkowane są w kółko do usranej śmierci te same eventy/bossowie/ schematy, a zachłanność wydawcy daje o sobie znać niemal co aktualizację.

Opublikowano
35 minut temu, Suavek napisał(a):

Nier też będzie w Grudniu

Szkoda, że tak pozno, juz mi sie nie chce wracac.

36 minut temu, Suavek napisał(a):

Nie wiem, czy to przez ostatnią posuchę w grze, ale u mnie już leci niemal całkowicie FOMO. Szkoda mi porzucać gry/konta, w które się zainwestowało czas, ale grac mi się też nie chce.

Porzuciłem wiele mobilek, 2-3 dni i nie pamiętasz, ze grałeś.