Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 25.08.2025 o 15:48, Shen napisał(a):Global zdechł już rok temu. Niestety to była tez moja pierwsza mobilka, ktoś z forum polecał, sporo osób wtedy grało. Od tego zaczął się ten nałóg.To byłem ja ;)Moja pierwsza i jak na razie jedyna mobilka. Ale dość szybko porzuciłem.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Info o drugiej rocznicy Ever Crisis i dalszych planach - https://www.reddit.com/r/FFVIIEverCrisis/comments/1n94neu/second_anniversary_recap/Trochę beka. Advent Children w formie Eventu, nie Story, dodany jeszcze przed końcem fabuły FFVII. Grywalny dorosły Sephiroth. Oczywiście nowe kolejne limitowane bronie. Koniec drugiego epizodu First Soldier. Wątek rozwijający historię Glenna, Matta i Lucii również w formie Eventu, nie kampanii. Zwiększony level cap, power Creep i FOMO.Chyba najbardziej śmiechłem na info o collabie z FFXIII... Nier też będzie w Grudniu, ale ze wszystkich innych finali, że wybrali XIII to nie czaję.Ogólnie ludzie się śmieją, że Advent Children sam w sobie już symbolizuje koniec gry. No mogą jeszcze Dirge of Cerberus i Before Crisis dodać, ale jakoś tego nie widzę.Nie wiem, czy to przez ostatnią posuchę w grze, ale u mnie już leci niemal całkowicie FOMO. Szkoda mi porzucać gry/konta, w które się zainwestowało czas, ale grac mi się też nie chce. Odpalam daily kwadrans dziennie i koniec. Mam komplet osiągnięć na Steam i OCD sprawia, że chciałbym je zachować, więc o ile się nie znudzę, to będę odpalał grę do zamknięcia serwera. A to chyba faktycznie przyjdzie jednak prędzej, niż później. Bo na dłuższą metę to jednak nie jest dobra gra. Na pewno nie kiedy wałkowane są w kółko do usranej śmierci te same eventy/bossowie/ schematy, a zachłanność wydawcy daje o sobie znać niemal co aktualizację.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 35 minut temu, Suavek napisał(a):Nier też będzie w GrudniuSzkoda, że tak pozno, juz mi sie nie chce wracac. 36 minut temu, Suavek napisał(a):Nie wiem, czy to przez ostatnią posuchę w grze, ale u mnie już leci niemal całkowicie FOMO. Szkoda mi porzucać gry/konta, w które się zainwestowało czas, ale grac mi się też nie chce. Porzuciłem wiele mobilek, 2-3 dni i nie pamiętasz, ze grałeś.