Zwyrodnialec 1714 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Jest już gameplay. http://www.youtube.com/watch?v=Dod3ONcrL8s&feature=player_embedded Co się rzuca w oczy to podrasowane trochę postacie. Natomiast sama lokacja również daje radę, bo Black Isle to była chyba najładniejsza lokacja w Hyllis. :] Jak na razie BG&E prezentuje się znacznie lepiej, niż POP na screenach. Edit:Niech ktoś usunie jeden temat, bo nie wiem czemu wrzuciło dwa naraz. Quote Link to comment
sprite 1783 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Dla mnie ten Beyond Good&Evil to idealny przystawka przed długo oczekiwanym sequelem. Na pewno się skuszę 8) Quote Link to comment
xzdunx 7 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) to samo tu , świetna była to gra....Gdyby jeszcze się pokusili o remake heavy metal fakk2 byłbym wniebowzięty! Edited October 6, 2010 by xzdunx Quote Link to comment
Ölschmitz 1517 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 to bedzie do zassania z psn czy wersja sklepowa? Quote Link to comment
CoATI 1050 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 do zassania z psn/xbl //edit... spóźniłem sie galeria: Click! Quote Link to comment
sprite 1783 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=GFE6Ha-gLGo&feature=player_embedded Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1714 Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Nic się w sumie nie zmieniło oprawa jest niezła, ale dokładnie taka już była. Tym bardziej z progressive scan. ;] Mogli też pokazać więcej, a nie pocięty początek gry, bo to i tak przecież nic nowego. Quote Link to comment
Nemesis 1268 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Nie grałem w to nigdy, ale słyszałem sporo dobrego o BGaE. Wiadomo kiedy się ukaże na PSN? Quote Link to comment
Ölschmitz 1517 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 no ja tez juz sie doczekac nie moge, doskonala gra chetnie znow pogram Quote Link to comment
sprite 1783 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Na razie jest podane tylko, że w 2011. Niedługo mają podać oficjalną datę premiery. Quote Link to comment
Wielki K 94 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Mam wątpliwości- owszem, BG&E bardzo przypadło mi do gustu ale jesli rozebrać by tę grę z przyjemnej otoczki i głównego duetu świetnych postaci to tak naprawdę zostaje mechanika i rozgrywka która była co najwyżej dobra i niczym nie zaskakująca już w momencie premiery, a tutaj od Ubi dostajemy w zasadzie to samo ładnych parę lat później. Miałem nadzieję raczej na konkretną zapowiedź dwójki niż na chamsko odgrzany kotlet (ale kupić pewnie i tak kupię ) Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1714 Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 No to fajnie, jakby tak każdą grę rozkładać na czynniki, to żadna obecnie nie oferuje nic nowego. Quote Link to comment
Wielki K 94 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Nie to żebym się tu bawił w jakąś sekcję zwłok bo BG&E to naprawdę świetna gra a dzięki wersji PSN pozna ją masa ludzi którzy kiedyś w nią nie grali, po prostu zastanawiam się jak ten tytuł obroni się w dzisiejszych czasach, ale to już w sumie problem wszystkich odgrzewańców Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1714 Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Dobrze się obroni bo podobnych gier nie ma, poza tym w jakiej grze można było pstrykać foty zwierzętom zamieszkującym świat i zgarniać za to bonusy (np większy zoom)? A niektóre są niezłe, jak wielki komar na martwej krowie. ;] Quote Link to comment
Nemesis 1268 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 A czym bronią się inne gry remasterowane w HD? God of War, Sly, PoP to gry z poprzedniej generacji. Dla większości graczy to mily powrót do przeszłości w podniesionej rozdziałce. Tak samo jest w kwestii Beyond'a, choć nikt nie zabrania tego kupować nowemu pokoleniu graczy. Jednak nie czarujmy się: czy ktoś kto grami interesuje się od niedawna sięgnie po grę z PS2? Kiedy pod nosem leża takie gry jak Uncharted, Killzone i reszta znakomitych produkcji? Takie reedycje są robione głównie dla fanów i tych, którzy wcześniej grali. Nie są to jakieś duże koszta produkcji a sama inicjatywa jest bardzo dobra. Quote Link to comment
Słupek 2119 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Dobrze się obroni bo podobnych gier nie ma, poza tym w jakiej grze można było pstrykać foty zwierzętom zamieszkującym świat i zgarniać za to bonusy (np większy zoom)? A niektóre są niezłe, jak wielki komar na martwej krowie. ;] W Afrika i Pokemon Snap. Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1714 Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Ta pierwsza wyszła po BG%E. ;] Pokemony się nie liczą, bo w to nie gra nikt poza Japońcami. Quote Link to comment
balon 5324 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 BG & E jest genialne i basta Ten klimat, ta muzyka, ta opowieść, ci bohaterowie. Ehh Top 5 gier mojego życia. Ma oryginała na PC ale wersje na PS3 łyknę bankowo, aby oddać hołd... Wiem, że to gra praktycznie jedyna w swoim rodzaju to jakby ktoś bardzo chciał coś z podobnym klimatem, tajemnicą itp to polecam Dreamfall na pierwszego i Xboxa i PC. Gra ma to coś, to co miało także BG & E, a mechanika także znacznie nie odbiega. 1 Quote Link to comment
Wielki K 94 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Oj moim zdaniem odbiega odbiega, bo choć klimat owszem ciekawy i dość unikalny a Zoe rzeczywiście jest jedną z najbardziej uroczych bohaterek w historii gier (a wersji PC również najlepiej zdubbingowanych) i spokojnie można ją postawić z Jade w jednym rzędzie to sam Dreamfall to niestety ciekawa i oryginalna ale jednak popłuczyna po Longest Journey, ze skopanym gameplayem i przekombinowaną fabułą. Zagrać warto ale BGaE jest na pewno bardziej grywalną i ze wszech miar przemyslaną produkcją. Quote Link to comment
sprite 1783 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Preview: http://www.joystiq.com/2011/01/08/beyond-good-and-evil-hd-preview-there-is-power-in-numbers-carlso/ Quote Link to comment
MBeniek 3260 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Po trailerze przyszedł czas na porządny gameplay w HD: http://www.youtube.com/watch?v=hv4gii8v60o Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1714 Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Pokazali chyba najciekawszą lokację Black Isle. 1 Quote Link to comment
Kazuun 221 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 http://img26.imageshack.us/img26/3184/bgehd.jpg To jakaś promocja, tiak ? xD Quote Link to comment
triboy 959 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Niezła okazja . Pamiętam, że przy okazji wydania Burnouta na PSS, podyktowana cena również była na niekorzyść cyfrowej dystrybucji. Quote Link to comment
Recommended Posts