Opublikowano 19 października 201014 l Kolejny swietnie zapowiadajacy sie tytul na 3DS'a. Tytuly, ktorych zapewne nie trzeba nikomu przedstawiac(przynajmniej tym, ktorzy maja DS'a ) W tym przypadku napewno nie cisnie mi sie na usta "OBJECTION" http://www.gamespot.com/news/6282275.html --->(niezrozumiala wersja)
Opublikowano 19 października 201014 l Kolejny już z kolei argument przemawiający za 3DSem. Cholera, oddałbym swoje PSP za ten sprzęt
Opublikowano 19 października 201014 l Hah, wlasnie chcialem temat zalozyc xD Hmm, w laytona nigdy nie gralem (warto?) ale Phoenix sam za siebie przemawia
Opublikowano 20 października 201014 l Trailer: http://www.gametrailers.com/video/japanese-debut-professor-layton/706427
Opublikowano 20 października 201014 l Hah, wlasnie chcialem temat zalozyc xD Hmm, w laytona nigdy nie gralem (warto?) IMO najlepsza seria na NDS
Opublikowano 20 października 201014 l W trailerze Layton oskarża dziewczyne o uzywanie magii, ona sie wypiera, on mówi to dlaczego zna zawartość księgi, której nie mogłaby przeczytac ? wtem wpada Wright ze swoim "Objection!" i mówi że jest duża niezgodnośc w jego argumencie. potem w trailerze dziewczyna mówi że zostanie zabita, tak jak jest napisane w księdze, adwokaicna na to, że rzeczy nie staną sie tak, jak przepowiedziane. Potem layton coś nawija, że popełnił błąd.
Opublikowano 21 października 201014 l Co prawda jeszcze nie grałem w żadną odsłonę z obu serii ale z tego co wiem są one bardzo dobre. Takie połączenie obu serii w jednym tytule może okazać się strzałem w dziesiątkę.
Opublikowano 21 października 201014 l Autor Ja takze musze sie przyznac, ze w zadna odslone Laytona nie gralem(co jednak na dniach uczynie ), ale w AA we trzy czesci, tj. w te, w ktorych pierwsze skrzypce gra Phoenix. BTW. bardzo podoba mi sie pomysl zrobienia crossovera. Szczegolnie taki, ktory nie bedzie bijatyka. Z innymi seriami tez mozna by to uczynic(jezeli mialby wyjsc hit). Ps.Trauma Center + Ace Attorney?
Opublikowano 17 września 201113 l Despite co-developer Level 5's absence from TGS, we received today a titillating bit of paper from Capcom's booth on the show floor. It's an English-language press release for Professor Layton vs. Ace Attorney, and while details about the game are still sparse, the release contains some promising hints that all but confirm that the game will see a release outside of Japan. For one, it notes that "English names are TBD," which obviously suggests that there are plans to localize the game for English-speaking territories. Furthermore, the English-language press release lists the title of the game as Professor Layton vs. Ace Attorney, which is the first time we've actually seen official documentation that refers to the title of the game using the franchises' English-language names. MSRP is also listed as TBD. http://www.gamesradar.com/tgs-2011-professor-layton-vs-ace-attorney-confirmed-release-outside-japan/
Opublikowano 17 września 201113 l Despite co-developer Level 5's absence from TGS, we received today a titillating bit of paper from Capcom's booth on the show floor. It's an English-language press release for Professor Layton vs. Ace Attorney, and while details about the game are still sparse, the release contains some promising hints that all but confirm that the game will see a release outside of Japan. For one, it notes that "English names are TBD," which obviously suggests that there are plans to localize the game for English-speaking territories. Furthermore, the English-language press release lists the title of the game as Professor Layton vs. Ace Attorney, which is the first time we've actually seen official documentation that refers to the title of the game using the franchises' English-language names. MSRP is also listed as TBD. http://www.gamesrada...-outside-japan/ TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK KUR**!!! Za(pipi)iscie dobre wiesci,ide sie upic z radosci,dzieki za tego newsa.
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Na amerykańskim Nintendo Direct ogłoszono premierę w USA w 2014 roku. EDITU NAS TEŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111!1!!111!!!!!!!!!!!1!11!111! GRAMY KUR.WAAAAA GRAMYYYYYYYY http://www.youtube.com/watch?v=vNnQ2dETRAo Edytowane 7 sierpnia 201311 l przez ragus
Opublikowano 25 marca 201411 l 3 dni do premiery a ja mam wypierdka klasyczna wersje 3DS bo XL to wersja USA....gry mialy wczesniej wychodzic w USA a nie w EU, kto jest odpowiedzialny?! Trzeba kopsnac sie za 3 dni do sklepu.
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Nie wiem kiedy sprawdzę, bo na razie mam inne zajęcia, ale podzielę się wtedy wrażeniami.
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l chcę w to zagrać ale dopiero kończę 4 część Ace Attorney a laytona tylko jedną skończyłem więc nie wiem czy warto brać. Niech ktoś kto zagrał powie czy poza fanserwisem coś istotnego stracę.