Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny flagowy tytul Sony - LBP 2 i problemy z online, jak przy jedynce ! Subcio po prostu :thumbsup:

i znowu, pewnie jutro kupie i bede klnal, ze z zadnym z kumpli nie moge sie polaczyc. Fuck You Sony !

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Kolejny flagowy tytul Sony - LBP 2 i problemy z online, jak przy jedynce ! Subcio po prostu :thumbsup:

i znowu, pewnie jutro kupie i bede klnal, ze z zadnym z kumpli nie moge sie polaczyc. Fuck You Sony !

Uważaj bo ktoś Cię zaraz nazwie frajerem, że płacisz za xbox live ;)

Edytowane przez ping

Opublikowano

dokladnie, najwazniejsze, ze jest za darmo, a teraz 2 miesiace czekania, az w koncu cos zrobia z serwerami. (pipi) to samo bylo z jedynka i nic nie zrobili, by przy premierze 2 czesci cokolwiek poprawic ! :thumbsup:

Opublikowano

Nie ma to jak optymizm ;). Ale i tak jakość PSN uległa poprawie na przestrzeni lat.

Opublikowano
  • Autor

To nie ulega watpliwosci, lecz z poczatkiem roku zaliczyli ogromny fail z jakoscia multi w LBP2 i premiera ME2.

Opublikowano

A jak ostatnio powiedziałem kilka nie koniecznie zachwalających słów n/t singla, w temacie o LBP2 to omal nie zostałem zlinczowany, a teraz widzę, że jeszcze multi jak na razie się wali, czyli moja decyzja o odłożeniu zakupu była bardzo sensowna.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

A jak ostatnio powiedziałem kilka nie koniecznie zachwalających słów n/t singla, w temacie o LBP2 to omal nie zostałem zlinczowany, a teraz widzę, że jeszcze multi jak na razie się wali czyli moja decyzja o odłożeniu zakupy wychodzi, że była bardzo sensowna.

Z Sony Defense Force nie wygrasz.

Opublikowano

Zwyrol: ocena gry, a problemy z serwerami to trochę inne kwestie.

Opublikowano

yep, poza tym, jak grasz offline z dziewczyna, to i tak najwazniejsze, ze levele sa dostepne. Ja mialem sie wstrzymac, ale pewnie kupie w tym tygodniu jakos, co nie zmienia faktu, ze taka postawa mnie irytuje.

Opublikowano

Nie do końca, dla mnie sprawne serwery to integralna część multi (może się mylę to sorry nie gram praktycnzie w multi z wyjątkiem sportówek), jak multi (serwery) na razie nie do końca daje radę no to jak można wystawiać perfekcyjną ocenę dla gry, szczególnie dla takiej gdzie multipplayer i online comunity to podstawa.

Podam prosty przykład z serią NBA 2k. Dopiero tegoroczna wersja ma grywalny multi na PS3, we wcześniejszych dwóch edycjach serwery nie dawały rady, była przez to bardzo często była niżej oceniana niż wersja na klocka, albo recenzenci na koniec recki kazali odjąć 1 pkt od wersji na PS3.

Opublikowano

Wszystko ma działać sprawnie od początku, inaczej jest to wadą. Gra jest mocno nastawiona na społeczność sieciową, więc tutaj zawodzi już na starcie jeden z głównych elementów.

Opublikowano

LBP2 dostało dyszke bo m.in. levele które były online zostały stworzone w becie, i recenzenci mieli luz w ocenieniu zeby w nie pograć i ocenic całość, nie rzuciło sie też na nie odrazu kilkanaście tysięcy graczy na online jak w premiere więc nie dziwić sie ze nie pisali o jakis błędach czy lagach na multi czy coś zeby im przeszkadzało co zresztą chyba być wiadome

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Jak zejdzie do 100zł to chyba sobie wciągnę zobaczyć o co kaman z tym robieniem leveli.

Opublikowano

A co do LBP2 to zapraszam do mojej recenzji ;)

http://www.ppe.pl/news-5328-Recenzja_LittleBigPlanet_2_.html

Voytec miałeś jakiś wcześniejszy dostęp do LBP2 czy po tych kilku dniach już reckę napisałeś ?

o problemach z online coś tam wspominasz czy jak większość pomijasz ten temat w recenzjach?

Opublikowano
  • Autor

A co do LBP2 to zapraszam do mojej recenzji ;)

http://www.ppe.pl/news-5328-Recenzja_LittleBigPlanet_2_.html

Voytec miałeś jakiś wcześniejszy dostęp do LBP2 czy po tych kilku dniach już reckę napisałeś ?

o problemach z online coś tam wspominasz czy jak większość pomijasz ten temat w recenzjach?

Wspominam i postawilem rowniez glowny zarzut - brak dedykowanych serwerow. Jest to powazna sprawa, jezeli bierzemy pod uwage taki tytul nastawiony w ogromnej mierze na multi jak LBP2.

Opublikowano

PSP2 to niezły potwór, bo Uncharted po prostu miażdży oprawą. Chociaż lokacje są znacznie mniej rozległe, przynajmniej po tym co tutaj pokazali.

Opublikowano

No dla mnie na ten moment 3DS i tak zapowiada się lepiej (Resident Evil), a PSP2 dostanie crapiaste MGS4. :teehee:

Opublikowano

no to jest dla mnie mega minus PSP2. Wszystko albo juz zagralem, albo przeszedlem, wiec po co to kupowac... <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.