Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jak ma robić dziadostwo pokroju Fable, to niech lepiej zostanie na żydboksie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 272,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Fable jest bardzo dobra gra i pewnie nie jedni by sie spuszczali jak przy ME gdyby w koncu sie pojawil na PS i mieliby okazje zaliczyc, ale wiem - wszytsko co graficznie jest poprawne, jest choojowe...

Opublikowano

Widać posiadanie PS3 odbiera ludziom rozum. Piotrek jest "własnością" M$.

Opublikowano

Fable 1 jest świetne, ale już dwójka jest słaba. Trójki już nie tknąłem, ale jak będzie za 50 zł to wezmę.

Opublikowano

To wymieniaj sterydo.

Np. + New Super Mario Bross Wii; Kirby's Epic Yarn, Madworld; Metroid: Other M; Donkey Kond Country: Returns; House of the Dead: Overkill, Red Steel 2; Another Code R: A Journey into Lost Memories

Jeśli potrzebujesz mocniejszych argumentów, to tutaj jakiś czas temu robiłem pełne ( znaczy się, tych w miarę zjadliwych) zestawienie exów na Wii :P

Edytowane przez C-Boy

Opublikowano

Ja tam na grę w stylu Fable na PS3 bym się nie obraził. Bardzo lubię gry w których podjęte przez nas decyzje mają wpływ na dalszą rozgrywkę. :thumbsup: Teraz trochę żałuję,że nie ograłem żadnej części Fable na Xboxie 360 :P

Opublikowano

http://www.youtubxxx

a jednak da się zrobić dopasioną graficznie grę na klocka.

Takie pytanko czy to nie żadna pomyłka w gamercardzie w co ty grasz ? :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A to granie w Call of Duty jest passe?

Opublikowano

Passe jest nie zachwycanie sie grami na PS3.

Opublikowano

Aha. No ja się zachwycam serią Uncharted. To tyle jeżeli chodzi o Playstation 3. Są fajne tytuły, ale mógłbym się bez nich obyc

Opublikowano

Disvertigo: Każdy Twój kolejny post to większy beton od poprzedniego. Nie wiesz nawet o co chodzi w wypowiedzi, którą chcesz skomentować.

MaZZeo: Ta grafa jest tak dobra i wyrazista, że zaczynam bać się o framerate w singlu podczas konkretnej zadymy. Na pewno będę czekał analizę DF.

Opublikowano
  • Autor

Disvertigo: Każdy Twój kolejny post to większy beton od poprzedniego. Nie wiesz nawet o co chodzi w wypowiedzi, którą chcesz skomentować.

MaZZeo: Ta grafa jest tak dobra i wyrazista, że zaczynam bać się o framerate w singlu podczas konkretnej zadymy. Na pewno będę czekał analizę DF.

Ja czekam na porównanie Lens of Truth wszystkich trzech wersji w 1080p. Wtedy taki filmik wrzucam na konsole i odpalam na TV. Tylko takie porównanie, z odległości z której gram na codzien mnie interesuje. Wtedy istotne będą dla mnie różnice, które zauważe gołym okiem z takiej odległosci ;)

Opublikowano

No to jest akurat dobry argument - fakt (zysk rudzielca). Ale Ty dajesz zarobić M$ co w sumie na jedno wychodzi (nie ciągnę tego bo to nie CW).

No tak, bo przecież kupując inne gry wspierasz moralnie ich twórców. Działających non-profit

:lol:

Szef Activision jest genialnym biznesmenem, czy się to komuś podoba, czy nie

Kontynuujmy tutaj... WTF, co wy za bzdury gadacie o_O

Słupek, niezła beka że porównujesz Activision do MS, kompletnie nie wiem na jakiej podstawie.

Albert tobie to w ogóle za to nie wiem o co chodzi.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Płacz fanbojów

http://www.ps3site.pl/exclusivy-utracone/64028/

:lol:

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano
Virtua Fighter to marka, która wyrosła na podwalinach PlayStation

WTF ???

Opublikowano

Ogólnie to ten kto pisał ten artykuł musi sie (pipi)nąć w głowę z rozpędu. FF13 odstaje graficznie? 20h na ps3 + ponad 20h na x360 i nie ma większej różnicy. Zmarnowałem cenne sekundy na takie pierdoły ;/

Opublikowano

Tego to niewiem, ale ogólnie suchar artykuł. Typowy fanboy to musiał napisać który ma kompleks. Zobacz treść przesłanie i już wiesz że to jakaś żenada....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.