Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

CD Projekt RED pozwane przez Namco Bandai

Nasz rodak na Neogafie dal dobre podsumowanie wypowiedzi Kicińskiego w strone Scamco - "(pipi)my was" xD

Mam nadzieje, ze wiedza co robia i co maja zapisane w kontrakcie ;P

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 243 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

jeśli namco będzie się coś nie podobać, to naslemy na nich naszych kiboli

---------

"Jest tak jak pisalem wczesniej i moje przypuszczenia okazaly sie prawda. Koledzy juz za rok maks 1,5 roku(Europa) pokazemy zasmierdzialym PC-TOWCOM i nie tylko co znaczy marka Sony PlayStation i w jakie gry bedziemy grac. Zmiazdzymy zapyzialych PC-TOWCOW i pokazemy im do kogo nalezy rynek gier i rzecz jasna do jakiej maszynki." - ps3site, Stona możesz się juz bać...

Opublikowano

Ludzie z PS3site są jak scjentolodzy ;)

Jezeli na starcie nowej generacji Sony i Microsoft beda skupieni na casualach to wtedy bedzie sie mozna martwic.

I MS i Sony musi sobie zdawać sprawę, że stawianie na casuali ma krótkie nogi, oni sobie kupią konsolkę, jedną grę i rzucają to wszystko do kąta, a to normalni gracze wydają najwięcej kasy na konsole, akcesoria, gry, DLC i inne takie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ludzie z PS3site są jak scjentolodzy ;)

Jezeli na starcie nowej generacji Sony i Microsoft beda skupieni na casualach to wtedy bedzie sie mozna martwic.

I MS i Sony musi sobie zdawać sprawę, że stawianie na casuali ma krótkie nogi, oni sobie kupią konsolkę, jedną grę i rzucają to wszystko do kąta, a to normalni gracze wydają najwięcej kasy na konsole, akcesoria, gry, DLC i inne takie.

mo tylko jakoś nie zdają sobie sprawy

Opublikowano

mo tylko jakoś nie zdają sobie sprawy

Teraz tak, ale tak jak mówi Ins, zobaczymy jaką drogę obiorą w następnej generacji, bardzo dobrze że Nintendo dalej nie brnie w casualowy syf tylko zrobił konsolę dla graczy :)

BTW

dishonored-spreadcover.jpg

Deus Ex + Half-life 2?

2h5plpi.jpg

Opublikowano

omg-wtf.jpg

OMG OMG WYPI*DALAC Z ANCZARDED I GIRSAMI FORZOM I RESZTĄ :oo (to juz prawie jak hl3)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

FPS na 5 godzin na silniku GameBryo, ehehe, to dopiero by bylo.

Opublikowano

Wlasnie ogladam i tragedia to malo powiedziane.

Opublikowano

czy tylko mi się wydaje, że wydanie Burnout Crash tylko i wyłącznie w cyfrowej dystrybucji sprowadzi tą genialną serię wyścigów arcade do popierdółki ?

Opublikowano

Yup, to bedzie zwykla popierdółka:

z496Y.jpg

Criterion pewnie zajete bardziej kolejnym NFS'em ;(

Edytowane przez Ins

Opublikowano

matko jedyna najświętsza...nie pier.dol że to screen z tej gry?! O kur.wa niech spłonie to (pipi).ane EA za to,co zrobili z tą serią byle tylko Criterion uratowało im NFS

Opublikowano

Tego Dragon Age Legacy to na czym pokazywali? Bo dopiero odpaliłem stream.

Edit: Już koniec xD

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Dragon Age Legacy bylo puszczane na X360 z tego co pamietam.

Tragiczna konferencja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dragon Age Legacy bylo puszczane na X360 z tego co pamietam.

Tragiczna konferencja.

Jeśli to z Xboxa, to nie wiem jakim cudem ta seria dostaje za oprawę oceny 8-9, bo to wygląda na gierkę z poprzedniej generacji. Jak to puścili to myślałem, że to na jakiegoś iphone'a.

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja będe grać w skrable na fejsie co mi tam kĄstonysole

Tak swoją drogą, jak te wielkie i cudowne ponoć Bioware mogło dopuścić do tego, że DA2 wygląda w hui gorzej od DA?

Nie mam pojęcia jak mozna sie tak cofnac w rozwoju boje się DA3 :X

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Zwyrol podaj mi młotek to im pier*olnę!

Co oni mają w tych łbach?

Casual pełną parą....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.