Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

+ jeszcze te 750 osób, które teraz straci pracę + parę tys. których to dotknie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Breivik wykonywał rampage'a w GTA "zabij jak najwięcej ludzi w 1,5h", teraz mają zabawę w State of Emergency. Chyba te AI policji w gierkach nie jest takie głupie, jak się patrzy na to co się dzieje w realnym świecie. :rolleyes:

Opublikowano

W nowym updacie na PS3 wkoncu trofea same sie synchronizuje. Wszystko fajnie tylko tylko, ze jest to eksluzywna funkcja dla posiadaczy PS+ :teehee: Pewnie jak wkoncu dodadza cross-game chat to bedzie ta funkcja osobno platna, niezaleznie czy ma sie PS+ czy nie ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Niezly zal...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przez to, że nie wprowadzili płatnej gry po sieci i chcą teraz poprawić bilans wychodzą im teraz takie kwiatki.

Opublikowano
  • Autor

Trofea w koncu beda sie same synchronizowac? Na razie na PPE jest informacja, ze sejwy z chmura beda sie update'owac, ale skad info o trofeach?

Opublikowano

:P

6027024489_5dc76cc708_z.jpg

Opublikowano

takie updaty powinny byc opcjonalne

Opublikowano
  • Autor

Skoro chmura jest dla Plusowiczow to i tak pozostanie, ale bez kitu, automatyczne trofea powinny byc darmowym standardem.

Tak czy siak planuje Plusa przedluzac, wiec z tego skorzystam, ale rozumiem ludzi, ktorzy za trofea beda miec pretensje.

Opublikowano

A co musicie robić jeśli nie macie plusa? Wysłać jakiegoś SMSa żeby się wam zapdejtowały czy coś?

Opublikowano

Zsynchronizować je poprzez wejście w katalog trofeów. Nie boli to, ale jednak automatyczne synchronizowanie byłoby lepsze ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

cross-game-chat jeśli już wprowadzą(w co wątpię) to wg mnie też będzie dostępny jedynie w plusie

a) chęć zarobku bo wielu ludzi dla tej funkcji wykupiłoby tą usługę

b) sieć psn tak często leży i kwiczy przy większym natężeniu,że przy udostępnieniu tej funkcji wszystkim pewnie nie dałoby rady normalnie logować się do psn

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Tez mi sie wydaje, ze w ogole nie wprowadza tej generacji cross-game chat, ale jezeli jednak jakims cudem to sie stanie to na milion procent bedzie to "ex" dla PS+.

PS. Ktos juz wspominal, ze Resistance 3 chodzi w rozdzialce 960x704 ? Fanboje Sony ostro cisneli za nizsza rozdzialke Alana, a teraz jakas cisza w tym przypadku.

Opublikowano

Bo AW śmiga w jeszcze niższej rozdzielczości ;)

A tak w ogóle to nie wiem czemu z 720p w R1 i R2 zeszli do takiej rozdziałki. Przecież ta gra nie ma szałowej grafiki. Ratchety też chodziły w 960x704, ale one były w 60fps.

Opublikowano

Dla mnie Resistance 1 i 2 oraz Halo 3 i ODST łączy jedno - wszystkie były na tyle chvjowe, że nie dałem rady ich skończyć :sleep:

Opublikowano

Resistance to najlepsza seria FPS'ow na PS3 no ale wiadomo, Killzołn ma lepsza grafike to ta serie trzeba gloryfikowac.

Opublikowano

Ja oba Resy mam i jak kupię 3 po obniżce to przejdę wszystkie trzy pod rząd :P

PS. Ktos juz wspominal, ze Resistance 3 chodzi w rozdzialce 960x704 ? Fanboje Sony ostro cisneli za nizsza rozdzialke Alana, a teraz jakas cisza w tym przypadku.

Jeszcze się nie nauczyłeś, że to działa tylko w jedną stronę :P

Kij z tym, ja i tak się na VGA z HDMI przerzuciłem - na 42" lepiej wygląda 720p.

Opublikowano

Resistance 2 jest spoko.

Graliście w Drivera? Jak dla mnie to dranie zabili kultowa markę, ten shift to jakaś porazka jest;/

Opublikowano

Res 1 byl imo bardzo fajny, R2 tez udany, z tego co widze trzecia czesc zapowiada sie dosc interesujaco. Po porazce jaka byl dla mnie KZ3 moze chociaz ten fps znow przywroci mi ochote na granie w ten gatunek na konsolach.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Resistance to najlepsza seria FPS'ow na PS3 no ale wiadomo, Killzołn ma lepsza grafike to ta serie trzeba gloryfikowac.

Killzone 3 jest dobre, przynajmniej w singlu.

Opublikowano

Uważajcie Panowie z tymi minusami, teraz wszystko można sprawdzić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.