Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

ale zrozum że tylko po playstation 3 jeździsz a na xboxa nigdy złego słowa nie powiedziałeś(dotyczy także bigdaddiego)dziwne nie?

Ja nie jeżdżę po PS3, ja bronię X360 tam gdzie boty (pipi)ą głupoty, a to kolosalna różnica, np. jak na ppe boty pisały że posiadacze X360 dają się dymać bo Kinect kosztuje 150$ to wyliczyłem, że zestaw Move dla jednego gracza do wszystkich gier kosztuje tyle samo; jak boty pisały, że auta standard wyglądają lepiej niż auta z Forza 3 to udowadniałem, że to bzdura; jak boty pisały że tylko X360 się psuje a PS3 jest całkowicie bezawaryjne to udowadniałem, że to kłamstwo; jak pisali że Kinect nie działa w ciemności to dawałem dowody, że działa; ja jakiś delikwent pisał, że po instalacji gry na X360 DVD dalej młóci płytę to ... sami wiecie itp.

W takich dyskusjach biorę udział, nigdy nie piszę "PS3 jest z(pipi)ane nie ma gier bo tak mi kolega z xbox.pl powiedział" albo "albo Forza 3 jest (pipi)owa bo na youtube widziałem glitcha".

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 280,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

a jak ktoś jeździ po PS3 to jakoś nie widać tej twojej wielkiej obrony :turned:

Opublikowano

a jak ktoś jeździ po PS3 to jakoś nie widać tej twojej wielkiej obrony :turned:

Jaki to ma związek ? X360 mam dużo dłużej i od samego początku "musiałem" odpowiadać na bzdury na temat X360.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

w sumie ten filmik wrzuciłem do tematu o GT5 ale do system wars też się nadaje :

Filmik został pokazany na chyba 3 tyg przed premierą,przewińcie na drugą część filmiku gdzie jest rajd - auto się brudzi w przeciwieństwie do pełnego GT5 a same tumany kurzu nie powodują efektu poszatkowanych krawędzi.

Kolejny dowód mojej teorii,że silnik graficzny rozłożył nogi jak dziwka gdy wrzucili do niego wszystkie bajery :P

Opublikowano

efekt deszczu na karoserii w PGR4 to mistrzostwo świata. Zresztą PRG4, Gyrosy i Lost Oddysey to gry które zawsze zazdrościłem posiadaczom tej konsoli

Opublikowano

Ja nie rozumiem jedenej rzeczy bizzare w PGR4 pokazało klasę, a Blurze wydało graficznego babola.

Opublikowano

był brzydszy od PGR4 ale na pewno babolem go nazwać nie można. Zresztą Blur jest genialny - szkoda,że tak słabo się sprzedał bo byl na serio rewelacyjny,zwłaszcza w multi

Opublikowano

Wiadomo tylko tyle, że sporo firm jest zainteresowanych. Między innymi Microsoft.

Nie ma co, używka PGR4 wyhaczona dzisiaj na alledrogo i w przyszłym tygodniu pobawię się w deszczu, śniegu i ładnych miastach :)

Opublikowano

Dzisiaj pytałem się Magika o PGR4 i podrzucił mi foty, normalnie zdębiałem jak zobaczyłem jak taka wiekowa gra się prezentuje. Kosmos by był gdyby w Forza 4 były takie trasy

Ino pamietaj ze photomode wygladza wszystkie zabki. Chociaz faktem jest ze detale niektorych miast miazdza i sam "art style" sprawia ze momentami ta gra jest bliska fotorealizmowi.

Nie ma szans by FM4 miala tak odwzorowane otoczenie jesli gra ma chodzic w 60fps (PGR4 hula w 30fps).

Opublikowano

Wiem wiem. Biorę na to poprawkę :) Zresztą każda gra ma bardziej ub mniej widoczny aliasing.

Opublikowano

Az mi smaka na PGR4 zrobiliście. Trzeba bedzie kupić wkońcu choć 3ke mam na półce i grałem w nią może z 5 minut od czasu premiery Xa w Polandzie.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jedenej rzeczy bizzare w PGR4 pokazało klasę, a Blurze wydało graficznego babola.

blur to 20 samochodów na trasie, split na 4, chyba 60fps i szerokie trasy z rozpierduchą kontra 8 samochodow na trasie, 30fps, split na 2, wąskie trasy ale + 10 warunków pogodowych na każdą trasę.

no i pgr4 całe studio tworzyło a teraz blura i bonda jednocześnie.

PGR4 ma świetną kolorystykę/oświetlenie tras, w wielu miejscach ociera się o fotorealizm, zbyt kolorowa/jaskrawa fm3 wymięka.

Dlatego właśnie czekam na PGR5.

Wiadomo w końcu co się dzieje z Bizzare? Kupił ich ktoś?

możemy zrobić zrzutę na forum ;]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

4 kupilem 2 latat temu wraz z 360, swietnie sie gralo, ale mam niedosyt, moze tez sobie ja sprawie :teehee:

Opublikowano

gran_turismo_5_s_E65C641A3C6B6C9453673903D89D0AB2.jpg

Czy Kaz nie ma mózgu umieszczając tak wyglądające standardy w grze?

Opublikowano

bigdaddy: Forza 3 najmocniej traci wizualnie na mocno nasłonecznionych trasach, wtedy zdaje się jakby wszystkie detale aut się zlewały w jedną bryłę. Wtedy najgorzej wyglądają auta białe i jaskrawo czerwone.

Opublikowano

Wszyscy dobrze wiemy że to jest screen z GT4.

:potter:

Opublikowano

niestety z GT5 :/ w GT4 te autko wyglądało lepiej bo z powodu niższej rozdzielczości nie było widać tych ząbków

Opublikowano

Hmm....u mnie odwrotnie...natakim Amalfi i Camino Viejo czyli trasach z mocnym swiatlem gra wyglada najlepiej...gorzej na Silverstone czy Suzuce.

Pewnie kwestia ustawienia kontrastu :P

Opublikowano

ja się zastanawiam po jaką cholerę w ogóle tego typu auta są wrzucane do gry, czy istnieją jakieś osoby lubiące wozić się takimi pierdzikółkami?

Opublikowano

Jak jeździsz z kamery ze zderzaka to bez różnicy.

Opublikowano

Ten samochod bylby ohydny w GT4 juz, ale w mniejszej rozdzialce pewnie wygladal ok. GT5 to zakala serii, nie pamietam zeby kiedys przy poprzednikach takie babole wychodzily, choc na powaznie skonczylem znajomosc z seria na 2, ale 3 i 4 widzialem i gralem "chwilke".

Opublikowano

Ważne że jest te 1000 aut no nie? :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.