Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Najbardziej do kupna PS3, do ktorego sie szykuje dodajmy, sklonilby mnie nowy MediEvil, dla mnie gra - miotacz zaje.bongowatosci, killer absilutny. Oczywiscie, jezeli bylby zrealizowany na miare czesci pierwszej - odpowiadajac dzisiejszym realiom technicznym i gameplayowym.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 280,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Można powiedzieć że 2011 będzie pojedynkiem gigantów o goty, U3, Dzirsy, ME3

już widzę ten trolling i flame na forach :blink:

Przede wszystkim za twoją sprawą... ;)

Opublikowano

Najbardziej do kupna PS3, do ktorego sie szykuje dodajmy, sklonilby mnie nowy MediEvil, dla mnie gra - miotacz zaje.bongowatosci, killer absilutny. Oczywiscie, jezeli bylby zrealizowany na miare czesci pierwszej - odpowiadajac dzisiejszym realiom technicznym i gameplayowym.

Śwęte słowa, oj święte, polać mu :)

Opublikowano

Na PSP był remake jedynki, wyszedł tak sobie.

Kiedyś opad szczeny z tej gry powodowały filmiki.

Niestety Sony Cambridge zamiast wrócić do normalnych gier, ostatnio zrobili mega gniota TV Superstars. :ninja:

Opublikowano

Rimejk to rimejk, nic nie wroci roku 98. Ta gra jak wyjdzie, tj sukcesor w magicznym swiecie Gallowmere, zniszczy po prostu wszystko, 1 byla najlepszym action-adventure/platformerem w jakiego gralem na PlayStation i N64 swojego czasu.

Opublikowano

A właśnie, ciekawe co teraz robi Sony Santa Monica, od marca jakoś cicho, może pokażą nową grę w 2011, która wyjdzie gdzieś w 2012.

Opublikowano

Dobra ludzie jakie gry planujecie wciągnąć z tych co mają wyjść w 2011 ?

Moja lista gier, które na 90% u mnie wylądują (finalnie będzie pewnie jak i w tym roku 25+):

1. Mass Effect 3

2. Gears of War 3

3. InFamous 2

4. Forza Motorsport 4

5. Killzone 3

6. Resistance 3

7. Duke Nukem Forever

8. Crysis 2

9. Dead Space 2

10. Uncharted 3: Drake's Deception

11. Portal 2

12. Mortal Kombat

13. X-Com

14. Deus Ex: Human Revolution

15. Spec Ops: The Line

16. Bulletstorm

Opublikowano

Najbardziej interesują mnie te:

1. Uncharted 3

2. Killzone 3

3. inFamous 2

4. Resistance 3

5. Little Big Planet 2

6. The Last Guardian (o ile wyjdzie w 2011)

7. Ratchet & Clank: All 4 One

8. Mass Effect 3

9. L.A Noire

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Z tych, które biorę w dniu premiery to:

1. Mortal Kombat

2. Okamiden

3. Uncharted 3

4. Gears Of War 3

5. Dead Space 2

6. Infamous 2

7. Killzone 3

W rezerwie Devil May Cry 5 i The Last Guardian, ale nie wierzę, że wyjdą w 2011r. Reszta w zależności, czy okaże się dobra i czy w ogóle będzie mi się chciało w to grać. :]

Opublikowano

- Uncharted 3

- Infamous 2

- Team Ico Collection

- LBP 2

- NBA 2K12

- Killzone 3

- Ressistance 3

- Gears of war 3

- Mass Effect 3

masakra ile tych cyfr w tytułach.

+ może jakieś niespodzianki, resztę wypożyczę.

Opublikowano

1. Mass Effect 3

2. Portal 2

3. Deus Ex: Human Revolution

4. Uncharted 3: Drake's Deception

5. LittleBigPlanet 2

6. Infamous 2

7. Team Ico Collection

8. L.A. Noire

9. Batman: Arkham City

10. MotorStorm: Apocalypse

11. Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

12. Resistance 3

13. Ratchet & Clank: All 4 One

14. Alice: Madness Returns

Jeszcze bardzo czekam na The Last Guardian, Tomb Raider i Assassin's Creed III, ale jakoś nie wierzę, że te tytuły pojawią się w 2011. Do tego dochodzą jeszcze tytuły z cyfrowej dystrybucji: Journey, Rayman, Child of Eden, From Dust, Trine 2. Ale i tak zawsze na pierwszym miejscu jest Half Life 2: Episode 3/Half-life 3, tylko w tym przypadku wiem, że poczekam sobie jeszcze parę ładnych lat :confused:.

P.S. Myślałem, że jest większe zainteresowanie grą RAGE?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

RAGE bedzie kapitalne, sama grafika daje kopa prosto w kopare.

Sciagnalem demo NFSa Sgifta i gra wydaje mi sie ladniejsza niz Forza, model jazdy doscy wymagajacy, ale satysfakcjonujacy.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

5. Killzone 3

6. Resistance 3

10. Uncharted 3: Drake's Deception

11. Portal 2 ( na pc)

i tyle i nic wiecej reszta niezbyt ciekawa

Opublikowano

Rage to chyba jedyna gra, którą pod względem grafiki i innych elementów technicznych będzie można porównać do Halo: Reach.

Jest w ogóle jakiś wiarygodny materiał w HD z Rage gdzie wiadomo na 100%, że gra chodzi na X360 ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ale Reach jest naprawde ladne tylko w kilku levelach, widzialem ostatni gameplay KZ3 i wyglada o wiele lepiej.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak KZ3 znowu skończy się na korytarzach i 5 przeciwnikach na krzyż to nawet nie ma co porównywać.

Grigori też kozak kiedyś mówił jak to KZ2 też ma levele z ogromną ilością przeciwników podając jako przykład level na moście - pomijając przy tym nieskończony respawn przeciwników :P No ale jak się ma tylko PS3 to można pisać takie głupoty ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Killzone 3 na splicie wygląda lepiej niż KZ2 w swoich najlepszych momentach (pustynia, pociąg).

Level zimowy pokazuje, że teren będzie bardziej rozległy.

Opublikowano

No tak, ale teraz wydaje sie rozleglejsze i action-packed. Dobrze, ze Halo przejal inny developer, bo z perspektywy czasu to ODST jest slabiutkie straszni, REACH ok, ale to wciaz to samo, z kilkoma zabawkami nowymi itp. W sumie mam dosc tego kiepskiego dla mnie feelingu strzelania i slamazarego poruszania sie (sprint niczego nie ratuje). Fajne to bylo kiedys za czasu 1 i 2, teraz jest tylko meczace. Wiem,z e ortodoksow obchodzi tylko stuff z multi, ale dla mnie to dodatek i nie przezywam bloomow i innych cudow. KZ3 jest dynamiczniejsze i przeciwnicy gina normalnie, nie sa czolgami. Kiedys uwielbialem Halo, teraz to dla mnie tylko dobry FPS, zapewne na ostatnim miejscu podium jak sprawdze w koncu BO (MW2 duzo bardziej od Halo mi sie podobalo, wiec to pewnik) i KZ3 (przy okazji 2 glebiej).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.