Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 257,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

"Przygodówka" - gra przygodowa w której pierwsze skrzypce gra fabuła i immersja gracza z główną postacią. Charakteryzują się gameplayem skoncentrowanym na rozwiązywaniu zagadek, odnajdowaniu, modyfikowaniu i wykorzystywaniu różnych przedmiotów oraz dużą interakcją z NCPami. Klasyczna przygodówka charakteryzuje się strukturą Point&Click.

Przykłady:

"The Longest Journay", Bladerunner, The Monkey Insland, Larry Laffer.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Japier.dole nieźle udajecie głupio mądrych, przeciez wiadomo o co chodzi (pipi)

Opublikowano

Japier.dole nieźle udajecie głupio mądrych, przeciez wiadomo o co chodzi (pipi)

No właśnie nie wiadomo, jak umieszczasz tam zarówno GTA4 i LBP.

Potem jeszcze się wkurzasz, zamiast przyznać się do błędu jak mężczyzna :), wystarczyło napisać, że chodziło ci o action-adventure (ziomek pisał, że o adventure), no i nie podawać LBP :), a ty jeszcze w polemikę wchodzisz...

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Popatrzcie sobie na PPE.pl tam RDR jest w tej samej kategorii co GOW3, czy Splinter Cell. Przygodówka akcji. :potter:

Opublikowano

No a gość pytał się o RTS, RPG i przygodówki, a nie przygodówki akcji :)

Opublikowano

Nie o to mi chodziło. Po prostu śmieszne jest wrzucanie tak różnych gier pod jeden gatunek.

Opublikowano

nie wymagajcie od Mersona jakiegoś pomyślunku tudzież taktu w pisaniu postów, bo na ppe można zobaczyć jego prawdziwe oblicze :thumbsup:

PS3 najlepszą platformą do grania, inne gówna czy cudaki nie maja prawa bytu.
Opublikowano

jeszcze wziąłeś to na poważnie lol, dobry jesteś, nie masz nic innego do roboty tylko wklejanie moim wypowiedzi z ppe? <_<

Edytowane przez Merson

Opublikowano

wychodzi prawdziwa natura mersona.

Jak tam porownanie GT do innych gier wyscigowych w najnowszym PE ?

Opublikowano

twoja to juz dawno wyszla

"Na dzień dzisiejszy, lepszej gry wyścigowej od Gran Turismo 5 nie ma"

Jak coś to jest cytat z psx'a zeby tu zaraz psyko, easys czy jakis mazzeo znow nie pisali farmazonow ze zmyslone :lol:

Porównanie poszczególnych wyścigówek według psx'a i oceny końcowe:

GT5 - 42/50, forza3 40/50, hot pursuit 39/50, test drive unlimited 2 35/50

Edytowane przez Merson

Opublikowano
PS3 najlepszą platformą do grania, inne gówna czy cudaki nie maja prawa bytu.

Tak wysublimowanego poczucia humoru nikt nie przebije !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wedlug tego porownania w PSXE FM3 chodzi w 30 klatkach, a GT5 w 60 ... w obu przypadkach nie ma to nic wspolnego z prawda xD

Opublikowano

GT5 w znacznej większości chodzi w granicy 60fps, więc nie siejcie propagandy.

Pograłem w tą grę ze 60 godzin więc wiem o czym mówię.

Opublikowano

Gram w Bad Company 2, nedlugo Black Ops. Halo przy nich jest IMO nudne. Zdewoluowala ta seria u mnie okrutnie ostatnimi czasami :whistling:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Bad Company 2 w singlu to kluchy. Do tego te śmieszne poziomy trudności. Chyba tylko Medal of Honor jest prostsze od Bad Company 2.

Nie podoba mi się ta tendencja, że nawet na najwyższym poziomie trudności gra jest dla "debili". Dobrze, że wychodzą jeszcze inne tytuły, które pod tym względem trzymają poziom.

A co do singla to Medal of Honor > Bad Company 2.

Najśmieszniejsze jest to, że grając w Medala miałem większą iluzję przestrzeni niż w Bad Company 2. Patrząc z boku to Bad Company 2 pod tym względem jest strasznie upośledzone.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Multi to potega.

Opublikowano

Ten nadal jeczy.

Ja takiego Black Ops'a skonczyc nie moge. Tak cholernie mnie nudzi singiel, ze chyba nie przebrne do konca.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co jeczy. Ja pisze z perspektywy swojej, ale wiadomo Halo musi byc na topie. No niestety nie jest gdzies od 3 czesci.

Opublikowano

Nie moja wina, ze jestes zwolennikiem rynny i slabych skryptow.

Opublikowano

Nie, jestem zwolennikiem opadu szczeki, intensywnego sypania olowiem i mega dystrukcji. Ale, ale! Mam nadzije, ze nastepne Halo bedzie Mocarne, z nowym swiezym podejsciem.

Opublikowano

No jezeli bedzie na modle tych gier, ktorymi sie podniecasz to dla mnie Halo moze przestac istniec. Nowe, swieze podejscie owszem, ale niech nie cofaja sie w rozwoju.

Opublikowano

No jezeli bedzie na modle tych gier, ktorymi sie podniecasz to dla mnie Halo moze przestac istniec. Nowe, swieze podejscie owszem, ale niech nie cofaja sie w rozwoju.

Zgadzam się w 100%.

Opublikowano

twoja to juz dawno wyszla

"Na dzień dzisiejszy, lepszej gry wyścigowej od Gran Turismo 5 nie ma"

Wedlug tego porownania w PSXE FM3 chodzi w 30 klatkach, a GT5 w 60 ... w obu przypadkach nie ma to nic wspolnego z prawda xD

:teehee::thumbsup:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.