Skocz do zawartości

Gran Turismo 5 - Kącik zdjęciowy

Featured Replies

Opublikowano

Rozjeżdża się bo coś grzebią w silniku forum i nie działa sporo rzeczy (w tym skalowanie dużych obrazków).

topgeartesttrack1r.th.jpg topgeartesttrack2v.th.jpg

Te 2 :thumbsup:

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

sbilic.jpg

2urbf53.jpg

Troche zbyt ciemna fotka, ale zal wrzucac tylko dwie, wiec ta bedzie zapychaczem ;P

o70ox2.jpg

Opublikowano

Tak swoją drogą, to jaki macie najszybszy sposób na "przenoszenie" fotek z GT5 tutaj na forum lub na dysk? Używam tej wbudowanej galerii w XMB i stamtąd wrzucam na Picassa google. Najgorsze jest to, że odrębnie przy każdej fotce w tym Photo Gallery w konsoli muszę wybierać opcję prześlij i klikać trochę, co jest męczące przy większej ilości fotek. Byłbym wdzięczny za podzieleniem się pomysłami. :)

Jeśli chodzi o dyski przenośne i pendrive, to mam kilka i żadnego mi Soniak nie czyta...

A poniżej chyba ostatni mój upload do 18. września.

tokyor246i.jpgtokyor2461g.jpgtokyor2462.jpgtokyor2463.jpgodcinekspecjalnyroute5.jpgodcinekspecjalnyroute53.jpgodcinekspecjalnyroute52.jpgodcinekspecjalnyroute51.jpg

Edytowane przez R4VEN

Opublikowano

:thumbsup: za fotlki.

Pendrive'y lub dyski pod USB musisz sformatować pod FAT32. Pewnie masz NTFS, a tego PS3 nie widzi.

Opublikowano

Dzięki. Okazało się, że jeden pendrive, którego przeoczyłem faktycznie działa. :)

Edytowane przez R4VEN

Opublikowano

Przyszedł czas abym znowu zaspamował temat swoimi wypocinami :P

Trochę siętego nazbierało więc będzie w kilku porcjach... szczególnie, że ktoś wprowadził ograniczenie do 10 obrazków na post <_<

Chciałem wrzucić resztę w miniaturach ale nie da rady bo one oczywiście tez są liczone tak samo jak pełne obrazki...

topgeartesttrack6.jpg

topgeartesttrack7.jpg

topgeartesttrack9e.jpg

topgeartesttrack10.jpg

eifeltor4.jpg

chamonixtorgwny3.jpg

autumnring13.jpg

tsukubacircuit36.jpg

tsukubacircuit33.jpg

rs6pasek.jpg

Edytowane przez Emet

Opublikowano

topgeartesttrack14.jpg

nrburgring24h12.th.jpg nrburgring24h13.th.jpg nrburgring24h15.th.jpg nrburgring24h14.th.jpg

sienapiazzadelcampo8i10.th.jpg sienapiazzadelcampo9i11.th.jpg

Sorry za spam.. ale nic na to nie poradzę ;)

Za jakiś czas przybędą jeszcze 2 części... po których znowu zrobię sobię przerwę na jakiś czas..

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Trochę na ilość poszedłem tym razem, ale nie miałem za dużo wolnego czasu. Mam nadzieję, że nie jest najgorzej. Pozdro. :)

indianapolissuperspeedw.jpgindianapolissuperspeedw.jpgindianapolissuperspeedw.jpgindianapolissuperspeedwi.jpgindianapolissuperspeedwq.jpgindianapolissuperspeedwr.jpgindianapolissuperspeedw.jpgcircuitodemadrid6.jpgcircuitodemadrid5.jpgcircuitodemadrid4.jpg

Edytowane przez R4VEN

Opublikowano

Super fotki, szczególnie te z R8 :thumbsup:

Jaka szkoda, że to standard... :/

Opublikowano

Dzięki. Dokładnie. Myślę, że w przypadku zdjęć standardów najlepiej jest je poddać małej obróbce. Może w GT6 będzie 1000 premium cars i 800 standard, heh.

Opublikowano

Trochę inne fotki:

lucernamostklasztorny1.jpg

sienapiazzadelcampof.jpg

sienapiazzadelcampo1s.jpg

sienapiazzadelcampo3.jpg

sienapiazzadelcampo2.jpg

sienapiazzadelcampo4q.jpg

sienapiazzadelcampo7.jpg

sienapiazzadelcampo11.jpg

sienapiazzadelcampo8.jpg

sienapiazzadelcampo5.jpg

Dziwne te Polyphony. Robi takie wnętrza a trzeba się natrudzić żeby je zobaczyć i sfotografować bo nie dali możliwości "wchodzenia" i swobodnego rozglądania się w środku.

Edytowane przez SzczurekPB