Opublikowano 31 lipca 201113 l Rozjeżdża się bo coś grzebią w silniku forum i nie działa sporo rzeczy (w tym skalowanie dużych obrazków). Te 2 Edytowane 31 lipca 201113 l przez Emet
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l Forum po aktualizacji wreszcie ładnie skaluje fotki, można wrzucać co kto ma bez obaw )
Opublikowano 5 sierpnia 201113 l Troche zbyt ciemna fotka, ale zal wrzucac tylko dwie, wiec ta bedzie zapychaczem ;P
Opublikowano 5 sierpnia 201113 l Tak swoją drogą, to jaki macie najszybszy sposób na "przenoszenie" fotek z GT5 tutaj na forum lub na dysk? Używam tej wbudowanej galerii w XMB i stamtąd wrzucam na Picassa google. Najgorsze jest to, że odrębnie przy każdej fotce w tym Photo Gallery w konsoli muszę wybierać opcję prześlij i klikać trochę, co jest męczące przy większej ilości fotek. Byłbym wdzięczny za podzieleniem się pomysłami. Jeśli chodzi o dyski przenośne i pendrive, to mam kilka i żadnego mi Soniak nie czyta... A poniżej chyba ostatni mój upload do 18. września. Edytowane 5 sierpnia 201113 l przez R4VEN
Opublikowano 5 sierpnia 201113 l Mi czyta wszystkie pendrive'y jakie mam w domu i to właśnie z nich korzystam, jest to chyba najszybszy sposób
Opublikowano 6 sierpnia 201113 l za fotlki. Pendrive'y lub dyski pod USB musisz sformatować pod FAT32. Pewnie masz NTFS, a tego PS3 nie widzi.
Opublikowano 6 sierpnia 201113 l Dzięki. Okazało się, że jeden pendrive, którego przeoczyłem faktycznie działa. Edytowane 6 sierpnia 201113 l przez R4VEN
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Przyszedł czas abym znowu zaspamował temat swoimi wypocinami Trochę siętego nazbierało więc będzie w kilku porcjach... szczególnie, że ktoś wprowadził ograniczenie do 10 obrazków na post <_< Chciałem wrzucić resztę w miniaturach ale nie da rady bo one oczywiście tez są liczone tak samo jak pełne obrazki... Edytowane 11 sierpnia 201113 l przez Emet
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l #3 Sorry za spam.. ale nic na to nie poradzę Za jakiś czas przybędą jeszcze 2 części... po których znowu zrobię sobię przerwę na jakiś czas.. Edytowane 11 sierpnia 201113 l przez Emet
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Trochę na ilość poszedłem tym razem, ale nie miałem za dużo wolnego czasu. Mam nadzieję, że nie jest najgorzej. Pozdro. Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez R4VEN
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Znowu ja Dużo podobnych ujęć, ale to dlatego, że chciałem pokazać fajne odbicia w lakierze
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Dzięki. Dokładnie. Myślę, że w przypadku zdjęć standardów najlepiej jest je poddać małej obróbce. Może w GT6 będzie 1000 premium cars i 800 standard, heh.
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Trochę inne fotki: Dziwne te Polyphony. Robi takie wnętrza a trzeba się natrudzić żeby je zobaczyć i sfotografować bo nie dali możliwości "wchodzenia" i swobodnego rozglądania się w środku. Edytowane 25 sierpnia 201113 l przez SzczurekPB