Opublikowano 12 grudnia 201014 l Generalnie ich nagrody mnie nie interesowały. Był to Zjazd Oszołomów 2k10. Dla mnie jedynie zapowiedzi Mass Effect 3 i Res3 były warte tego posiedzenia. Sony chyba coś jeszcze jutro ogłosi, bo to nie koniec. No i w poniedziałek Naughty Dog pokaże demo U3.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l gdzie gears of war 3,bf 3? i dali by wkoncu zapowiedz mirrors edge 2.Fajnie ze bedzie ssx mam nadzieje ze bedzie to multi platforma
Opublikowano 12 grudnia 201014 l (pipi)a dopiero co wstałem - nic nie widzę (pipi)A ME3 W 2011 ! Edytowane 12 grudnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Tak jak przewidywałem, wygrała gra multiplatformowa, ale ME 2 też kusiło, stąd nagroda dla Bioware. Szkoda, że BF nic nie zgarnął, IMO przynajmniej najlepszy shooter, a i za najlepszy multi też bym się specjalnie nie kłócił Costume Quest dla mnie niezrozumiałe. Szkoda, że nie uwzględnili GT 5, konkurencje by miał żadną. Pora w końcu nabyć GoW 3, widać to naprawdę najładniejsza gra tego roku (btw. drugi raz z rzędu ex z PS 3 dostaje nagrodę za najlepszą grafikę).
Opublikowano 12 grudnia 201014 l oj ja pier.ole FM4 i co tam się działo, gt5 leży i kwiczy I wnioskujesz to po filmowym trailerze i fragmencie prezentacji auta jak na E3? (Jeśli był jakiś render to mogłem nie zauważyć bo na razie trailer widziałem tylko w słabej jakości na ps3) Edytowane 12 grudnia 201014 l przez SzczurekPB
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Szkoda, że nic nie pokazali odnośnie Kingdoms. Teaser z Forza 4 sugeruje sporo nowych rzeczy. Ciekawe jak to wszystko wypadnie. PS. Teaser Forza 4 a na forach fanboje GT5 już pięć minut po srali po nogach, heh. Edytowane 12 grudnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Jednak podjąłem dobra decyzję że się wyspałem. Nic takiego wielkiego oprócz U3 nie pokazali. Cieszy GOTY RDR :thumbsup:
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Jednak podjąłem dobra decyzję że się wyspałem. Nic takiego wielkiego oprócz U3 nie pokazali. Cieszy GOTY RDR :thumbsup: Zrehabilitowali się za zeszły rok heh. Mnie również bardzo cieszy ale inne wygrane już niekoniecznie - najlepsza postać :o. Dobrze, że GoW3 zgarnął za najładniejszą grafę to znaczy zasłużenie. Co do VGA to rzeczywiście lekkie rozczarowanie, przed o wiele lepiej się to zapowiadało. No ale trailer U3 i zapowiedź ME3 (oby od razu na Ps3) wystarczą mi aha i Prototype 2. Szkoda, że zabrakło Girsów 3 i gdzie niby ta rewelacja news od Cliffiego? I gdzie zapowiedź exa Sony bo przecież to nie U3 zapowiedziany prędzej. PS. W sumie mogli już od razu dać U3 wygraną za najładniejszą grę w 2011 ;].
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Kurde oby to było coś zajebistego. Niech nie trzymają już ludzi dłużej w niepewności
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Kurde oby to było coś zajebistego. Niech nie trzymają już ludzi dłużej w niepewności Mało Ci na Ps3 zaje.bistych exów/zapowiedzi? ;] Szczerze to nie spodziewam się żadnej "wielkiej" gry choć chciałbym się miło rozczarować. Całkiem możliwe, że to Sly 4 i bardzo dobrze. Dla mnie i tak Sony to co miało zapowiedzieć już zapowiedziało. Wszystko co chciałem mam ;] pomijam Jak-a 4 i nowe GTA bo tego na pewno nie dostaniemy. Edytowane 12 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Ja właśnie najbardziej był bym zadowolony gdyby to był Sly 4. Za mało platformówek w obecnej generacji
Opublikowano 12 grudnia 201014 l A Sly 4 nie miał już trailera dodawanego do kolekcji ? Miał (trzeba zdobyć najpierw 3 platyny ;p) ale nie było oficjalnej zapowiedzi ;].
Opublikowano 12 grudnia 201014 l No to ten trailer jest oficjalną zapowiedzią, nie ma tylko konkretnej daty
Opublikowano 12 grudnia 201014 l To chyba nie była oficjalna zapowiedź ;]. Powinno się pojawić info na stronach a przede wszystkim info od Sony. No nie wiem ale wydaje mi się, że to nie było oficjalnie ;p.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l No nie wiem, jak do danej gry wrzuca się trailer następnej części to dla mnie jest to oficjalna zapowiedź.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Cale to VGA to wielka padaka jesli chodzi o transmisje usnolem przez te glupie reklamy po godzinie <_< FM4
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dobra już nie ma co się zastanawiać co to będzie za exclusive od Sony. Okazało się, że to będzie "tylko" specjalny pokaz U3 http://www.gamersmin...morrow-revealed Kurde, trochę szkoda :confused: Edytowane 12 grudnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 12 grudnia 201014 l No nie wiem, jak do danej gry wrzuca się trailer następnej części to dla mnie jest to oficjalna zapowiedź. Ale na tym teaserze pojawia się napis "Sly4" ze znakiem zapytania. Oficjalna zapowiedź to wtedy kiedy dane studio/wydawca to potwierdza czy tam wydaję notkę a Sly 4 SP nie potwierdziło. No ja wiem, że to niby oczywiste ale już parę razy tak było, że pokazali jakiś teaser, screeny danej gry a dopiero za jakiś czas oficjalnie ją zapowiedzieli.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Najlepszy multiplayer: 1. Battlefield: Bad Company 2 2. Halo: Reach 3. StarCraft II: Wings of Liberty chociaż tyle dobrze Forza 4 z dupy trailer, ale sporo on sugeruje. Można wnioskować że wszystkie ficzery które są w GT5 (noc, zmiana pogody, inne nawierzchnie niż asfalt) pojawią się i w FM4 z tym ze mniej niedorobione i na każdej trasie ciekawe czy będzie więcej niż 8 aut na torze. Edytowane 12 grudnia 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Juz 2010 byl dla mnie rokiem mega z ME2,GOW3,AW,RDR,HR i wieloma innymi... Ale 2011 to bedzie kosmos..Mass Effect3,Uncharted3,Gears3,Resistance3,Killzone3,FOOOORRRZZZZAA4 i od cholery przeswietnych multiplatform 2011 - przybywaj!
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Macie wszystkie nagrody, Kratos dostał za najlepszą oprawę i grę na PS3, poza tym Ghost Of Sparta najlepsza gra na handheldach. Jak najbardziej zasłużone. http://en.wikipedia.org/wiki/Spike_Video_Game_Awards