Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dla mnie dziwny jest wybór gry roku. Best Ps3 -> GoW3 ( red dead nie wygral wiec nie jest najlepszy na ps3) Na Xbox ME2 ( Red dead nawet nie nominowane I nagle gra roku RDR ktory wyszedl na tych 2 platformach. Jest gra roku, ale nie jest najlepsza gra na te platformy
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Żadnych japońskich gier nie było, a jeszcze przed VGA pojawiały się ploty, że np taki Capcom szykuje RE. No i gdzie był ten niby nowy exclusive od Sony?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Na poprzedniej stronie Szczurek pisał, że dzisiaj mają zapowiedzieć go.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dla mnie dziwny jest wybór gry roku. Best Ps3 -> GoW3 ( red dead nie wygral wiec nie jest najlepszy na ps3) Na Xbox ME2 ( Red dead nawet nie nominowane I nagle gra roku RDR ktory wyszedl na tych 2 platformach. Jest gra roku, ale nie jest najlepsza gra na te platformy To są takie nagrody pocieszenia, najważniejszą i tak dostał RDR.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Rey Guiterrez z Sony Computer Enterteinment stwierdził, że dzisiejszy "exclusive" Sony to "tylko" specjalny pokaz Uncharted 3"... Wszyscy zatem, którzy liczyli na prezentację nowego MediEvila, kolejnej częśi przygód Sly'a czy cokolwiek innego, mogą czuć się rozczarowan spoznilem sie Edytowane 12 grudnia 201014 l przez Codename
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Kij z tymi nagrodami: Forza 4, TSE V i ME3. To jest moc. THQ przesadza zapowiqadajac gre 3 lata do przodu, same nazwisko del Toro, to nie wszystko. Res 3 prezentuje sie ok, U3 moze tez, ale ten trailer do mnie bie przemawia. Myslalem, ze RARE pokaze jakiegos super platformera.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l O JA JE.BIE THE ELDERS SCROLLS V MOŻE NIE SPIER.DOLĄ JAK OBLIVIONA O JA JE.BIE
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Kij z tymi nagrodami: Forza 4, TSE V i ME3. To jest moc. THQ przesadza zapowiqadajac gre 3 lata do przodu, same nazwisko del Toro, to nie wszystko. Res 3 prezentuje sie ok, U3 moze tez, ale ten trailer do mnie bie przemawia. Myslalem, ze RARE pokaze jakiegos super platformera. teaser z forzy - moc teaser tse v - moc gc me3 - moc gameplay z U3 - nie przemawiajacy psyko , (pipi)a xF
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Patrząc na urywki z gameplayu Uncharted 3 to sobie pomyślałem, żeby tylko w pogoni za grafą nie zrobili bardziej klaustrofobicznej gry. W Uncharted 2 było idealnie.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Kij z tymi nagrodami: Forza 4, TSE V i ME3. To jest moc. THQ przesadza zapowiqadajac gre 3 lata do przodu, same nazwisko del Toro, to nie wszystko. Res 3 prezentuje sie ok, U3 moze tez, ale ten trailer do mnie bie przemawia. Myslalem, ze RARE pokaze jakiegos super platformera. teaser z forzy - moc teaser tse v - moc gc me3 - moc gameplay z U3 - nie przemawiajacy psyko , (pipi)a xF Milan, no mowie o settingu, grafika jest super.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Setting nie pasuje? Przecież to taki Indiana Jones wśród gier, przy okazji ND może wykorzystać w zasadzie każdą miejscówkę jaką sobie upatrzą.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l No ok, nie znaczy to ze IJ ma sie kazdemu podobac, nie deprecjonuje gry w zaden sposob.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l a jaka moc jest w trailerze Forzy4 który przez 90% czasu pokazuje filmiki z realnego świata, a przez 10% forda gt który jest albo renderem/albo modelem z photo mode?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l gdzie jest ten typek z mario w avatarze, brakuje mi posta w stylu " mario galaxy 3 i tak zmiecie to wszystko".
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Ot, fani X którym nie w smak jest ogromny sukces GT 5, szczają w pory gdy coś może się zbliżyć do splendoru tych wyścigów Sorry, ale ten trailer to żart, ale fajnie że T10 podnieśli rękawice w TES V nie wierzę, bo zrobią to pewnie na zmodyfikowanym Oblivionie, który jest sztywny, bugokreatywny i robi się już ograniczony na tle innych sandbox'ów.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Mendrek: T10 wiedzą, że jakby pokazali gameplay to przez rok skutecznie głąby by im antyreklamę robiły. Z tego samego wzięły się wszystkie bzdury, które ludzie o Forza 3 wypisują na stronach typu GTplanet czy PS3site nawet rok po premierze gry. Idź na N4G wpisz komentarz w stylu w Forza 3 jest 5 aut na trasie a w GT5 20 i dostaniesz 30 plusów...
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Żadnych japońskich gier nie było, a jeszcze przed VGA pojawiały się ploty, że np taki Capcom szykuje RE. No i gdzie był ten niby nowy exclusive od Sony? Dobra już nie ma co się zastanawiać co to będzie za exclusive od Sony. Okazało się, że to będzie "tylko" specjalny pokaz U3 http://www.gamersmin...morrow-revealed Kurde, trochę szkoda :confused:
Opublikowano 12 grudnia 201014 l I tak nie warto oglądać, chyba, że lubisz reklamy, dużo reklam. Lepiej pooglądać już teasery na gametrailers. :]
Opublikowano 12 grudnia 201014 l gdzie jest ten typek z mario w avatarze, brakuje mi posta w stylu " mario galaxy 3 i tak zmiecie to wszystko". od czasu kiedy psyko dał filmik z XFD, przepadł
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Teasery z rana wszystkie widzialem, chce zobaczyc pocharatana reklamami, mlodziezowa gale w stylu MTV.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Tak mi się przypomniało a co z zapowiedzią Saints Row 3 która miała pojawić się na VGA? Jakieś info? W ogóle miało być 13 zapowiedzi a chyba nawet połowy z tego nie było.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l ja juz mowilem na dlugo przed VGA, że Geoffowi Keighleyowi farmazoniarzowi nie ma co wierzyc.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Tak mi się przypomniało a co z zapowiedzią Saints Row 3 która miała pojawić się na VGA? Jakieś info? Ni widu, ni słychu