Skocz do zawartości

VGA - Temat do spamowania

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie dziwny jest wybór gry roku.

Best Ps3 -> GoW3 ( red dead nie wygral wiec nie jest najlepszy na ps3)

Na Xbox ME2 ( Red dead nawet nie nominowane

I nagle gra roku RDR ktory wyszedl na tych 2 platformach. Jest gra roku, ale nie jest najlepsza gra na te platformy :D

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Żadnych japońskich gier nie było, a jeszcze przed VGA pojawiały się ploty, że np taki Capcom szykuje RE. No i gdzie był ten niby nowy exclusive od Sony? :blink:

Opublikowano

Dla mnie dziwny jest wybór gry roku.

Best Ps3 -> GoW3 ( red dead nie wygral wiec nie jest najlepszy na ps3)

Na Xbox ME2 ( Red dead nawet nie nominowane

I nagle gra roku RDR ktory wyszedl na tych 2 platformach. Jest gra roku, ale nie jest najlepsza gra na te platformy :D

To są takie nagrody pocieszenia, najważniejszą i tak dostał RDR.

Opublikowano
Rey Guiterrez z Sony Computer Enterteinment stwierdził, że dzisiejszy "exclusive" Sony to "tylko" specjalny pokaz Uncharted 3"... Wszyscy zatem, którzy liczyli na prezentację nowego MediEvila, kolejnej częśi przygód Sly'a czy cokolwiek innego, mogą czuć się rozczarowan

spoznilem sie

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Kij z tymi nagrodami: Forza 4, TSE V i ME3. To jest moc. THQ przesadza zapowiqadajac gre 3 lata do przodu, same nazwisko del Toro, to nie wszystko. Res 3 prezentuje sie ok, U3 moze tez, ale ten trailer do mnie bie przemawia. Myslalem, ze RARE pokaze jakiegos super platformera.

Opublikowano

Kij z tymi nagrodami: Forza 4, TSE V i ME3. To jest moc. THQ przesadza zapowiqadajac gre 3 lata do przodu, same nazwisko del Toro, to nie wszystko. Res 3 prezentuje sie ok, U3 moze tez, ale ten trailer do mnie bie przemawia. Myslalem, ze RARE pokaze jakiegos super platformera.

teaser z forzy - moc

teaser tse v - moc

gc me3 - moc

gameplay z U3 - nie przemawiajacy

psyko , (pipi)a xF

Opublikowano

Patrząc na urywki z gameplayu Uncharted 3 to sobie pomyślałem, żeby tylko w pogoni za grafą nie zrobili bardziej klaustrofobicznej gry. W Uncharted 2 było idealnie.

Opublikowano

teaser z forzy - moc

teaser tse v - moc

gc me3 - moc

gameplay z U3 - nie przemawiajacy

psyko , (pipi)a xF

Milan, no mowie o settingu, grafika jest super.

Opublikowano

Setting nie pasuje? Przecież to taki Indiana Jones wśród gier, przy okazji ND może wykorzystać w zasadzie każdą miejscówkę jaką sobie upatrzą.

Opublikowano

No ok, nie znaczy to ze IJ ma sie kazdemu podobac, nie deprecjonuje gry w zaden sposob.

Opublikowano

a jaka moc jest w trailerze Forzy4 który przez 90% czasu pokazuje filmiki z realnego świata, a przez 10% forda gt który jest albo renderem/albo modelem z photo mode?

Opublikowano

gdzie jest ten typek z mario w avatarze, brakuje mi posta w stylu " mario galaxy 3 i tak zmiecie to wszystko".

Opublikowano

Ot, fani X którym nie w smak jest ogromny sukces GT 5, szczają w pory gdy coś może się zbliżyć do splendoru tych wyścigów ;) Sorry, ale ten trailer to żart, ale fajnie że T10 podnieśli rękawice :)

w TES V nie wierzę, bo zrobią to pewnie na zmodyfikowanym Oblivionie, który jest sztywny, bugokreatywny i robi się już ograniczony na tle innych sandbox'ów.

Opublikowano

Mendrek: T10 wiedzą, że jakby pokazali gameplay to przez rok skutecznie głąby by im antyreklamę robiły. Z tego samego wzięły się wszystkie bzdury, które ludzie o Forza 3 wypisują na stronach typu GTplanet czy PS3site nawet rok po premierze gry.

Idź na N4G wpisz komentarz w stylu w Forza 3 jest 5 aut na trasie a w GT5 20 i dostaniesz 30 plusów...

Opublikowano

Żadnych japońskich gier nie było, a jeszcze przed VGA pojawiały się ploty, że np taki Capcom szykuje RE. No i gdzie był ten niby nowy exclusive od Sony? :blink:

Dobra już nie ma co się zastanawiać co to będzie za exclusive od Sony. Okazało się, że to będzie "tylko" specjalny pokaz U3

http://www.gamersmin...morrow-revealed

Kurde, trochę szkoda :confused:

Opublikowano

Gdzie mozna obejrzec/zassac cale VGA?

Opublikowano

I tak nie warto oglądać, chyba, że lubisz reklamy, dużo reklam. Lepiej pooglądać już teasery na gametrailers. :]

Opublikowano

gdzie jest ten typek z mario w avatarze, brakuje mi posta w stylu " mario galaxy 3 i tak zmiecie to wszystko".

od czasu kiedy psyko dał filmik z XFD, przepadł

Opublikowano

Teasery z rana wszystkie widzialem, chce zobaczyc pocharatana reklamami, mlodziezowa gale w stylu MTV.

Opublikowano

Gdzie mozna obejrzec/zassac cale VGA?

Na torrentach widziałem.

Opublikowano

Tak mi się przypomniało a co z zapowiedzią Saints Row 3 która miała pojawić się na VGA?

Jakieś info?

W ogóle miało być 13 zapowiedzi a chyba nawet połowy z tego nie było.

Opublikowano

Tak mi się przypomniało a co z zapowiedzią Saints Row 3 która miała pojawić się na VGA?

Jakieś info?

Ni widu, ni słychu :/