Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prototype 2

Featured Replies

Opublikowano

http://www.gram.pl/news_8QrgH,C6_VGA_2010_Prototype_2_zapowiedziane_Jest_trailer_i_data_premiery.html

Jeszcze nie podano platform docelowych ale to chyba oczywiste, że ukaże się na Ps3. P2 ma wyjść dopiero w 2012 na trailerze widać Alexa, martwi tylko nie zmieniona grafika ale mam nadzieję, że poprawią to jeszcze.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Osobiście mam nadzieję, że Alex wykończy tego pajaca z trailera :P Jedynka była nawet fajna ale po przejściu za cholere nie chciało mi sie nic robić i oddałem grę kumplowi. Miasto było jakieś takie z dupy kwadratowe i mało różnorodne jak chodzi o architekturę. Największym plusem jedynki była dla mnie potęga jaką reprezentował Alex. Pozostaje mieć nadzieję, że w dwójce również bohater będzie konkretny i nie bardzo będzie trzeba się obawiać zagrożenia ze strony jakich ludzików z pistoletami ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o kuuuu... ten moment kiedy zderza ze sobą żółte taksówki - niesamowita grafika. podejrzewam, że nie do osiągnięcia

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Łoj, intensywna sieczka. Fajnie, że jest nowy bohater. Będzie można spojrzeć troszkę inaczej na całą sprawę bo jedynka troszkę zamazała wizerunek Alexa i okazał się w sumie tym najmniej zepsutym typem. Za dużo grania będzie w przyszłym roku :confused: .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie,

ukazało się kilka nowych materiałów.

http://www.youtube.com/watch?v=StEdTBFUf9s

Power of tendrils pokazuje nam nową "moc" albo raczej wariację na temat macek z pierwszej części gry. Powiem wam, że się jaram, bo wcześniej czegoś takiego nie było w żadnej grze. Poza tym myślę, że takie rozwiązanie doskonale wpisze się w gameplay. No i za(pipi)iście wygląda ;)

Opublikowano

Mimo, że gra jest wyraźnie nastawiona na rozwałkę to chętnie bym przywitał parę misji z pojedynczym wybijaniem przeciwników w ich bazie albo cos w tym stylu. Moźe rozrywanie na strzępy ciał i zostawianie ich jako przynęta? :D

Opublikowano

Ja natomiast liczę na jeszcze większą rozpierduchę niż miało to miejsce w jedynce. Bardzo przypadło mi do gustu używanie mocy adekwatnie do sytuacji. Devastator i wszystko umiera.

Opublikowano

Używanie mocy adekwatnie do sytuacji? Chyba na początku. Teraz sobie przechodzę Prototype po raz kolejny i używam praktycznie tylko Musclemass, która nota bene w 2 części została zastąpiona przez Tendrils i Blade.

Chciałbym, żeby moce były bardziej wyspecjalizowane. No i z chęcią przywitałbym jakąś moc, która kosztem ofensywy zwiększała by mobilność.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak nie grales w jedynke to proponuje nadrobic to spore niedopatrzenie, jako ze to jeden z najlepszych sandboxow na ps3. Ja na dwojke czaje sie od momentu skonczenia pierwszej czesci i nawet najgorszy trailer by mnie chyba do niej nie zniechecil wlasnie przez wzglad na to, jak dobra byla historia alexa mercera.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,kupił ktoś tę gierkę?

Jeśli tak,to mam pytanie czy warto wydać na nią te 200zl?

Opublikowano

przeszedłem w 2 BAAARDZO długie wieczory (już wczoraj). Gra naprawde dobra i rozbudowana, moce świetne, pozyskiwanie ich na wielu płaszczzyznach rownież zachwyca. Moglib dopracować system walki bo jest żenujący - jedno combo z kwadratu i silniejszy atak po przytrzymaniu - żart!!! Fajnie że upgrady naprawde coś dają i sa urzyteczne jednak ten system walki....

Gra również wygląda NAPRAWDE ŚREDNIO - ani razu nic nie wzbudziło mojego zachwytu, animacja w porzadku ale nie powala.

Po przejsciu jest NG+ od początku lub możemy sobie gi\egac beztrosko po miescie...

Dla mnie średniak z powtarzalnymi misjami(o zgrozo!!), fajnym klimatem i sieczka, okropną fabułą - za to paradoksalnie genialna postacią MERCERA!

Opublikowano

Czy dwójka jest bardzo podobna do jedynki? Pytam bo jeśli tak to nie będę nawet się zastanawiał nad zakupem.

Opublikowano

Skonczylem wlasnie gre, i moge spokojnie stwierdzic jest o wiele lepsza i bardziej dopracowana od jedykni, wiec jesli komus sie jedynka podobala, niech od razu leci do sklepu bo warto.