Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, że piszesz, bo koncze Ostry dyżur i mialem sie brac na netflix, ale trzeba bedzie zajebac z torrentow.

• Odpowiedzi 279
  • Wyświetleń 24,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wydawał się "normalniejszy", przez co nie tak powalający jak poprzedni, ale to nadal osobna klasa w TV w tej chwili i jeden z dwóch najlepszych seriali w historii, o czym tu gadać.   W skrócie mówią

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

W realnym świecie Heinz wykorzystał reklamę z serialu, którą tam odrzucili. Don byłby dumny.   http://www.serialowa.pl/146644/mad-men-heinz-reklama-zobacz/

• Obejrzałem szósty. Ja pierniczę. Już myślałem, że nic nowego nie trzeba i nie powinno być, a tutaj taki Lynch, czy może raczej powiedziałoby się, że jakaś niesamowita adaptacja obrazów Edwarda Hoppera

Opublikowano

Ehh wiedziałem że było trzeba kupić kiedyś tego bluray boxa ze szklaneczką w zestawie

Opublikowano

Aż dziwne, że nie wyjebali uważanego za najlepszy albo jeden z najlepszych The Suitcase z 4 sezonu. W tle jest tam walka Aliego z Listonem, która jest jednym z tematów w biurze, na co ta stara sekretarka Dona odpowiada, że nie wie skąd ta ekscytacja, gdyby chciała zobaczyć walkę czarnuchów to by rzuciła dolara przez okno. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba nagłośnienie tematu pomogło, bo epizod 3 trzeciego sezonu został przywrócony.