Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 475,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Jestem trochę sfrustowany. Nakręcają Hype przez całe lata na tą grę, poźniej obcinają rękę snejka do skali 1:2 i jeszcze nie wiadomo czy ta limitka ps4 w ogóle będzie dostępna w europie. Wiedźmin też powinien mieć limitkę PS4 tylko dla ludzi mieszkających w Polsce w takim razie oraz miecze w skali dodane do kolejcjonerki  :sir:

Takie limitki tam to nic nowego. Japonia zawsze dostaje najbardziej dopakowane takie edycje.

Opublikowano

Jestem trochę sfrustowany. Nakręcają Hype przez całe lata na tą grę, poźniej obcinają rękę snejka do skali 1:2 i jeszcze nie wiadomo czy ta limitka ps4 w ogóle będzie dostępna w europie. Wiedźmin też powinien mieć limitkę PS4 tylko dla ludzi mieszkających w Polsce w takim razie oraz miecze w skali dodane do kolejcjonerki  :sir:

Takie limitki tam to nic nowego. Japonia zawsze dostaje najbardziej dopakowane takie edycje.

Jesli jest 100% pewność, ze będzie chodzić w języku angielskim to możemy robić zrzutkę na tamtejsze kolekcjonerki. Ktoś by brał w tedy ?

Opublikowano

Ja bym sie skusil. Choc dla mnie ENG nie jest wymogiem, chce te edycje. Pewnie tez postaram sie te plejke 4 kupic.

Opublikowano

Ja bym sie skusil. Choc dla mnie ENG nie jest wymogiem, chce te edycje. Pewnie tez postaram sie te plejke 4 kupic.

Plejki nie posiadają blokady regionalnej? Mówię o grach na płytach

Opublikowano

Też dostaliści reklamę na maila od playstation pl, w której jest napisane "solid snake powróci 1 września"? Hehe

Opublikowano

Też dostaliści reklamę na maila od playstation pl, w której jest napisane "solid snake powróci 1 września"? Hehe

Poka poka bo ja nie dostałem nic

Opublikowano

A tak prawdę mówiąc to Kojima nie ściemniał z ta data premiery na E3 2014, chociaż tym razem...

C O M I N G 1 9 8 4 - Pierwszy Września  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

P.S

tylko rok nie byl znany :P

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

chyba chodziło im o Solid 60fps / 1080p   :P

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Szara nakładka najładniejsza imo. Ta czerwona, czy pomarańczowa, tez daje rade. zamówię obie, :)

Opublikowano

edycje kolekcjonerskie

http://muve.pl/playstation-4/playstation-4/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-edycja-kolekcjonerska-ps4/89612

http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-edycja-kolekcjonerska

https://cdp.pl/gry/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-ek-pud-ps4.html?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=sprint_7&utm_content=20150312mgs5ek

Opublikowano

Ciekawe tylko czemu w Muve wysyłka planowana jest 15.09

Opublikowano

Wersja językowa: Pełna angielska - może sprowadzają z Kanady

Opublikowano

Wszystkie te kolekcjonerki w Polsce mają taką wersję. Wiadomo, że mają być jakieś napisy, albo coś?

Opublikowano

Wiadomo, że mają być jakieś napisy, albo coś?

Nie będzie. CDP pisało o tym kiedyś, że KONAMI to mega trudny partner do współpracy i raczej na 90% gra będzie w wersji oryginalnej.