Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Zastanawiam się nad kupnem vity. Na ps3 jest u mnie lekka stagnacja lub tez zmęczenie materiału wiec nie gram za dużo na stacjonarnej konsoli. Vitka mnie zainteresowała i stąd moje pytanie czy warto? Jedyne co mnie lekko odstrasza to ceny gier.. Ale chciałbym znać wasze opinie
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l ceny gier? przeciez jest taniej o wiele niz na stacjonarkach. chyba ze jestes dzieckiem smartfonow czyli gier za free lub do 10zl
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Nie, nie jestem dzieciakiem smartfonów ale zdążają sie gry przesadnie drogie
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l najdrozsza gra jaka widzialem kosztowala 179zl, oczywiscie nie licze limitek i kolekcjonerek
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Nie miałem nigdy hand helda wiec z tego moje pytanie do użytkowników tego sprzętu chwilowo na ps3 mi sie nie chce grać (może destiny to zmieni) a ps4 kupie dopiero na premierę wiedźmina 3 i bloodborne a ta konsolka mnie do tego stopnia zaintrygowała ze zastanawiam sie nad kupnem
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Vitka to swietnie uzupelnienie stacjonarek i gry, dzieki którym mozna z przyjemnoscia oderwac sie od growych blockbusterow typu uncharted czy asasyn. Dla mnie to konsola z najciekawszymi grami na rynku, na dodatek hardwarowo jest wybitna.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Dont Starve ma być w cross buy, a więc jak ktoś grę wykupił z plusa, to pewnie dostanie za darmo, idealna gra na vitę
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Pomacałem ostatnio w Saturnie nowy model Vity. I powiem Wam tak... Gdyby nie dziadowski ekran LCD, ta konsola byłaby genialna. Idealnie mi leżała w dłoniach, jest lżejsza, wygodniejsza w trzymaniu. Nie ma się wrażenia, że zaraz wypadnie z rąk. W dodatku ma świetny design. Wyświetlacz fajnie zlewa się z całością i wszystko wygląda jak jeden, spójny element, nie to co w starszej Vicie. Naprawdę piękna jest ta konsola. Gdyby tylko ten wyświetlacz był tez OLED...
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Wyświetlacz zlewa się z całością? Moim zdaniem ta ramka psuje cały efekt, przez co stara Vita wygląda lepiej.
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Pomacałem ostatnio w Saturnie nowy model Vity. I powiem Wam tak... Gdyby nie dziadowski ekran LCD, ta konsola byłaby genialna. Idealnie mi leżała w dłoniach, jest lżejsza, wygodniejsza w trzymaniu. Nie ma się wrażenia, że zaraz wypadnie z rąk. W dodatku ma świetny design. Wyświetlacz fajnie zlewa się z całością i wszystko wygląda jak jeden, spójny element, nie to co w starszej Vicie. Naprawdę piękna jest ta konsola. Gdyby tylko ten wyświetlacz był tez OLED... Bo patrzysz przez pryzmad OLEDA. Ja wcześniej go miałem, teraz mam Slima i jestem bardzo zadowolony, bardziej niż wersji pierwszej. A tego że się ma do czynienia z LCD bo 1-2h już się zapomina.
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l no vita slim jest idealna pod wzgledem komfortu z uzytkowania, jednak lcd robi swoje. niestety. mialem oleda sprzedalem bo trafila sie dobra oferta, kupilem slima pogralem pare dni ale jednak wyswietlacz byl lipny i wydawal sie tak jakby zamglony, wiec kupilem ponownie stara vite xD a slima zwrocilem do sklepu @up tak, bateria trzyma dluzej i chyba nawet wiecej niz godzine Edytowane 30 sierpnia 201410 l przez kubson
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Hmm, kusi większa wytrzymałość baterii, niestety nie mam gdzie przetestować tego slima, nigdzie w Łodzi nie zauważyłem standu z tą nową vitą. No ale jest pewnie tak jak mogę się domyślać, czyli pewnie spora różnica w ekranie.
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l ten lcd jest dobrej jakości, choć wiadomo, że oled zawsze lepiej wypada. Edytowane 30 sierpnia 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 3 września 201410 l alez te battle royale ladnie na vicie wyglada - idealnie plynny, natywna rozdzielczosc, swiatny alliasing, pewnie zznudzi mi sie po 20min bo nie lubie takich gierek ale mozemy pyknac kiedys jakis meczyk w imprezie
Opublikowano 3 września 201410 l Brakuje mi jakiś 800MB na karcie 32GB, bym mógł pobrać... Dlatego na razie ściągam tylko na PS3 Ale coś pousuwam i pobiorę na Vitkę również. Jest cross-save?
Opublikowano 3 września 201410 l Ten ekran Vity to istne cudo, Dont Starve wygląda i rusza się po prostu genialnie na tym oledzie, już nigdy nie pomyśle o tej wersji z LCD
Opublikowano 13 września 201410 l Chłopaki szybkie pytanko bo nie jestem w temacie. Czy na ps4 mozna pobierac gry na vite tak samo jak to jest na ps3?
Opublikowano 13 września 201410 l Jeszcze nie mozna niestety chuba ze cos mnir ominelo. Wlasnie wlaczam dont starve na vicie na ps4 szkoda czasu na to mi bylo
Opublikowano 14 września 201410 l W ogóle to na vicie jest jakaś magia. W telefonach rozdziałka typu 480/544 mnie osobuscie razi po oczach (mam fhd) ale na vicie destiny w 960x544 jest po prostu piekne. Może to za sprawą oleda (kolory i czerń).
Opublikowano 15 września 201410 l W ogóle to na vicie jest jakaś magia. W telefonach rozdziałka typu 480/544 mnie osobuscie razi po oczach (mam fhd) ale na vicie destiny w 960x544 jest po prostu piekne. Może to za sprawą oleda (kolory i czerń). Dwonscaling obrazu też robi swoje. Gorzej tylko jak czcionki małe.
Opublikowano 15 września 201410 l mam pytanie wiadomo co sie stalo z Duke Nukem 3d Megaton Edition ? wyjdzie to w ogole na vite czy zostalo skasowane ?
Opublikowano 16 września 201410 l mam pytanie wiadomo co sie stalo z Duke Nukem 3d Megaton Edition ? wyjdzie to w ogole na vite czy zostalo skasowane ? ponad miesiac temu dev pisal ze gra utknela w fazie certyfikacji u sony, jesli dalej tam siedzi to wg mnie najwidoczniej ma jakis problem