Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 3

Poziom trudności pucharów 46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów?

• "Recruit"
      8
    • "Trooper"
      10
    • "Normal"
      20
    • "Veteran"
      5
    • "Elite"
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

też są łatwe została mi elita ,co-op

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z tego co wyczytałem w linku powyżej to idzie. Tylko raz będziesz musiał użyć drugiego kontrolera w bezstresowej sytuacji. :P

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Z tego co wyczytałem w linku powyżej to idzie. Tylko raz będziesz musiał użyć drugiego kontrolera w bezstresowej sytuacji. :P

dzięki za tip'a. pożyczam zatem od ziomka. platynka wydaje się łatwa

Opublikowano

Wczoraj wpadła mi platyna i 100%. Łatwa i przyjemna :thumbsup:.

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj wpadła mi platyna i 100%. Łatwa i przyjemna :thumbsup:.

Graatki. Tak z ciekawości ile Ci to czasu zajęło :)

Opublikowano

Trzy przejścia gry: na Normalu, Easy i Elicie, kilka rundek w multi, czyli około 20 godzin (może nawet mniej).

Opublikowano

Trzy przejścia gry: na Normalu, Easy i Elicie, kilka rundek w multi, czyli około 20 godzin (może nawet mniej).

o.O

To ile zajmuję przejście gry? Gram pierwszy raz i włączyłem na easy. Idę dość szybko bo poziom trudności to śmiech na sali.

Opublikowano

Przejście gry na Normalu zajmuje około 5-6 h.

Opublikowano

Mam problem z dwoma pucharkami z DLC, czy da sie w jakis sposob stworzyc prywatna gre, zeby je z kims nabic?

Opublikowano

o.O

To ile zajmuję przejście gry? Gram pierwszy raz i włączyłem na easy. Idę dość szybko bo poziom trudności to śmiech na sali.

Easy w tej grze to musi być perwera :) mi na normalu (nie mam skilla w fpsach), przejście zajęło 5 h z hakiem.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Piszecie że elite taki banał, a ja właśnie pierwszy raz się zaciołem i tak się meczę już 2h.

Zaciołem się w ostatnim momencie gry, kiedy statek opada na ziemie i strzela rakietami, 2 serie daje rade, ale kolejnej już nie mogę przeżyć(są 4 serie)

Ktoś ma jakiś pomysł lub własne spostrzeżenia w tym temacie?

Opublikowano

Strzelaj tym podstawowym ogniem. Te rakiety zataczają kółko, wyśrodkowują się i lecą prosto na ciebie. Jedynie musisz zwracać uwagę z której strony leci w ciebie seria i mniej więcej centrować sobie celownik na tej stronie. Trochę zamotałem ale mam nadzieję, że wiesz o co cho. ;)

Opublikowano

Strzelaj tym podstawowym ogniem. Te rakiety zataczają kółko, wyśrodkowują się i lecą prosto na ciebie. Jedynie musisz zwracać uwagę z której strony leci w ciebie seria i mniej więcej centrować sobie celownik na tej stronie. Trochę zamotałem ale mam nadzieję, że wiesz o co cho. ;)

Wiem o co chodzi, ale z karabinku to całkiem masakra, przy rakietach lepiej, ale niestety zawsze 2 lub 3 rakieta z 3 serii mnie dochodzi....

Opublikowano

Ja akurat w tych sekwencjach zginąłem po razie. :P

Za to na końcu etapu między walką z MAWLR'em się w(pipi)iałem i jeszcze przy rozwalaniu statku Stahla w momencie kiedy wylatują dwa mniejsze statki (to jest jakiś kiepski żart i do teraz nie mam pojęcia co trzeba zrobić żeby to przejść bezbłędnie).

Opublikowano

Pękła platynka, która była imo bardzo łatwym łupem a poziom Elita to smiech na sali i bez porównania łatwiejszy od K2

Opublikowano

Pękła platynka, która była imo bardzo łatwym łupem a poziom Elita to smiech na sali i bez porównania łatwiejszy od K2

dokladnie... odczulem podobne doznania przechodzac Elite.

i naprawde stwierdzam, ze to byla bajka w porownaniu do DS2 :teehee:, jak i samego KZ2.

____

chetni na kolekcjonowanie trophy online?

Edytowane przez mevek

Opublikowano

Platyna dla każuali... niestety minęły już czasy "trudnych" gier typu CoD Classic czy chociażby WaW.

Opublikowano

bronze.gifGracz druzynowy

- co mam uczynic, by wpadlo mi te trophy, zostac zaproszonym?

_________

wpadlo! :teehee:

zostaly mi jeszcze 2 ukryte, z czego jeden to ...

Iron Man

a dalej nie wiem?

Edytowane przez mevek

Opublikowano

Jak wbijesz do jakiejś gry zapraszaj każdego z twojej frakcji. Jeśli ktoś zaakceptuje twoje zaproszenie bedzie widoczny jako szara kropka na radarze, dokończ z tym kimś mecz i trofeum powinno wpaśc, mi wpadło. Ewentualnie zagadaj do kogoś z friendslisty